Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

Kirpo nedaug, tai net nejutau, kai siuvo suleido nuskausminamuju, bet vistiek jutau sioki toki skausma, bet tikrai ne baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiste23 @ 2010 11 08, 19:38)
Aš tai nors pirmąjį gimdžiau prieš tris su puse metų, bet vis tiek siuvimą prisimenu su šiurpu... ......... aš jutau kiekvieną dūrį... Brr.. .

QUOTE(Unruuly @ 2010 12 18, 09:21)
Suleido nuskausminamųjų, bet as jauciau kaip siuvo. Ir siuvimmas man buvo skausmingesnis negu gimdymas

drinks_cheers.gif ir man tas pats doh.gif nu bet KODEL??? man buvo darytas epiduras, ir pries siuvant suleido dar epidura, ir siuvant leido. per visa gimdyma nerekiau nei kartelio, o per siuvima tai negalejau susivaldyt, atrode, kad tiesiog gyva darineja blink.gif tai kaip tas epiduras neveikia to siuvimo, niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
man pries pat stangas leido vaistus,visai neskaudejo kai leido, tik bakstelejimai jautesi. kai siuvo tik jutau, kad siulas per oda slysta, bet neskaudejo. smile.gif
Atsakyti
man tai skaudejo doh.gif nors ir leido vaistus, bet vistiek viska jauciau doh.gif maldavau jau kad nebesiutu lotuliukas.gif kad taip ir paliktu lotuliukas.gif dabar juokinga atrodo, bet tada tai galvojau visus uzmusiu doh.gif
Atsakyti
Mane siektiek kirpo,bet uztad daug plysau..turiu o omenyje kad daug vietu po truputuka biggrin.gif tai mane net uzmigde ir nieko nejauciau,bet uztad kita nakti po gimdymo kenciau baisius skausmus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanilliuke: 30 gruodžio 2010 - 18:03
kai kirpo nejauciau, nes buvo saremis, bet kai siuvo suleido dvi ampules ir dar purske, bet vis tiek jautesi labai labai ir norejosi pabegti.
Atsakyti
man gimdymo metu buvo padaryta epidurine nejautra, todel siuvant, kai nepadejo nuskausminamieji vietiniai, paleido EPIDURA, ir ka jus galvojat- vis tiek apie pusvalandi is skausmo raiciausi, nes NESUVEIKE. Ta pati galiu pasakyti apie epidura saremiu metu (antroje gimdymo puseje)- skausma vis tiek jauciau.
bet esme- kad bent jau bande nuskausmint smile.gif
Atsakyti
Man suleido dar viena doze epiduro - paskutine, ir dar nuskausminamuosius i ta vieta keleta kartu. Bet vis tiek kaz ka jauciau, bet neskaudejo tikrai smile.gif .
Atsakyti
man siuvo gimdos kaklelį, nes buvo 2 laipsnio plyšimas, tai šito net nenuskausmina - visiškai neskaudėjo, dar turėjau kelis nubrozdinimus makšties, tai nuskausmino purškiamu lidokainu - jaučiau kaip siūna, bet neskaudėjo, o va vienos vietos nenuskausmino, nes sakė, kad purškiami vaistai nepadės, o nuo leidžiamų ištins, tad teko pakentėti kol siuvo, bet nieko baisaus, skausmas trumpalaikis, tik tol, kol įduria adatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledoksne: 06 sausio 2011 - 17:03
Leido lidokaina 3 kartus, bet siuvant viska jauciau ir skaudejo.
Atsakyti
O aš narkozę gavau, kad viską susiūti, plyšimas buvo 3 laipsnio unsure.gif
Atsakyti
siuo su nuskausminamaisiais klaipedos gn.
kai emiau jausti skausma, suleido dar nuskausminamuju, sako nera cia ko kenteti
Atsakyti