Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

net nzn ka daryt...auklei tiek pingeliu skirt negalim...pas mus daug paskolu paimta, ir del tu paskolu dabar nekas...nzn kaip issprest musu nesutarimu priezasti... cry.gif labai norejau eiti dirbti, bet man gaila mazyles, diena dirbciau vakare dar i mokykla...as jauciu kad grimstu i depresija, bet kaip man tai paaiskinti vyrui? Siandien visa diena prazliumbiau, bet jis tik priglaude ir pasake..."-as nezinau ka daryti?" Siaip as ir pati nebezinau ka daryti...kaip isgelbeti musu santykius cry.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos as tai gimdziau pries 3metus dare man cezario pjuvi ji jauciau metus laiko ,o sekso irgi nenorejau .Nenorejau kad prie manes liestusi.Bet laikui einant viskas atsistojo i savo vietas o jau daba noreciau antro vaikucio bet labai bijau patirti is naujo ka jau isgyveau.Bet jei labai nori tai viskas iskenciama.Ar as teisingai galvoju,o galkas mano kitaip.smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos noreciau kad papasakotumet daugiau apie tuos lubrikantus kaip jie padeda. Kur tepti tai tikrai zinau.Bet koki efekta jie duoda tai neisivaizduoju.Kas bandet gal galit parasyt labai lauksiu atsakymo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama rasma @ 2005 09 30, 14:58)
Sveikos mamos noreciau kad papasakotumet daugiau apie tuos lubrikantus kaip jie padeda. Kur tepti tai tikrai zinau.Bet koki efekta jie duoda tai neisivaizduoju.Kas bandet gal galit parasyt labai lauksiu atsakymo. smile.gif

Po gimdymo, kol atsistato hormonų pusiausvyra, dėl nepakankamo sekreto išskyrimo makštis gali būti sausa. Tau gali skaudėti, vyrui nepatogu, taigi liubrikantai pašalina tokį diskomfortą mirksiukas.gif .
Atsakyti
Aciu labai uz atsakyma man daba aiskiau. Su jumis labai smagu bedrauti.
Atsakyti
QUOTE(Mama rasma @ 2005 09 30, 19:14)
Aciu labai uz atsakyma man daba aiskiau. Su jumis labai smagu bedrauti.

Labas,Mama rasma,man irgi dare cezari bet taip ilgai as nelaukiau kaip tu,visus metus,o kur tada vyras eidavo g.gif maniskis sugebejo susilaikit tik menesi mirksiukas.gif nezinau kas ten tau buvo ten nemalonaus g.gif man jokiu liubrikantu nereikiejo nes vyras mokejo paprasit ,sakikim graziai thumbup.gif
Atsakyti
Ne as ir nelaukiau metus as vyrui leisdavau tik tiek kad man nemalonu budavo ,o vyrui as nesakydavau nes jis tada butu ir neprases.Jis mane supranta ir yra pasakes sexsas turi buti abipusis o jei ne tai nera jokio malonumo.As suprantu kad vyrui reike sexso.O del lubrikanto tai mes jo ir nenaudojom niekada tik ydomu ka jis daro todel ir paklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Mama rasma @ 2005 09 30, 12:51)
Sveikos mamos as tai gimdziau pries 3metus dare man cezario pjuvi ji jauciau metus laiko ,o sekso irgi nenorejau .Nenorejau kad prie manes liestusi.Bet laikui einant viskas atsistojo i savo vietas o jau daba noreciau antro vaikucio bet labai bijau patirti is naujo ka jau isgyveau.Bet jei labai nori tai viskas iskenciama.Ar as teisingai galvoju,o galkas mano kitaip.smile.gif

Sveikute ,na ta pjuvi as jauciau gal koki gera pusmeti ,po pirmo ,po antro viskas praejo lyg ir greiciau ,dabar savaite kaip esu is po trecio ,paskutinio pjuvio ,tikuosi viskas greit baigsis ,nes noras nedinges blush2.gif ,tik va negaliu dar... Viskas priklauso nuo nusiteikimo tavo ,nebijok viskas bus thumbup.gif sekmes tau...
Atsakyti
QUOTE(ellia @ 2005 10 05, 13:57)
Sveikute ,na ta pjuvi as jauciau gal koki gera pusmeti ,po pirmo ,po antro viskas praejo lyg ir greiciau ,dabar savaite kaip esu is po trecio ,paskutinio pjuvio ,tikuosi viskas greit baigsis ,nes noras nedinges  blush2.gif ,tik va negaliu dar... Viskas priklauso nuo nusiteikimo tavo ,nebijok viskas bus  thumbup.gif sekmes tau...

