Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

as nieko blogo nejauciu, man dar labiau norisi myletis ir dar maloniau, vienintele problema,kad kunas nelabai grazus paliko po gimdymo..ir kazkaip baime kankina,kad gal vyrui nelabai miela tokia mane tureti, nors is jo puses irgi atsalimo nepastebejau, gal netgi priesingai.. ax.gif

nesijaudinkit mamytes,kurioms ne taip gerai su situo reikalu, daznai tai psicholoinis nusistaymas, nepagristos baimes, pastenkite paiilseti, atsipalaiduoti ir viskas gris i savo vietas smile.gif
Atsakyti
as labai bijojau myletis po gimdymo, nes buvau suplysus uhhh... kiek tik imanoma...o baime buvo kaip pirma karta lotuliukas.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre 22 @ 2007 12 14, 17:36)
tai gal tau kokia pogimdyvine depresija?tiek laiko nesimyleti....ziauru g.gif nebijai,kad vyras nueis pas kita?
Papildyta:

man gimdymas buvo lengvas,nebuvo nei plysimu,nei kirpymu.taigi cia ne stebuklai,o pasisekimas smile.gif

tai kai turejai toki lengva gimdyma tai ir sneki beleka doh.gif

as pavydziu toms aistringoms mamulkoms kurios vos spejus zaiszdoms sugyti jau lenda vyrui i klenias verysad.gif
as labai pergyvenu kad gimdymas sugriove mano seksualini gyvenima
cray.gif noreciau kad butu kitaip bet neiseina...anksciau pastoviai budavau nusikalusi ir apie seksa nebuvo kada galvoti, be to kiek kartu bandem man baisiai nemalonu, persti, skauda lyg ten viskas busu susitrauke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2007 12 16, 20:21)
Liuks, kokia aistringa mamyte  thumbup.gif
Papildyta:

Hmmm...tada gal pabandykit kazka naujo????  mirksiukas.gif Arba savaitgali be vaikuciu pabukit???  bigsmile.gif

kartais tikrai noretusi del saves net ne savaitgali o nors viena vakara vieniems pabuti, bet musu mergytei dar tik 2,5 men nelabai kam toki pypli dar paliksi o ir neturim kam, ne LT gyvenam, mociutes ir tetules visos Lietuvoj.. verysad.gif
Atsakyti
o man per gimdyma kirpo,tai smileysex.gif labai bijojau,kad skaudes 4u.gif bet viskas vyko labai gerai,nei skausmo nei ka,jauciausi kaip per pirma karta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aude:) @ 2007 12 18, 15:40)
o man per gimdyma kirpo,tai  smileysex.gif  labai bijojau,kad skaudes  4u.gif  bet viskas vyko labai gerai,nei skausmo nei ka,jauciausi kaip per pirma karta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aga, po tiek laiko - tai tikrai primena pirma karta blush2.gif
Atsakyti
kad rodos niekas nepasikeite g.gif
Atsakyti
pirmus kartus jautesi lyg tempimas lyg skausmas nes kirpo, bet santykiai tikrai neatsalo gal galiu pasaklyti kad kaip tik leidziame paisdykauti smileysex.gif ir maloniai praleisti laika kartu wub.gif
Atsakyti
mes pagaliau pabandem, nes as iszysiau jam ausis (taip norejos) blush2.gif . praejusios 3 sav. ir 4 dienos. siaip ten giliau nieko neskauda, tik cia kazkur jau beveik isorej dar tempia. kaip manot, ar dar labai per anksti???? kazkaip dabar susimasciau, gal tai pavojinga??
Atsakyti
QUOTE(lina.k @ 2008 01 03, 23:28)
mes pagaliau pabandem, nes as iszysiau jam ausis (taip norejos)  blush2.gif . praejusios 3 sav. ir 4 dienos. siaip ten giliau nieko neskauda, tik cia kazkur jau beveik isorej dar tempia. kaip manot, ar dar labai per anksti???? kazkaip dabar susimasciau, gal tai pavojinga??

as pagimdziau panasiu laiku, bet kolkas nedristu-laukiam kol galutinai susitvarkys, o ir pati noriu pirmiausiai pas gydytoja nueiti, kad ji patvirtintu, kad viskas sugijo.laaaabai pasiilgau savo vyriskio, bet turiu ir baime kaip ten bus, ar neskaudes, ar neplys.man plyso per gimdyma ir labai problema buvo su tustinimusi-tik pries kelias dieneles pavyko paciai be vaistuku normaliai ritma pagauti, tai is tos puses ir cia baime kyla g.gif
Atsakyti
is savo patirties neturiu labai kazka papasakot taciau pasnekam su gera drauge kuri pasigimde maziuka, tai gimdyt isvaziavo iskart po sexo o ir grizus nespejo uzsigydyt kirpimo (neislauke tu 6 savaiciu) ir vel vyrui i kelnes lenda..
as panasiai - bet kur ir bet kada su saviskiu galeciau jei jis taip daznai apie sexa galvotu kaip ir as blush2.gif bet turiu baime kad jis po gimdymo manes issitampiusiu pilwu, negrazios nebenores, arba jei dalyvaus gimdyme tai isvis i TA vieta ziuret nebenores.. jau dabar pyksta kad retaileidziu prie krutines prisiliest - labai jautrus speneliai tapo kaip pastojau. nzn ka galeciau is skausmo padaryt jei kas prie ju siurksciau prisiliestu.. doh.gif
net mastau kad vyrui neleist eit i gimdyma, o jis ir pats nelabai nori.. verysad.gif
Atsakyti
na vyrui jokiu proplemu kad ir buvo gimdyme.sako kad as dar jam patrauklesne nes pagimdziau jam sunu.bet as pati nebenoriu, darau tai vos ne per prievarta. Nesuprantu ka reikia daryti blush2.gif
Atsakyti