Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas, nesibaigęs gimdymu....

Užjaučiu labai visas !
Labai skaudu netekti vaikelio, nesvarbu kokio amžiaus jis būtų. Protingi žmonės sako, kad tėvai neturėtų laidoti savo vaikų, vaikai turėtų pergyventi tėvus. Tačiau šiais laikais, panašu kad yra atvirkščiai. Labai reta moteris kuriai viskas pasiseka ir kuri neturėtų skaudžios netekties. Gal čia kaltas mūsų gyvenimo tempas, maistas, kurį valgome, oras kuriuo kvėpuojame... Netekus, daugybė klausimų be atsakymų. Net ir dabar skaitydama, aš pagalvoju, o gal iš tikrųjų "tai" galėjo būti mano netekties priežastimi, o gal kažkas kitas. Savojo mažylio aš netekau po 5 dienų po Cezario operacijos. Man sakė, kad sutriko kraujotaka ir reikia arba palaukus gimdyti negyvą ar daryti Cezarį ir melstis. Aš meldžiausi, bet matyt buvo nelemta. Jau praėjo mėnuo... Skausmas visuomet liks ir vaikelis niekada nebus pamirštas, jis visuomet turės savąją kertelę tiek mano, tiek vyro širdyje.
Tačiau vargu ar reikia save kankinti klausimais ar kažkaip kitaip save bausti. Tą pradedu suprasti ir priimti.
Gyvenkime ir tikėkime geresne ateitimi! Mūsų vaikeliai laukia tinkamo meto ateiti į mūsų gyvenimą. Būkim kantrios ir būsim laimingos. Aš tuo tikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhvirbliuke @ 2006 08 26, 21:13)
visko ir nepaskiaciau... pabandysiu kita karta... dabar dar sunku.
man uzvakar... ejau paziureti plakancios shirdeles!... o rado... nieko...

Isivaizduoju, kaip skaudu, kaip sirdis apsipila krauju user posted image user posted image cray.gif
Atsakyti
Sveikos mielos mamytes

Man siandien ivyko antras persileidimas...........
Bent jau dabar tai matau viska vien juoda spalva.......
Dukryte vis klausia kad tures broliuka ar sesyte,nes visi jos draugai turi, o man sirdis is skausmo plysta...
Vis klausiu kodel?kodel?
Juk pirmas nestumas buvo kuo puikiausias, jokiu komplikaciju, abu su vyru esam sveiki, tai kodel??????????

Aciu , kad galiu bent cia issikalbet...

Stiprybes mums visoms!
Atsakyti
Birzeli buvo 6 metai kai netekau savo mazulėlio.Jis visa gyvenima bus neuzpildoma tustuma mano sirdyje.Skaudu,kad nezinau kur jis ir negaliu juo pasirūpinti,kad niekad nepajusiu jo svelnios odos,neigirsiu jo tariamo MAMA.As jo taip pasiilgau...
Atsakyti
QUOTE(vaiddda @ 2006 09 08, 00:17)
Birzeli buvo 6 metai kai netekau savo mazulėlio.Jis visa gyvenima bus neuzpildoma tustuma mano sirdyje.Skaudu,kad nezinau kur jis ir negaliu juo pasirūpinti,kad niekad nepajusiu jo svelnios odos,neigirsiu jo tariamo MAMA.As jo taip pasiilgau...

