Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

as irgi plisau bet nedaug. nuskausmino tiesiai i tarpviete? bet nieko nepajutau. visiskai nieko (turint omeny kad esu velniskai jautri). kai siuvo giliau - nieko nepajutau, tik truputi jutau kazkokius judesius kai siuvo isorei. po gymdymo sakyciau niekas nebus svarbu - ar nuskausmino ar ne. nieko nepajusit... smile.gif
Atsakyti
Man taip pat nuskausmino, bet... dali siuvimo jutau ir net lb. Toks jausmas, kad ne visoj daly nusiskausmino. Vienur jutau tik bakstelejima, kitur tiesiog net kaip siula tempe. Tai tikrai, teko pakenteti dantis sukandus unsure.gif Ir po siolei taip prisimenu turbut kaip baisiausia gimdymo dali (nors pagimdziau be epiduro).
Atsakyti
papurskia kazkokio purskaliuko, bet man jau tie siuvimai buvo niekis kai laikiau savo leliuka
Atsakyti
nenuskausmino, nors turetu, dazniausiai tvarko akuseres, ne daktarai, nors turetu ta daryt.
Atsakyti
Man kirpo. Kai siuvo viduje tai neskaudejo, nes buvo uzsaldyta, bet kai siuvo isoreje tai labai skaudejo. Daktaras dar akuserei sako palik mazesne skylute, kad vyrui geriau butu smile.gif
Atsakyti
Man nieko neleido, maza to kad apreke jog plisau, tai dar kai pasakiau kad skauda (ojojoj kaip skaudejo) apvadino melage doh.gif
Atsakyti
man suleido nuskausminamuju, bet vis tiek procedura nelabai maloni buvo ax.gif
Atsakyti
tikrai taip, abu kartus.
Atsakyti
Nuskausmino - suleido vaistu. Siuvo kakleli ir isorej. Skausmo nejauciau, tik nemalonu siuliu verima. Bet tai cia niekis, kai jau savo grozi laikai rankose smile.gif
Atsakyti
Drauge kai po gomdymo siuvo tai sake tik papusrke kaskokiu tirpaliuku, bet sake kai siuvo skaudejo labai
Atsakyti
MAn leido rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip as bijau siuvimo, tikiuosi man pasiseks ir neprireiks to, bet kai pagalvoju o jeigu visgi plysiu doh.gif verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti