Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(ababa @ 2007 12 13, 22:48)
Pavydžiu tom, kuriom kad ir po pusės metų, ar po metų atsiranda noras. Mano trečiai mergytei greit bus pusė metų. Mylėjausi gal pora sykių, bet noro ir aistros nėra. Ir nepatyriau nei naujų kažkokių pojūčių, nei kažko ypatingo. Panašiai ir po pirmų dviejų nėštumų buvo. Negana to, nežinau ar tai susiję su mylėjimusi ar nesusiję, pradėjo eit gausios išskyros. Iš pat pradžių maniau, kad gal pirmosios mėnesinės po tiek laiko prasideda, (nes vis dar maitinu pati). Bet - ne tai. Teks apsilankyt pas gydytoją.

Džiaugiuosi už tas, pas kurias gražu būna lovoje po gimdymų.  4u.gif

tai gal tau kokia pogimdyvine depresija?tiek laiko nesimyleti....ziauru g.gif nebijai,kad vyras nueis pas kita?
Papildyta:
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 07, 08:04)
arba cia vyras parase arba as jau kuku

idomu kaip gimdei,  isivaizduok kaip tau nuo A iki B tasko viska perpjauna o poto uzsiuna, tau mintys gal ir kiltu apie smileysex.gif: nu bet paciai save liest negalesi , tuo labiau 4 menesius gyvensi tualete ir vel kraujuodama .. ir vel plesdama savo randus, siulus itt... test ???  cool.gif
oi stebukladare  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blink.gif mastau.gif

man gimdymas buvo lengvas,nebuvo nei plysimu,nei kirpymu.taigi cia ne stebuklai,o pasisekimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre 22 @ 2007 12 14, 18:36)
tai gal tau kokia pogimdyvine depresija?tiek laiko nesimyleti....ziauru g.gif nebijai,kad vyras nueis pas kita?
Papildyta:

man gimdymas buvo lengvas,nebuvo nei plysimu,nei kirpymu.taigi cia ne stebuklai,o pasisekimas smile.gif

Nu matai,tau tiesiog pasiseke,bet kai dar karta teks gimdyti,melskis ,kad irgi pasisektu,nes kitaip tavo vyras neislaikys ir nuleks pas kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2007 12 14, 18:04)
Nu matai,tau tiesiog pasiseke,bet kai dar karta teks gimdyti,melskis ,kad irgi pasisektu,nes kitaip tavo vyras neislaikys ir nuleks pas kita biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sotus alkano neužjaučia...
Atsakyti
QUOTE(giedre 22 @ 2007 12 14, 17:36)
Papildyta:

O tu cia is savo patirties rasai,kad vyras nueis pas kita?
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2003 10 03, 20:35)
Girdejau ne is vienos jauno mamos, jog gimus vaikeliui, net ir nustojus maitinti, atsala seksualiniai jausmai... Naturalu, kad vyras tampa  nepatenkintas tuom. Santykim tai ne i gera...
Ar jums taip buvo? Ar "sugrizo" lytini potraukis? Jei taip buvo, kaip sprendete sia problema?

Prisipazinsiu atvirai, man tikrai taip buvo - ir tai truko visa laika kol maitinau mazyle, o tai truko 14 men... Aciu Dievui santuoka del to neisiro blush2.gif
Atsakyti
zinot ka, o pas mane viskas atvirksciai. jau 11 sav po gimdymo ir vyras visiskai nenori myletis schmoll.gif kadangi man buvo cezaris tai as jau norejau nezinau, gal po kokiu 3 savaiciu bet is vyro puses net tokiu minciu nebuvo....
jauciuosi prislegta ir nereikalinga. bandziau su juo apie tai kalbetis, sako nuovargis, trikdo mazyle mieganti tame paciame kambaryje ir dar kazkas...
tai puse nakties prazliumbiau po tokio jo pasisakymo, tai gal ir nesimylesim kol mazyle neuzaugs?
va tokiu atveju jam irgi nuklysti i sali noresis, kur nera miegancios mazyles..
verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 12 14, 23:14)
zinot ka, o pas mane viskas atvirksciai. jau 11 sav po gimdymo ir vyras visiskai nenori myletis  schmoll.gif kadangi man buvo cezaris tai as jau norejau nezinau, gal po kokiu 3 savaiciu bet is vyro puses net tokiu minciu nebuvo....
jauciuosi prislegta ir nereikalinga. bandziau su juo apie tai kalbetis, sako nuovargis, trikdo mazyle mieganti tame paciame kambaryje ir dar kazkas...
tai puse nakties prazliumbiau po tokio jo pasisakymo, tai gal ir nesimylesim kol mazyle neuzaugs?
va tokiu atveju jam irgi nuklysti i sali noresis, kur nera miegancios mazyles..
verysad.gif  verysad.gif

Baikit,baikit,juk depresija ne tik moterims,bet ir vyrams buna,kai atsiranda kudykis.Reikia laiko,paskui viskas susitvarko savaime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2007 12 14, 22:31)
Baikit,baikit,juk depresija ne tik moterims,bet ir vyrams buna,kai atsiranda kudykis.Reikia laiko,paskui viskas susitvarko savaime mirksiukas.gif

O as patarciau teveli isivilioti i vonia, kai vaikuciai sumiega - tada tikrai taviskis atsipalaiduos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ababa @ 2007 12 14, 01:48)
Pavydžiu tom, kuriom kad ir po pusės metų, ar po metų atsiranda noras. Mano trečiai mergytei greit bus pusė metų. Mylėjausi gal pora sykių, bet noro ir aistros nėra. Ir nepatyriau nei naujų kažkokių pojūčių, nei kažko ypatingo. Panašiai ir po pirmų dviejų nėštumų buvo. Negana to, nežinau ar tai susiję su mylėjimusi ar nesusiję, pradėjo eit gausios išskyros. Iš pat pradžių maniau, kad gal pirmosios mėnesinės po tiek laiko prasideda, (nes vis dar maitinu pati). Bet - ne tai. Teks apsilankyt pas gydytoją.

Džiaugiuosi už tas, pas kurias gražu būna lovoje po gimdymų.  4u.gif

Tikrai tokiu atveju siulyciau su gydytoju pasikonsultuoti.... g.gif
Atsakyti
[quote=lauryzi,2007 12 14, 20:46]
O as patarciau teveli isivilioti i vonia, kai vaikuciai sumiega - tada tikrai taviskis atsipalaiduos mirksiukas.gif
Papildyta:

su vonia neisdeges reikalas, jau bandziau, sako kad as jau einu miegoti verysad.gif
o ir gyvenam ne vieno kambario bute, o dideliam name vieni, tai tu kambariu laisvu- kur musu dukryte nemiega- tikrai yra. cia kazkas kita, gal tikrai depresija... bet as kadangi paranojike, tai jau iskart apie blogiausias pasekmes galvoju doh.gif
Atsakyti
Aš savojo vyro geidžiu nuo pirmosios dienos, kai tik grįžome iš ligoninės. Kadangi buvo CS, tai nei plyšau, nei siuvo mane TEN. Dabar tik laukiu kada tos nelemtos išskyros liausis, o tada jau pamyluosiu savo vyruką...
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2007 12 15, 13:17)
Aš savojo vyro geidžiu nuo pirmosios dienos, kai tik grįžome iš ligoninės. Kadangi buvo CS, tai nei plyšau, nei siuvo mane TEN. Dabar tik laukiu kada tos nelemtos išskyros liausis, o tada jau pamyluosiu savo vyruką...

bigsmile.gif .Man tas pats...labai buvau Jo pasiilgus.Lytinis potraukis tik padidėjo blush2.gif .Bet sumažėjo laiko tam reikalui.....
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2007 12 15, 13:17)

Liuks, kokia aistringa mamyte thumbup.gif
Papildyta:
[quote=mrs.ieva,2007 12 14, 23:30]
[quote=lauryzi,2007 12 14, 20:46]
Papildyta:

su vonia neisdeges reikalas, jau bandziau, sako kad as jau einu miegoti verysad.gif
o ir gyvenam ne vieno kambario bute, o dideliam name vieni, tai tu kambariu laisvu- kur musu dukryte nemiega- tikrai yra. cia kazkas kita, gal tikrai depresija... bet as kadangi paranojike, tai jau iskart apie blogiausias pasekmes galvoju doh.gif
[/quote]
Hmmm...tada gal pabandykit kazka naujo???? mirksiukas.gif Arba savaitgali be vaikuciu pabukit??? bigsmile.gif
Atsakyti