QUOTE(LARISA 74 @ 2005 10 05, 18:49)
,
Labas mama ella,tu rasei jog katik dare 3 cezari ,kaip tu jautiesi ir jeigu ne paslaptis kas tau dare ir kur

nes as ir po pirmo ir po antro cezario negalejau vaiksciot normaliai 1 menesi

ir kai pasitikrinau neseniai suzinojau jog man daugiau negalima turet vaiku o as taip norejau dar suneli pagimdit vyrui
Jauciuosi lyg ir normaliai ,aisku dar daug ko negaliu ,atsikelt is lovos sunku ,vaikstant irgi nejuciom viena ranka randa dar prilaikau,bet zaizdos gyja ,skausmas praeina,tiesa mane operavo ispanijoj ,bet tikrai tai nera rodiklis ,zinai LT darytom operacijom as tikrai buvau patenkinta labiau,o gal sunkiau atsigaunu del to kad trecias kartas

.Nezinau kaip ten su tais cezariaiS LT dabar ,cia sistema skiriasi,mane operavo ryte 10 val.,kai perkele i intencivios terapijos skyriu ir as uzsiminiau apie vaika ,ji man be problemu atnese ,tipo bandyt maitint ,buvo gal 11.30 ,13.00 perkele i palata ,o 16.oo atejo paklaust ar noriu ko valgyt

sakau jau galima ??? sako jo ,tik jai nori pirma arbatos atnesiu ,paskui valgyk

LT kiek atsimenu valgyt pirma para nieko isvis,antra tik sultinio ir t.t .

klausiu kada galesiu bandyt sestis ,jis man sako reikia kuo greiciau ,vaiksciot ir ... mane kaip tipo labai silpna ,israse 3 para namo,nes stiprios iseina antra para...

savom kojom.
Kodel tu isitikinus kad daugiau negalesi turet

?Kas gali sutrukdyt ?Kokios konkreciai problemos ? ankstesni cezariai tikrai ne problema.