Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

na is pradziu tai visai nenorejau nei myletis, o ir skaudejo putka ziauriai... po to, 6 sav po gimymo net nebesulaukiau kol nueisiu pas ginekologe, pabandem. na skaudejo. bet naudojam lubrikantus ir viskas ok, dabar jau as ir pati po truputi imu noreti, nors vis dar skaudena. ir randa paskauda.
Atsakyti
putka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=asta sal,2008 01 03, 02:00]
pirmus kartus jautesi lyg tempimas lyg skausmas nes kirpo, bet santykiai tikrai neatsalo gal galiu pasaklyti kad kaip tik leidziame paisdykauti smileysex.gif ir maloniai praleisti laika kartu wub.gif
[/qu

KELIOMS SAVAITEMS PO GIMDYMO PRAEJUS TIE PIRMI KARTAI BUVO???? JEI NEPASLAPTIS?? ax.gif

AR GYDYTOJAI REKOMENDUOJA PO 6 SAV, AR KADA? NES CIA UZSIENYJE MANO verysad.gif , TAI NEI PAS GINEKOLOGA LIEPE EIT, NEI SAVAICIU SKAICIU PASAKE.
Atsakyti
QUOTE(lina.k @ 2008 01 07, 20:23)

KELIOMS SAVAITEMS PO GIMDYMO PRAEJUS TIE PIRMI KARTAI BUVO???? JEI NEPASLAPTIS??  ax.gif

AR GYDYTOJAI REKOMENDUOJA PO 6 SAV, AR KADA? NES CIA UZSIENYJE MANO  verysad.gif , TAI NEI PAS GINEKOLOGA LIEPE EIT, NEI SAVAICIU SKAICIU PASAKE.

taip, rekomenduoja ne maziau nei 6-8 savaites praejus po gimdymo, nesvarbu, ar cezaris ar naturalus gimdymas. o kokiam cia uzsieny taip nesirupina visai?

pas ginekologa tai nieko ten naujo ir nepasako, bet jei plysai ar kirpo tai butu gerai jei paziuretu, ar graziai gyja.
Atsakyti
QUOTE(Rūta bitė @ 2008 01 07, 16:41)
putka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ohoho, kas cia per pasisakymas????? doh.gif
Atsakyti
Dalyvavo vyras gimdyme, bet viskas liuks... Pabandėm po gimdymo praėjus kažkur 7 sav. MB norėjo jau anksčiau, bet buvau užsispyrusi išlaukti tas savaites... Nu ir buvo labai liuks blush2.gif . Labai bijojau, kad skaudės, bet nieko panašaus... Apskritai kalbant, tuo klausimu man gimdymas į naudą išėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 12 14, 20:14)
zinot ka, o pas mane viskas atvirksciai. jau 11 sav po gimdymo ir vyras visiskai nenori myletis  schmoll.gif kadangi man buvo cezaris tai as jau norejau nezinau, gal po kokiu 3 savaiciu bet is vyro puses net tokiu minciu nebuvo....
jauciuosi prislegta ir nereikalinga. bandziau su juo apie tai kalbetis, sako nuovargis, trikdo mazyle mieganti tame paciame kambaryje ir dar kazkas...
tai puse nakties prazliumbiau po tokio jo pasisakymo, tai gal ir nesimylesim kol mazyle neuzaugs?
va tokiu atveju jam irgi nuklysti i sali noresis, kur nera miegancios mazyles..
verysad.gif  verysad.gif

kazkas panasaus ir pas mus. nelabai jis lenda prie manes dabar. bet nepolu i nevilti, o tiesiog imu viska i savas rankas. sako nenori ar pavarges? gerai eik miegot. palaukiu kol atsigula ir jei vaikas miega....imu viska i savas rankas. buna vyras isprievartautas lotuliukas.gif o kur jam detis? na bet as nei karto nemaciau kad jis po to butu piktas ax.gif ir kaip rezultatas: thumbup.gif vakaras
reikia tiesiog jiems priminti kad jei mes tapom mamom tai nereiskia kad mes nustojom buti moterimis ir mum ju reikia nemaziau nei anksciau. sekmes visom mirksiukas.gif
Atsakyti

taip, rekomenduoja ne maziau nei 6-8 savaites praejus po gimdymo, nesvarbu, ar cezaris ar naturalus gimdymas. o kokiam cia uzsieny taip nesirupina visai?

pas ginekologa tai nieko ten naujo ir nepasako, bet jei plysai ar kirpo tai butu gerai jei paziuretu, ar graziai gyja.