Vaiddda užjaučiu tave labai! Užjaučiu jus visas mergytės.
"Žinau ką tai reiškia" - labai baisūs žodžiai ir niekada negalvojau, kad galėsiu pasakyti, kad iš tikrųjų suprantu jūsų skausmą. Mano angelėlis išgyveno 5 dienas ir paliko mus. Mane guodžia mintis, kad jam ten kažkur yra geriau, nei būtų buvę čia. Prieš mirtį jis mums su vyru pamojo mažute rankute atsisveikindamas, tą prisiminus rieda ašaros upeliais, bet mano situacijoje, buvo geriau, kad jis mirtų ir nebekentėtų skausmo.
Aš tavęs taip pasiilgau mano mažiuk ir tuo pačiu paleidžiu. Leidžiu išeiti, tik pasilieku giliai širdyje, nes iš jos paleisti negaliu
Atsakyti
I sia tema neuzsukdavau, man buvo neaktualu... Bet dabar, viskas pasikeite... Papasakosiu savo istorija. Vakar atliko operacija sad.gif Sestadieni truputi patepliojo (sutapo su menesiu diena), kitas dienas nieko - tik kazkokia tustuma prasidejo. Treciadieni atsikeliu ryte vel teplioja. Galvoju reikia po galais issiaiskinti. Nuvaziuoju i ligonine, kad apziuretu, ar viskas tvarkoj. Pagal kalendoriu turetu buti 15 sav., pagal ankstesne echoskopija 13 sav. (buvau isprasiusi echoskopija poliklinikoj tada buvo 8 sav. ir 5 d.). Gydytoja ziuri echoskopu ilgai, tiesiai sviesiai klausiu ar gyvas? Po kiek laiko isgirstu atsakyma: nera sirdies veiklos - negyvas. Ir zymiai mazesnis nei 13 sav. Daro echoskopija is vidaus (ji daroma iki 12 sav.), nustato 9 sav. Kita diena operacija... vel kartojamos echoskopijos... aisku stebuklo negalvojau, jo ir negalejo buti... bet israse - nesivystantis nestumas 8 (15) sav. Pirma dukra palaidojom, kai jai buvo beveik 4 men. Dabar vel skausmas. O dar, tas, kad dukrai buvom paaiskine, kad bus leliukas. Ji pati lauke. Siandien is vaikisku zurnalu rinko sesei vezima ir batus. Norejo sokti man ant pilvo, bet visada prisimena, kad ten mazas leliukas... Mes su vyru tik susizvalgem ir pagal ji supratau, kad jis nori, kad as jai paaiskinciau... Sito tikrai neaiskinau, nes puikiai ir taip zino, kad sese danguj (patinka ziureti jos nuotrauku albuma)... As tiesiog jai pasakiau, taip leliukas ir jis bus rudeni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 29 rugsėjo 2006 - 14:57
Sveikutes, labai uzjauciu tas kurioms taip atsitiko, is tikruju net nezinau tinkamo zodzio kaip jus uzjausti verysad.gif as noreciau su jumis pasikoncultuoti.as jau 5sav. nestuke.gif ir man pradejo teplioti tamsiomis isskyromis, norejau paklausti ar tai reiskia kad jau viskas (bus persileidimas) cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonita @ 2006 10 26, 16:26)
Sveikutes, labai uzjauciu tas kurioms taip atsitiko, is tikruju net nezinau tinkamo zodzio kaip jus uzjausti verysad.gif  as noreciau su jumis pasikoncultuoti.as jau 5sav.  nestuke.gif  ir man pradejo teplioti tamsiomis isskyromis, norejau paklausti ar tai reiskia kad jau viskas (bus persileidimas) cry.gif

