Visiskai neskauda. Apskritai nieko nejutau, nes vis dar veike epiduras + del visa ko suleido vietiniu nuskausminamuju. Jokios mistikos cia nera - arba nuskausmina ir neskauda, arba nenuskausmina ir skauda.
Tik va jau eina antra savaite po gimdymo, o siulai dar neiskrito, nors gydytoja sake, kad po savaites iskris. Ir atrodo gan siurpokai...Per kiek laiko kitoms mamytems siulai iskrito?
Aš tai nors pirmąjį gimdžiau prieš tris su puse metų, bet vis tiek siuvimą prisimenu su šiurpu...
Šiaip nuskausminamuosius leido, pati daktarė sakė, kad su tokiu nuskausminimu visus dantis galima sutvarkyt, bet aš jutau kiekvieną dūrį... Brr..
O siūlai iškrito pakankamai greitai, kažkaip neatsimenu tiksliai kada
Jau ir antras gimdymas ant nosies, žiūrėsiu ką teks patirt...
Jau ir antras gimdymas ant nosies, žiūrėsiu ką teks patirt...
Kadangi gimdziau su epiduru, tai po vaikelio uzgimimo anesteozologe dar kazka suleido ir liepe akuserei palaukti 2 min. tada siuti.Visiskai siuvimo nejauciau
Visiskai siulu neliko tik po kazkur menesio su puse
Tikriausiai cia labai skirtingai visoms
Visiskai siulu neliko tik po kazkur menesio su puse
Man kirpo,ir dar truputi viduj ten kažkur plyšau.Tai siuvo,suleido adatą nuskausminamųjų,nelabai ką jutau,nes po gimdymo ir taip viską skaudėjo...
man siuvant nuskausmino vietine, tai duris skaudejo man, o kai jau siuvo tai nebe
Nors gimdziau su epiduru, bet dar papildomai nuskausmino, visiskai nieko nejauciau, galejo daryt ten ka norejo
Suleido nuskausminamųjų, bet as jauciau kaip siuvo. Ir siuvimmas man buvo skausmingesnis negu gimdymas
Gimdziau su epiduru, todel pries tvarkant, suleido dar viena doze epiduro, todel nieko nejauciau.
QUOTE(Unruuly @ 2010 12 18, 09:21)
Suleido nuskausminamųjų, bet as jauciau kaip siuvo. Ir siuvimmas man buvo skausmingesnis negu gimdymas

Gimdymo metu ne taip skaudėjo ir plyšimų nejutau, bet kai ėmė siūti, tai galvojau gyvą mane ten darinėja
Vadinasi kas gimdo natūraliai, be epidūrų - viską jaučia ir skauda, o kurios su nejautra pagimdo, tai ir nejaučia siuvinėjimų...
QUOTE(NORIKA @ 2010 12 18, 10:41)
Vadinasi kas gimdo natūraliai, be epidūrų - viską jaučia ir skauda, o kurios su nejautra pagimdo, tai ir nejaučia siuvinėjimų... 
as gimdziau naturaliai, be visiskai jokiu nuskausminamuju, bet kaip siuvo nejauciau
nei kai kirpo, nei kai siuvo nieko nejutau
ko gero nuskausmino, nes nepamenu tarpais kas ten buvo
o didžiausias viso gimdymo košmaras man buvo kaip tas kirpimas gijo
nė žvakutės tos nepadėjo normaliai (diklofenak ar kaip ten jos) ir per apžiūras kas pamatydavo nepraleisdavo progos pasakyti "OHO kiek daug kirpta"