[/quote]

Airijoj. viso nestumo metu pas ginekologa nesiunte (i Lietuva skridau du kartus), ir is viso jie cia iki 3.5 men nepriima ir nelenda kazka ziureti. turbut mano, jei jau abortai uzdrausti, tai nesvarbu kas ten pas tave dedasi viduje. ir po nestumo nepasake pasirodyti gydytojui. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.k @ 2008 01 09, 14:58)

Airijoj. viso nestumo metu pas ginekologa nesiunte (i Lietuva skridau du kartus), ir is viso jie cia iki 3.5 men nepriima ir nelenda kazka ziureti. turbut mano, jei jau abortai uzdrausti, tai nesvarbu kas ten pas tave dedasi viduje. ir po nestumo nepasake pasirodyti gydytojui. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina.k: 09 sausio 2008 - 14:28
na,mes pradejom myletis po gimdymo praejus 10savaiciu,nes as labai bijojau.lr ne be reikalo doh.gif Gimdymo metu nekirpo ir neplyso tarpviete,bet plyso kaklelis ir ji susiuvo.Tai pirmus 2-3 kartus, maniau,kad mane kas nors pleso is vidaus.Nenoriu net prisiminti to jausmo doh.gif blink.gif O ir noro man didelio nebuvo smileysex.gif: smileysex.gif: tol,kol maitinau musu maziuka.Dabar,kai vel laukiuos, vel atsirado laukinis noras padukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi pasisakysiu cia.
Taigi pirmas kartas po gimdymo buvo po 6 sav. Nors buvau po cezario sekcijos, vis tiek labai skaudejo. Verkiau ir as, kaip ir keletas cia pasisakiusiuju. Nuejau pas ginekologe - sake, cia sausumas ir dar psichologija kalta. Pasisakiau, kad pries gimdyma labai grubiai gydytoja apziurinejo, tai sako - vat cia tas ir yra... Kunas atsimena skausma. Na tai vis karts nuo karto bandem bandem, tarsi norejau prasilauzt, tarsi kaip ir darbas koks vykdavo, ir lubrikantus pasitelkem ir ilgas glamones pries tai, ypatinga svelnuma. Na ir kazkaip prasilauzem. Normaliai jau, na tokia tikra aistra atsirado gal tik praejus kokiem 6 men. po gimdymo. Iki tol taip tik pusetinai malonu budavo smile.gif
Vyro svelnumas ir pagalba buityje man irgi dideli pliusa prie aistros padidinimo pridedavo. Jei ta vakara viskas mielai klodavosi mum namuose, tai nakti irgi fainai budavo... smile.gif
Sekmes islaukt ir stengtis mamytem!!! Su pagalba teveliu!!! Nepamirskim savo moteriskumo per mamiskuma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinai @ 2008 01 11, 00:22)
Sveikos, as irgi pasisakysiu cia.
Taigi pirmas kartas po gimdymo buvo po 6 sav. Nors buvau po cezario sekcijos, vis tiek labai skaudejo. Verkiau ir as, kaip ir keletas cia pasisakiusiuju. Nuejau pas ginekologe - sake, cia sausumas ir dar psichologija kalta. Pasisakiau, kad pries gimdyma labai grubiai gydytoja apziurinejo, tai sako - vat cia tas ir yra... Kunas atsimena skausma. Na tai vis karts nuo karto bandem bandem, tarsi norejau prasilauzt, tarsi kaip ir darbas koks vykdavo, ir lubrikantus pasitelkem ir ilgas glamones pries tai, ypatinga svelnuma. Na ir kazkaip prasilauzem. Normaliai jau, na tokia tikra aistra atsirado gal tik praejus kokiem 6 men. po gimdymo. Iki tol taip tik pusetinai malonu budavo smile.gif
Vyro svelnumas ir pagalba buityje man irgi dideli pliusa prie aistros padidinimo pridedavo. Jei ta vakara viskas mielai klodavosi mum namuose, tai nakti irgi fainai budavo... smile.gif
Sekmes islaukt ir stengtis mamytem!!! Su pagalba teveliu!!! Nepamirskim savo moteriskumo per mamiskuma biggrin.gif

Koks geras ir supratingas vyras thumbup.gif
Atsakyti