Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

QUOTE(katuksss @ 2006 11 26, 17:28)
Man siuvo be nuskausminimo, bet as gimdziau su epiduru  4u.gif

As taip pat gimdziau su epiduriu,plysau-bet nuskausminamus leido mirksiukas.gif
QUOTE(Raganiute @ 2006 11 26, 17:57)
siuva

jei nori, kad suleistu- pasisakyk iš anksto dėl visa ko
aš irgi gimdžiau su epidūru, bet per stūmimą jo poveikio jau turi nebebūt, prieš siuvant pasiteiravo, ar suleist mažesnę dozę dėl siuvimo nuskausminimo. Nieko nejutau

baltai pavydžiu tau laimės šviežumo- sėkmės, mėgaukis stebuklėliu  wub.gif

Man vaistus suleido-ir niekas nieko neklause,dave maziu i rankas,liepe dziaugtis,o visa likusi darba atliko akusere! 4u.gif
Atsakyti
Nusistebejau,kad kai kuriom nenuskausmino kai siuvo g.gif doh.gif O gal tai priklauso ir nuo plysimo g.gif Kadangi as buvau gerokai plysus,tai man panasiai buvo kaip ir JURGAPL nuskausmino,net neklause,ir susiuvo,o ant krutines gulejo kudikelis wub.gif Beja cia kazkas buvo uzsimine apie pamokejimus,tai gi,as nei cento nedaviau niekam,tik dovanom atsidekojom...Bet man nesuprantamas tas dalykas,kai jei nori,kad tave geriau aptarnautu ir priziuretu gimdymo metu turi moketi valstybineje ligonineje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2006 11 28, 00:41)
Nusistebejau,kad kai kuriom nenuskausmino kai siuvo g.gif  doh.gif O gal tai priklauso ir nuo plysimo g.gif Kadangi as buvau gerokai plysus,tai man panasiai buvo kaip ir JURGAPL nuskausmino,net neklause,ir susiuvo,o ant krutines gulejo kudikelis wub.gif  Beja cia kazkas  buvo uzsimine apie pamokejimus,tai gi,as nei cento nedaviau niekam,tik dovanom atsidekojom...Bet man nesuprantamas tas dalykas,kai jei nori,kad tave geriau aptarnautu ir priziuretu gimdymo metu turi moketi valstybineje ligonineje bigsmile.gif

As irgi niekam nieko nemokejau,gimdant dalyvavo ir daktare ir akusere,ne su niekuom nesitariau,o apie plysimus net galvojus nebuvau,bet labai plysau.Niekas nieko ne neuzsimine apie joki etlygi,tik rupestingai vis klausinejo ar neskauda.... (siunant).Atsidekojom akuserei,nes ji man labai patiko,daktare ir taip labai gerai atrode lotuliukas.gif
Papildyta:
......idomu ar DOVKYTE(temos kureja) dar namuose,ar jau turi ka???Nes siendien jos diena!!! soske.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgapl @ 2006 11 27, 18:24)
As taip pat gimdziau su epiduriu,plysau-bet nuskausminamus leido mirksiukas.gif

Man vaistus suleido-ir niekas nieko neklause,dave maziu i rankas,liepe dziaugtis,o visa likusi darba atliko akusere! 4u.gif

Man irgi vaistus suleido prieš siūvimą, nieks nieko neklausė...
Atsakyti
......idomu ar DOVKYTE(temos kureja) dar namuose,ar jau turi ka???Nes siendien jos diena!!!

as dar namie smile.gif buvau siandien pas gydytoja..jokiu pozymiu,kad gimdysiu...Padare vaisiaus sirdies kardiograma..taip noriu jau greiciau savo lelyte pamatyt,o jai taip gera mano pilvely,kad dar nelenda.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2006 11 28, 17:28)
......idomu ar DOVKYTE(temos kureja) dar namuose,ar jau turi ka???Nes siendien jos diena!!!
as dar namie  smile.gif  buvau siandien pas gydytoja..jokiu pozymiu,kad gimdysiu...Padare vaisiaus sirdies kardiograma..taip noriu jau greiciau savo lelyte pamatyt,o jai taip gera mano pilvely,kad dar nelenda..  verysad.gif

Neskubink tu jos... mirksiukas.gif
Jau kai lis-tai tikrai niekas nesustabdys lotuliukas.gif
O tau stiprybes ir kantrybes!!! Juk viskas buna visada savo laiku!
Lauksim rezultatu 4u.gif
Dar kart SEKMES!
Atsakyti
QUOTE(jurgapl @ 2006 11 30, 00:55)
Neskubink tu jos... mirksiukas.gif
Jau kai lis-tai tikrai niekas nesustabdys lotuliukas.gif
O tau stiprybes ir kantrybes!!!  Juk viskas buna visada savo laiku!
Lauksim rezultatu  4u.gif
Dar kart SEKMES!

Pritariu smile.gif Kai jau pradėsi gimdyti, tai ir pagimdysi smile.gif o gal jau ir dabar esi pakeliui i gimdymo namus mirksiukas.gif Linkiu tau ištvermės ir stiprybės. O kas dėl nuskausminimo, kai siūna, tai mane nuskausmino, bet vistiek laibai skaudėjo cray.gif Bet gal tu neplyši bigsmile.gif ir viskas bus čiki biggrin.gif
Atsakyti
labai nepergyvenk gal net neplysi... first.gif as tai plysau kazka uzpyle prisimenu kazkoki saldanti skysti bet man vistiek ziauriai skaudejo cray.gif pasakojau po gimdymo kad gimdziau du kartus...nes skaudejo tai kaip gimdant,nes plysau ir is isores ir is vidaus...bet nepergyvenk ne visoms taip buna...kai kurios daktares labai gerai aiskina ka daryt kada nstumt ir taip mamytes isvenge plysimu...nors ne visoms tai iseina... blush2.gif
Atsakyti
na va,pagimdziau jau. biggrin.gif Mane kirpo,kai jau siuvo gavau dar epiduro"papildyma",nuskausminamuosius irgi suleido tai nieko nejauciau!!aciu jum mamytes uz atsakymus!!! 4u.gif
Atsakyti
aš ničnieko nejaučiau kai siuvo, nes buvau "atjungta". tongue.gif neatsidalino placenta, tai gavau papildomą paslaugą po gimdymo - pilnavertį poilsį. biggrin.gif kai atsibudau jau buvau "sutvarkyta", tik jaučiu, kad per tą laiką spėjau nesamonių prikalbėti. blink.gif tai nors ir kirpta buvau, bet neįsivaizduoju, kaip ten būna kaip siuva.
Atsakyti
Žinot, ko nesuprantu, kodėl nesuleidžia nuskausminamųjų prieš kirpdami, nes man atrodo, kad tai turėtų būti bjauresnis reikalas, nei siuvimas po to. Ir dar nesuprantu, kodėl vienos plyšta, o kitas kerpa. Čia kaip yra - vieni gydytojai už kirpimą, kiti prieš, ar tiesiog nespėju įkirpti, dėl to ir suplyšta. Gal kas nors galėtų paaiškinti, nes prieš pirmąkart gimdant labai įdomu darosi... smile.gif
Atsakyti
Man tai net kelis kart leido vaistu siuvant,mat vis skaudejo.O siuvo mane pats daktaras,labai atidziai.Po keliu dienu kita daktare apziurejo sake puikiai susiuta.Ryt 2 sav kai tai buvo,jau viskas sugijo,neskauda,esu patenkinta.
Atsakyti