Tikrai ne, man su sunumi tepliojo, nes buvo hematoma(jei teisingai pavadinau), kuri paskui sunyko. Tau butinai reikia pas gydytoja, paziures echoskopu. Ir gal geriau tokiose temose nesilankyk dabar, o tai prigalvosiu paciu baisiausiu dalyku schmoll.gif
Atsakyti
Pateršiu eterį...
Tiesiog nežinau kur išsilieti, kad ne ant vyro eilinį kart... Velinės. Buvom uždegti žvaklelių ant artimųjų kapų-tik kažkaip nėra vietos kur galėčiau uždegti žvakelę savo 22 savaitėlių sūneliui... JIs buvo per mažas, kad gimtų, per mažas kad būtų kapelis...
Užsidegiau žvakelę ant palangės ir žliumbiu kaip dūra doh.gif Juk turiu dvi nuostabias dukrytes... Esu skysta doh.gif
Atsakyti
užjaučiu jus mamytės 4u.gif esu tą skausmą patyrusi ir aš. būdama 10 savaičių nėščia atsidūriau ligoninėje,nes pradėjau kraujuoti. 3 sav. išgulėjau ten,nieko nedarė kad persileidimas neįvyktų(nes iki12sav, negali nieko padaryti). nuvedė vieną dieną ligoninėje mane echoskopuoti,ir žinote ką pasakė,jog aš laukiuosi trynukų. tą sekundę ir išsigandau ir apsidžiaugiau. bet tuoj mano džiaugsmas dingo.labiau apžiūrėjes mane gydytojas pasakė,jog mano nėštumas neatitinka nurodytų savaičių,jog jis pilnai nesivysto. liepė laukti,gal koks vienas vaikutis ar du ir paliks mane,bet nors vienas liktų. taip prasikankinau dar savaitę,kraujuodama,kol vieną dieną persileidau. verkiau dramblio ašaromis,bet tokia dievo valia buvo. po visko mane vėl švietė,netekau visų savo triejų mažučių,jie buvo vienoje placentoje,būtų buvę identiški. negana to,teko dar daryti išvalymą,nes buvo likę likučių.
3 mėnesius negalėjau pagalvot apie kitą leliuką,o kai laikas truputį apgydė žaizdas ir pradėjom planuoti savo vaikutį mums nepavykdavo. taip savo leliuko nesulaukėm metus.kol vieną dieną testas buvo teigiamas. verkiau per tuos tris pirmus nėštumo mėnesius ne kartą,nes buvau pradėjusi kraujuoti,meldžiau dievo kad neatimtų vėl iš manęs mano vaiko.dievas mane išklausė,pagimdžiau(po cezario) mergytę,didelę 4220kg,sveiką. dabar mes esam tikrai laimingi.
nepraraskite vilties,jei nepasisekė vieną ,antrą kartą,trečią tikrai pasiseks.tikėkit tuo
Atsakyti
Labai, labai, labai uzjauciu visas mamytes

Ir man teko patirti ka reiskia netekti leliuku. Man buvo 2 nesivystantis nestumai, vienas pries 7 m. , o kitas spalio 25d. Pirmo leliuko netekau labai jauna tik 19m, tada visi ramino jauna turesi kita. As ilgai nesiryzau, bet po 7m gavos netyciukas. Praejus pirmam sokui pradejau labai laukti mazycio stebuklo. Nestumas ejo net labai gerai, nei pykino, nei bloga buvo tik labai labai lasinuku norejau. Pas daktare lankiausi 2 kartus i savaite, dare ech, bet niekada nedare kraujo tyrimu, man paprasius padare 8sav, bet deje as ju nesulaukiau, nes pasirode lasas kraujo, kuris apverte visa mano gyvenima. Is karto nuvykau i ligonine ten nustate , kad nestumas jau 2 sav kaip nesivysto, reik daryti abrazija. Po tyrimu pasake, kad vaikelis mires jau 2 sav ir pradejas irti. Patyriau didziuli soka, ir idomiause kad viso to galima buvo isvengti, jei butu padare kraujo tyrima, pasirodo mano labai tirstas kraujas, todel uzkemsa mazas kraujagysles. Labai dekinga dak. Mileriui jis visa laika ziurejo mane ligonineje, ramino ir guode, dar tik jis vienas pastebejo mano kraujo problema. O iki tol lankiausi pas Nenorokova. Nors pradzioje buvo labai sunku, bet vel atsiranda viltis, kad gyvenime dar bus graziu akimirku.

Kokere tu ne viena uzdegei zvakele lapkricio 1d. As irgi uzdegiau po zvakele savo angeliukams

Mamytes tikekit dar ir mes ant ranku supsim savo mazylius, o musu angeliukai visada mums sypsosis is dangaus

Linkiu visoms labai tiketi ir sulaukti savo stebukleliu
Atsakyti
Širdyjeliko didžiulė tuštuma... Per Kalėdas norėjome visiems pranešti kad laukiuosi, o dabar- visos viltys sudužo... Ašaros kaupiasi akyse nes žinau, kad netekau jau antro vaikučio. Žinau, kad su laiku tas skausmas sumažės, bet dabar man taip širdelę skauda...
Atsakyti