,
Labas mama ella,tu rasei jog katik dare 3 cezari ,kaip tu jautiesi ir jeigu ne paslaptis kas tau dare ir kur mirksiukas.gif nes as ir po pirmo ir po antro cezario negalejau vaiksciot normaliai 1 menesi cry.gif ir kai pasitikrinau neseniai suzinojau jog man daugiau negalima turet vaiku o as taip norejau dar suneli pagimdit vyrui cry.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2005 10 05, 18:49)
,
Labas mama ella,tu  rasei jog katik dare 3 cezari ,kaip tu jautiesi  ir jeigu ne paslaptis kas tau dare ir kur  mirksiukas.gif nes as ir po pirmo ir po antro cezario negalejau vaiksciot normaliai 1 menesi  cry.gif ir kai pasitikrinau neseniai suzinojau jog man daugiau negalima turet vaiku o as taip norejau dar suneli pagimdit vyrui cry.gif

Jauciuosi lyg ir normaliai ,aisku dar daug ko negaliu ,atsikelt is lovos sunku ,vaikstant irgi nejuciom viena ranka randa dar prilaikau,bet zaizdos gyja ,skausmas praeina,tiesa mane operavo ispanijoj ,bet tikrai tai nera rodiklis ,zinai LT darytom operacijom as tikrai buvau patenkinta labiau,o gal sunkiau atsigaunu del to kad trecias kartas g.gif .Nezinau kaip ten su tais cezariaiS LT dabar ,cia sistema skiriasi,mane operavo ryte 10 val.,kai perkele i intencivios terapijos skyriu ir as uzsiminiau apie vaika ,ji man be problemu atnese ,tipo bandyt maitint ,buvo gal 11.30 ,13.00 perkele i palata ,o 16.oo atejo paklaust ar noriu ko valgyt blink.gif sakau jau galima ??? sako jo ,tik jai nori pirma arbatos atnesiu ,paskui valgyk blink.gif LT kiek atsimenu valgyt pirma para nieko isvis,antra tik sultinio ir t.t . doctor.gif klausiu kada galesiu bandyt sestis ,jis man sako reikia kuo greiciau ,vaiksciot ir ... mane kaip tipo labai silpna ,israse 3 para namo,nes stiprios iseina antra para... blink.gif savom kojom.
Kodel tu isitikinus kad daugiau negalesi turet 2.gif ?Kas gali sutrukdyt ?Kokios konkreciai problemos ? ankstesni cezariai tikrai ne problema.
Atsakyti
Aš tai normaliai mylėtis galėjau praėjus dviem metam po gimdymo verysad.gif Iš pradžių buvo absoliuti sausra, jaučiausi pavargusi ir pasismaginimai man iš vis buvo ne galvoj, tik kaip pamiegoti. Dar jokio noro nejaučiau mylėtis, nes maitinau. kai tik labaiu susijaudindavau imdavo bėgti pienas rolleyes.gif ir tai man numušdavo iš kart bet kokį susijaudinimą smile.gif Žodžiu jaučiausi pieninė karvė, o ne seksuali meilužė. Dar man ilgai skaudėjo susiuvimo vietą makštyje ir tai irgi nepadėdavo. Bet dabar jau viskas norma thumbup.gif Na žinoma, jūs nepulkit užuojautos reikšt mano vyrui, nebuvo taip, kad jau dvejus metus ne pro niekur biggrin.gif Jei suprantat vienas kitą, galima rast būdų kaip padėt vienas kitam slap.gif
Atsakyti
QUOTE(ellia @ 2005 10 05, 23:49)
Jauciuosi lyg ir normaliai ,aisku dar daug ko negaliu ,atsikelt is lovos sunku ,vaikstant irgi nejuciom viena ranka randa dar prilaikau,bet zaizdos gyja ,skausmas praeina,tiesa mane operavo ispanijoj ,bet tikrai tai nera rodiklis ,zinai LT darytom operacijom as tikrai buvau patenkinta labiau,o gal sunkiau atsigaunu del to kad trecias kartas  g.gif .Nezinau kaip ten su tais cezariaiS LT dabar ,cia sistema skiriasi,mane operavo ryte 10 val.,kai perkele i intencivios terapijos skyriu ir as uzsiminiau apie vaika ,ji man be problemu atnese ,tipo bandyt maitint ,buvo gal 11.30 ,13.00 perkele i palata ,o 16.oo atejo paklaust ar noriu ko valgyt  blink.gif sakau jau galima ??? sako jo ,tik jai nori pirma arbatos atnesiu ,paskui valgyk  blink.gif  LT kiek atsimenu valgyt pirma para nieko isvis,antra tik sultinio ir t.t . doctor.gif klausiu kada galesiu bandyt sestis ,jis man sako reikia kuo greiciau ,vaiksciot ir ... mane kaip tipo labai silpna ,israse 3 para namo,nes stiprios iseina antra para... blink.gif savom kojom.
Kodel tu isitikinus kad daugiau negalesi turet  2.gif  ?Kas gali sutrukdyt ?Kokios konkreciai problemos ? ankstesni cezariai tikrai ne problema.
As pilnai su tavim sutinku,jog ne problema,bet su vaiku man kartu dar išpjovė ,fibroma,kazkoks navikas,bet atsakimo taip ir nesulaukiau iš ligoninės.
Atsakyti