Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

man ir ta problemele, nors praejo dar tik pusantro men. bet ziuriu vyrelis jau piktas daros lotuliukas.gif o as kaip nenoriu taip nenoriu doh.gif
Atsakyti
Aš vat išdrysau po 1,5 men bet supratau kad dar per anksti, jokio malonumo ir vyras sake ne taip kaip priesh gimdyma, matyt geresniu laiku teks palaukti
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2003 10 03, 20:55)
na,buna taip,bet nevisoms.man asmeniskai tai truko ~ 4 men.bet poto vel viskas stojo i savo vietas.
manau,sexualiniai jausmai neatsala,tik moteris buna per diena labai "nusikalusi",juk dabar ji mama ,ne tik zmona.
jei vyras idetu daugiau pastangu zmonos supratimui ir padetu jai visakeriopai,tai nebutu tokiu dalyku.

drinks_cheers.gif

QUOTE(ema @ 2003 10 13, 21:15)
turbūt daugiau nei 50prc. pasaulio moterų turi šią problemą.
Geras lubrikantas-seilės-visada vietoje, kaip sakant "po ranka".

čia tai ner kalbų, bet kartais po gimdymo nuo seilių atsiranda "grybeliai" ;D.o liubritantai iš ties geras daikčiukas . pasakysiu kurioje vietoje "guli jie" - akropolio EURO vaistinėje, savitarnos skyriuje, prie kasos. yra 2 rūšių. mergičkos ten aišku "labai išprususios" dirba. Vyras tikru gėjum pasilautė, kai pirko. svarbiausia, kad  [smiley=754.gif] mus suprastų

lotuliukas.gif

Papildyta:
[quote=diana_z,2006 08 22, 21:40]
Visgi nenormalu tureti lytinius santykius 2kartus per menesi.

Gal vieniesms normalu 2 kart per mėnesį, o kitiems per naktį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keas: 01 spalio 2006 - 15:30
Oi kaip nesinori pagimdzius.Po pirmos keturis men.nenorejau,dabar muset bus tas pats ax.gif user posted image
Atsakyti
Norėt tai man asmeniškai labai norisi, bet aišku turi įtakos nuovargis, miego trūkumas. Nebeišeina jau taip ilgai naktinėti ir mėgautis...
Atsakyti
po gimdymo praėjus 4 mėnesiams.....
Atsakyti
man tai norejosi ir pries gimdyma ir po jo 4u.gif labai jau laukiau tos dieneles ir po menesiuko atsargiai paisdykavom blush2.gif ir viskas buvo puiku 4u.gif
Atsakyti
Man jau praejo 5 men.,bet jau kokio pusantro menesio kaip noriu! blush-anim-cl.gif
Atsakyti
o kaip sakykit po cezario operacijos gal galima ir anksciau pradeti santykiauti ax.gif
Atsakyti
As tai visada norejau myletis ax.gif ,ir per nestuma ir po gimdymo,neislaukiau nei tu 6sav. blush2.gif ,nors ir buvau siuta,as irgi pavargstu,pastoviai su maziuke,truksta miego,bet noras smileysex.gif nedingsta ,beveik kiekviena vakara,kai lelius uzmiega,tai mes smileysex.gif
Atsakyti
O as va negalejau verysad.gif 9 men praejo, tai jau normalizuojasi viskas bigsmile.gif Kazkokia ne tokia pati jauciausi unsure.gif Noriu, o negaliu arba nieko nejauciu verysad.gif Bet dabar krypsta i geraja puse viskas thumbup.gif Tik labai keista, kad net 9men turejo praeiti g.gif
Atsakyti
Man tai irgi pirma menesi po gimdymo tai net negalejau pagalvoti o po to jau predejau noreti bet dar gydytoja neleido protest.gif tai kai leido atsargiai padukom smileysex.gif bet toks jausmas kaip pirma karta, tai tik praejus dar menesiukiui jau galim ramiai padukti ir abiem gera buna 4u.gif bet musu isdykele vis pradeda sneketi per miegus kai tik ka sugalvojam nuveikti ax.gif blush2.gif
Atsakyti