labas likimo drauges, as irgi siandie suzinojau, kad mano vaikelis nustojo vystytis kai jam buvo sesios savaites. labai sunku suvokti, kad man taip atsitiko, nes vaikelis buvo labai labai laukiamas... mes aisku bandysim ir vel, tik zinau, kad tai jau bus kitas vaikelis, ne pirmas , o jau antras...
uzjauciu visas kurios tai isgyveno, stiprybes jums ir man..
uzjauciu visas kurios tai isgyveno, stiprybes jums ir man..
Pasirodo, as taip pat galiu isirasyti i "nuskriaustuju" bureli ...
Pries 5 metu teko isgyventi 2 nesivystancius nestumus - 6 bei 8 savaiciu ... Labai gerai atsimenu, kai "stogas buvo nuvaziaves"...
Tie patys klausimai, tos pacios mintys, tas pats saves grauzimas ...
Dabar zinau tik tiek, kad viska mus lemta isgyventi ... Tik tokiais momentais pamatai, kokia gali buti stipri ...
Skausmas tikrai praeis ...
Sekmes visoms planuojancioms
Pries 5 metu teko isgyventi 2 nesivystancius nestumus - 6 bei 8 savaiciu ... Labai gerai atsimenu, kai "stogas buvo nuvaziaves"...
Tie patys klausimai, tos pacios mintys, tas pats saves grauzimas ...
Dabar zinau tik tiek, kad viska mus lemta isgyventi ... Tik tokiais momentais pamatai, kokia gali buti stipri ...
Skausmas tikrai praeis ...
Sekmes visoms planuojancioms

Laba diena...tai pirmas mano laiskas siame forume...ir iskart prie tokios temos apsistojau...tiesa sakant supermamos.lt ir ieskojau,kad rasciau kitu moteru patyrusiu persileidima.. kad butu lengviau susivokti....jau daugiau kaip menuo po mano dalinio persileidimo...ir tik dabar po truputi pradedu apie tai sneketi...tikiuosi rasti cia parama ir nusiraminima bei vilti su kitom moterimis-mamomis

QUOTE(simena @ 2005 12 10, 23:21)
Laba diena...tai pirmas mano laiskas siame forume...ir iskart prie tokios temos apsistojau...tiesa sakant supermamos.lt ir ieskojau,kad rasciau kitu moteru patyrusiu persileidima.. kad butu lengviau susivokti....jau daugiau kaip menuo po mano dalinio persileidimo...ir tik dabar po truputi pradedu apie tai sneketi...tikiuosi rasti cia parama ir nusiraminima bei vilti su kitom moterimis-mamomis 

labai uzjauciu tave, simena

pas mane ivyko 5 persileidymas, nors jau turiu sveikuteli suneli.pirmi 4 persileidymai ivyko pries vaika. tikiu, kad sekantis bandymas bus sekmingas

vilties ir tikejimo linkiu kiekvienai su tuo susidurusiai

aciu gera gauti taip greitai atsakyma
man tai buvo pirmas nestumas.Tikriausiai pirma karta susiduriau su realybe...nes tik ka su vyru susituokem,graziai gyvenam sau Norvegijos fiorduose...labai pykau,bet jau po truputi atsigaunu...o ar ginekologai gali pasakyti kada geriausia vel pastoti? nes labai norim vaikelio

QUOTE(simena @ 2005 12 10, 21:40)
.o ar ginekologai gali pasakyti kada geriausia vel pastoti? nes labai norim vaikelio
labai ivairiai.. Visu pirma priklauso nuo tavo pacios savijautos

QUOTE(simena @ 2005 12 10, 23:40)
o ar ginekologai gali pasakyti kada geriausia vel pastoti? nes labai norim vaikelio
man Lietuvoje irgi rekomenduodavo pastoti po pusmecio, o cia, kur dabar gyvenu, patare pastoti po vienu normaliu mmm. ir viskas buvo ciki

aisku reik atsizvelkt, koks tas buvo persileidymas, ar ankstyvas ir pats organizmas issivale ar reikejo daryti ambrazija ir pan... mano persileidymai buvo ankstyvi

na,jo tikriausiai geriausia butu nueiti pas gydytoja,kad jis ivertintu padeti...man buvo dalinis persileidimas 12 sav...
mano ginekologe jau 5 sav kazka itare,bet pasiule palaukti...o paskui suteike netgi vilti,kad galbut embrionas mazas det to,kad gali buti dvynukai
labai dziaugiausi,nors prisipazinsiu po to gydytojos nerimo,lyg ir nesamoningai taikiausi su blogiausiu...

na,jo tikriausiai geriausia butu nueiti pas gydytoja,kad jis ivertintu padeti...man buvo dalinis persileidimas 12 sav...
mano ginekologe jau 5 sav kazka itare,bet pasiule palaukti...o paskui suteike netgi vilti,kad galbut embrionas mazas det to,kad gali buti dvynukai
labai dziaugiausi,nors prisipazinsiu po to gydytojos nerimo,lyg ir nesamoningai taikiausi su blogiausiu...

Uzuojauta jums visoms!Stibrybes