QUOTE(meliute @ 2006 06 27, 19:08)
sveikutes. mano drauge pastojo . mes jau planavom kaip as uz ja turesiu mokytis (kadangi studijuojam),kai ji pagimdys.viskas buvo lyg ir gerai,issiunte ja tyrimu darytis i Kauna,sake per mazai vaisiaus vandenu,o ten dar pasake,kad didele tikimybe,kad vaikiukui "edvardso" sindromas. gavo siuntima i Vilniu.bet taip ir nebenuvaziavo.... labai noriu paprasyti jusu patarimo,nes nezinau kaip elgtis.mano drauge pries pora dienu persileido (nestumas buvo lyg ir 15 savaiciu),o as nezinau kaip ja paguosti... siandien buvau jos aplankyti, norejau kazkaip ja paguosti,banzdziau kazka suregzti,bet neislaikiau ir apsiverkiau,zinau kad jai tikrai dabar ne mano asaru reikia,bet taip sirdi suspaude. bandziau paguosti,kad vaikiukas nenorejo gimti nesveikam kune,beje ir gimes butu tik apie pora savaiciu isgyvenes,kad nenorejo kad jai veliau butu dar sunkiau viska istverti. net nezinau kuo dar galiu jai padeti,ka galiu del jos padaryti.gal turit kokiu patarimu,kaip reiketu elgtis zmogui,kurio drauge istiko tokia nelaime?bijau kad galiu uzsimirsti ir ka nors veptelt ir taip ja iskaudint...
Sveika,
Jau rašei, kad apsiverkei, tai tavo draugė ir taip pajuto, kad tau irgi skauda... Bet juk negalima tuo gyventi, ir pastoviai kalbėti apie tai, kam pilti druską ant žaizdos, jei jai norėsis galbūt ji pati su tavimi norės pakalbėti, bet tau pastoviai grįžti prie tos temos manau nereikia...
Čia mano nuomonė