man nuskausmino, bet vistiek truputį jautėsi. po to naudojau tokias žvakutes, labai padėdavo.
nuskausmino, tačiau vis tiek raičiausi ir akušerė vis prašė kad nuleisčiau dubenį
skausmai jau pasimiršo o akušerė, kuri stovėjo su didele adata ir mėlynu siūlu rankoje vis dar stovi akyse
jau kai reikejo pradet gimdyti,tai suleido nuskausminamuju.toks keistas jausmas buvo kai kirpo,o kai siuvo lyg bade silpnai,bet neskaudejo.bet visas gijimas buvo labai skausmingas
jau menuo o dar siek tiek skauda
seip gimdziau su epiduru, nors jis dar kazkiek gal ir weike bet wistiek papildomai nuskausminamu suleido, bet wistiek paskutines 2 siules labai skaudejo
Siuvo, adė gydytojas kaip juvelyras
Jausmas ne koks, bet kaip aš pati prie medicinos atsimenu, tik klausiau kokie siūlai, kokius vaistus leidžia apmarinimui ir pan. Tiesiog taip bandžiau nukreipti savo mintis nuo skausmo objekto...
kad kirpt tai lyg ir nekirpo, bet plysau ir siuvinejo kaip servetele nuo iki tai tikrai
nu graziam ir jaunam vyrui atleistina
Nuskausminamuosius suleido, bet siuvant skaudejo tikrai neblogai.. Aikciojau is skausmo, sakiau, kad skauda, o akusere man tik aiskino piktai, kad koju neglausciau, nes siunku siuti.. Zodziu, laukiau tos akimirkos, kai jau baigs..
QUOTE(amzinastudente @ 2009 08 02, 18:55)
tik klausiau kokie siūlai, kokius vaistus leidžia apmarinimui ir pan. Tiesiog taip bandžiau nukreipti savo mintis nuo skausmo objekto...
aš tai tik pamenu, kad klausiau kiek liko?
sako "koks jums skirtumas?
nu sakau pusė jau yra ar dar ne
Sveika, lb neturejau laiko, nesiuojuosi laiska tasei jau 2 diena, soriukas
sian pasistengsiu issiust dar karta sory uz velavima 
Papildyta:
oj ne cia parasiau
sory ne jum
Papildyta:
oj ne cia parasiau
oi man siuvo,be jokio nuskausminimo,jausmas tikrai nemaloniausias
....akusiare adata ima as kojas glaudziu
,ji sako ko glaudi,sakau bijau,skaudes,o ji man sako vyrui davei ir nebijojei tai ir cia nera ko bijoti,biski paskaudes ir praeis....na jo 16 siuliu pas mane buvo,tai su kiekvienu buvo toks atsakymas...uf
Kas čia per viduramžiai, jeigu nuskausminamųjų nesuleistų?
Siuvimas yra operacija, o operacijos daromos su anestezija, taškas. Nesvarbu, ar tai širdies persodinimas ar apgamo šalinimas... ar tarpvietės siuvimas. Žinokite savo teises ir reikalaukite, jei gydytojams visai kvankt ir siuva nenuskausminę.