Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(Lapyna @ 2006 09 25, 00:41)
O šiaip posakis "tikra moteris tik po 30-ies ir po 2 vaikų" turi labaaaaii daug... blush2.gif

Gerai čia pasakei thumbup.gif biggrin.gif Priminsiu saviškiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2006 09 25, 01:41)
Ne viskas iš karto. Kol maitinate kūdikius ir menstruacijų babaaaa, tai ir su aistrom prasčiau. Aš, grįžus ciklui, iškart pajutau pokytį: aš nebe tik mama, bet dar ir moteris!!! wub.gif
O šiaip posakis "tikra moteris tik po 30-ies ir po 2 vaikų" turi labaaaaii daug... blush2.gif

Nu tai man nebedaug liko laukti, tik keli menesiai iki 30:) o du vaikai jau yr thumbup.gif
Atsakyti
Na, yra dar vienas radikalus pasiulymas smile.gif

Neseniai skaičiau tokią anglišką gydytojos
Dr. Christiane Northrup knygą, kurioji ji aprašo D. Britanijoje atliką tyrimą apie lytinius santykius po gimdymo porų, kurios gimdė ligoninėse, ir tų, kurios gimdė namuose - didesnė dalis netgi be pribuvėjų. Tai va to tyrimo duomenimis namuose gimdžiusios poros gerokai anksčiau ir gerokai dažniau mylisi po vaiko gimimo negu tos, kurios gimdė ligoninėse. Jei domina procentai, galesiu namie pažiūrėti smile.gif

Taigi, išvadas galim padaryti wink.gif
Atsakyti
tos kurios namie gimdo, dazniau mylisi, o tos, kurios dazniau mylisi, gal daugiau ir gimdo smile.gif))))
nes kolkas tai mums geriausias apsisaugojimo budas - susilaikymas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai gimdyti malonu - kodel gi daug negimdyti biggrin.gif O dar ir aistra nuo to padidėja bigsmile.gif
O jums reiktų greit trečią organizuotis, namuose gimdyti - ir tada jau turėtų problemos išsispręsti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 25 rugsėjo 2006 - 20:41
QUOTE(Raideles @ 2006 09 25, 21:39)
Kai gimdyti malonu - kodel gi daug negimdyti  biggrin.gif O dar ir aistra nuo to padideja  bigsmile.gif

TAi kokia pas jus riba? mirksiukas.gif
pas mus nors irgi viskas lengvai ir maloniai, bet kolkas limitas isnaudotas doh.gif Beje, labai sveikinu su laukiamu stebulu, saunuoliai 4u.gif
Kazkaip vis mokat susikonstruot vaikus ant svenciu wub.gif
Atsakyti
Riba dar nepasiekta mirksiukas.gif
O vaikai matyt nori kartu gimtadienius svesti, kad visi panasu laika renkasi wink.gif
Atsakyti
Tuomet as nenormali,nes nenoriu myletis. Labai bijau skausmo sueities metu. Keista,praejo jau puse metu kai pagimdziau,viskis sugijo puikiausiai,o ta skausmo baime isliko. Ne visoms moterims,taip greitai viskas i vezes grizta. Gal cia pas mane psichologine baime? Labai noriu,kad ir as noreciau ir laukciau vakaro. Del apsaugos nebijau.
Stai mano vienai pazystamai nepyragai. Praejus dvejiems metams po gimdymo atsirado nenugalimas noras myletis. o,jos brangiausias nenori schmoll.gif Jam atrodo,kad tai nenormalu ir dvieju kartu per savaite jam jau yra daug doh.gif
Jus cia rasot,kad po antro gimdymo ir 30metu viskas susitvarko. Iki 30 man dar pora metu liko,o antro vaikelio kol kas neplanuojam. Tai ka as ir mirsiu netapusi moterimi g.gif
Uzjauciu visas likimo drauges. verysad.gif
Atsakyti
Oi, diana, kaip as tave suprantu...as visiskai nenoriu vyro, o skausmo baime milziniska, tiesa, man tik 1.5 menesio po gimdymo. dabar visiems sakau, kad mano gyvenime tik vienas vyras - sunus...bet is tikruju labai noreciau tos baimes atsikratyt. gal prisigert, kad to skausmo nejausciau ir isdrist?
Atsakyti
QUOTE(birstep @ 2006 09 26, 16:38)
as visiskai nenoriu vyro, o skausmo baime milziniska, tiesa, man tik 1.5 menesio po gimdymo. dabar visiems sakau, kad mano gyvenime tik vienas vyras - sunus...bet is tikruju labai noreciau tos baimes atsikratyt. gal prisigert, kad to skausmo nejausciau ir isdrist?

Nereikia prisigerti. Jei vyras labai nespaudžia, tai tegul dar palaukia truputį. 2-3 mėnesius po gimdymo gyventi be sekso yra normalu. O šiaip pirmiausia sulauk, kol atsistatys ciklas - pamatysi, kaip sugrįš didžioji dalis moteriškumo. Nors, po teisybei, visą malonumą būti gimdžiusia moterim greičiausiai pajusi tik tada, kai kūdikis išsikraustys iš jūsų miegamojo - vat tada galėsi tikrai atsipalaiduoti ir užsimiršti iš malonumo... wub.gif blush2.gif
Atsakyti
As tai atsalt visiskai tai neatsalau,bet kad noriu maziau nei pries gimdyma tai tikrai,o vyras tai jaucia ir priekaistu priekaistu........................
Atsakyti
idomiai jus cia diskutuojat ax.gif man panasi problema, vyras spaudzia, o as nenoriu, nzn kas yra...
Atsakyti