Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

Man neleido, o siūlių buvo daug, nes kirpo, o po to dar plyšau kaip reikiant ... blink.gif ir dar atsimenu kaip duriant sakė, kad liko dar viena siūlė, na gal dvi ... ir taip daug kartų ... doh.gif
Atsakyti
Man suleido nuskausminamuju net neklause, bet jeigu butu bande siuti taip, nes vaistu, mano vyras jau buvo pasiruoses prostestuoti.
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 03 04, 22:19)
Man neleido, o siūlių buvo daug, nes kirpo, o po to dar plyšau kaip reikiant ...  blink.gif ir dar atsimenu kaip duriant sakė, kad liko dar viena siūlė, na gal dvi ... ir taip daug kartų ...  doh.gif

O kokioj cia ligoninej taip? g.gif klausiau gines ir akuseres vienos, tai sake jog niekada nesiuva nenuskausminusios.. arba papurskia kazkuo arba suleidzia.. keista, jog jus taip kankino verysad.gif
Atsakyti
man leido, nors siuvo labai mažai. gimdžiau KKGN
Atsakyti
man suleido,nes siuvant labai jog sokciojau toj kedej biggrin.gif
Atsakyti
Man kai siuvo nuskausmino, nieko nejutau thumbup.gif
Atsakyti
kažkokiu brudu nupurškė, tokia ir nauda, nugriaužė stipriai doh.gif o ir siuvant biški skaudėjo doh.gif
Atsakyti
Po gimdymo siaubingu skausmu man siuvimas buvo tikras malonumas ax.gif zodziu nieko nejauciau visai thumbup.gif
Atsakyti
Man nuskausmino, bet visgi jaučiau silpną skausmą. Bet kaip kažkuri mamytė minėjo, tai niekai palyginti su gimdymo skausmu mirksiukas.gif
Atsakyti
taip, suleido. visiskai nieko nepajutau siuvant.
Atsakyti
Man abu kartus nenuskausmino, bet nepasakyčiau kad labai skaudėjo, po sąrėmių tas siuvimas vienas juokas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi leido nuskausminamuosius, net neatsiklausė ar reikia, bet ir su jais jautėsi doh.gif bet tikrai su sarėmiais ir gimdymu nesulyginsi ax.gif
Atsakyti