Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas, nesibaigęs gimdymu....

Aš savo angelėlio netekau prieš 2 mėnesius. Kai sužinojau, kad jis nustojo vystytis, atrodė, jog gyvenimas netenka prasmės. Kiekviena diena prasidėdavao ašaromis, jomis ir baigdavosi. Tačiau SM forumas man padėjo atsigauti ir iš naujo pažvelgti į gyvenimą. Esu labai dėkinga visom, kurios guodė mane ir įtikino, jog skausmą įmanoma nugalėti.
Atsakyti
As taip pat linkiu visoms stiprybes ir vilties,vilties,vilties...Noriu papasakoti liudna istorija su laiminga pabaiga,gal kam ikveps tos vilties,Pati isgyvenau visa tai,13sav kai paziurejo ekoskopu gydytoja susuko,kad turesim dvynukus.Pasidziaugti spejom gal 30sek,nes ju sirdeles nebeplake...Po to seke slykscios proceduros,gili depresija,kaltinau save ir aplinkinius del to,kas nutiko.Dekinga vyrui ir draugams,kad palaike mane sunkiu metu.Praejus 6men vel pastojau.Bijojau patiket,kad pavyks,juolab kad gydytoja pasake,kad kazkas negerai,salia vaisiaus kazkoks kresulys,tuoj ims kraujuot...Skausmui nebuvo ribu.Nuveze ta pacia diena pas kt gyd ir...Mano dvynukams jau 2 menesiukai,o tas kresulys,tai trecias nesivystantis.Butu buve trynukai...Linkiu ir kitoms mergaitems tokois laimingos pabaigos,tikiu kad anksciau ar veliau Dievulis isklausys jusu maldas,manas juk isklause,nors as ir nelabai tikinti.
Atsakyti
Siprybes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pries savaite man padare abrazija - 13 savaiciu sustojo sirdele.
Tai buvo labiausiai laukiamas jau 4 vaikelis. Pirmasias dienas kelio nemaciau per asaras, dar ir dabar niekaip skausmas neatlegsta. Vaikai paklause: Kodel mire leliukas? (jie labai jo lauke), pasakiau,kad Dievui gal prireike dar vieno angeliuko...
Atsakyti
sveikos,
As pries savaite, pasidariusi nestumo testa suzinojau, kad laukiuosi bigsmile.gif is pradziu su tetuku buvom labai pasimete, taciau po paros susitaikeme su mintimi ir isivaizavome, kad jau meile dalinsimes ne dviese, o trise. Taciau nuejus pas ginekologe esu labai dideliame pasimetime ir prasau jusu pagalbos unsure.gif unsure.gif
Mano maziukas yra vos matomas, gydytoja pasake, kad gali buti nesivystantis nestumas, liepe ateiti po keliu savaiciu...taip ir isejau is jos pasimetusi ir nieko nesupratusi, dabar galvoje milijonas klausimu, kuriu nepaklausiau verysad.gif verysad.gif ar gali vaikutis uzaugti? jei ne, tai kur jis pasides?kas ta abrazija?ar galiu jos atsisakyti? unsure.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasariuke? @ 2007 05 07, 21:19)
sveikos,
As pries savaite, pasidariusi nestumo testa suzinojau, kad laukiuosi bigsmile.gif is pradziu su tetuku buvom labai pasimete, taciau po paros susitaikeme su mintimi ir isivaizavome, kad jau meile dalinsimes ne dviese, o trise. Taciau nuejus pas ginekologe esu labai dideliame pasimetime ir prasau jusu pagalbos unsure.gif  unsure.gif
Mano maziukas yra vos matomas, gydytoja pasake, kad gali buti nesivystantis nestumas, liepe ateiti po keliu savaiciu...taip ir isejau is jos pasimetusi ir nieko nesupratusi, dabar galvoje milijonas klausimu, kuriu nepaklausiau verysad.gif  verysad.gif ar gali vaikutis uzaugti? jei ne, tai kur jis pasides?kas ta abrazija?ar galiu jos atsisakyti? unsure.gif aciu smile.gif

Manau dar anksti nerimauti smile.gif Turbut nestumas dar labai mazas, o jeigu blogas aparatas (ir dar nelabai kokia gydytoja) tai nieko ir nesimato.
Jei labai neramu - siulyciau is karto nueiti pas kita gydytoja, o jei leidzia galimybes -ir i privacia klinika (ten paprastai buna geresne aparatura, padaro echoskopija per maksti).
Kai laukiausi antros mergytes - nestuma pastebejo gal kokiu 6-7 savaiciu, iki tol sake, kad man ,,nervai pakrike" arba nestumas ne gimdoj doh.gif
Stiprybes, istvermes ir ramybes laukiant 4u.gif
Apie abrazija nerasysiu, geriau dar karta nueik pasitikrinti pas ginekologe smile.gif
Atsakyti
aciu quote uz nuraminima:) as ir buvau privacioje klinikoje, taciau gyditoja nelikau patenkinta schmoll.gif dar paklause ar nesiosiu vaikiuka, atsakiau, kad taip, o po minutes jau apie nesuvystanti nestuma pradejo kalbet..
nezinau, visokios mintys i galva lenda...esu jauna studente ir daug neiskiu klausimu turiu... g.gif pvz pries 20 metu nebuvo echoskopijos aparatu, tai kaip tada galedavo pasakyt ar nestumas gerai vystosi, ar ne unsure.gif o kai sesuo laukesi pries 11 metu, per pirma apsilankyma pas ginekologe, tik nestumo testa pasidare. Jai patvirtino, kad ji laukiasi ir pasake ateiti po menesio. Jokio svietimo ir t.t...O jei tada butu nesivystantis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vasariuke? @ 2007 05 08, 00:13)
aciu quote uz nuraminima:) as ir buvau privacioje klinikoje, taciau gyditoja nelikau patenkinta schmoll.gif dar paklause ar nesiosiu vaikiuka, atsakiau, kad taip, o po minutes jau apie nesuvystanti nestuma pradejo kalbet..
nezinau, visokios mintys i galva lenda...esu jauna studente ir daug neiskiu klausimu turiu... g.gif pvz pries 20 metu nebuvo echoskopijos aparatu, tai kaip tada galedavo pasakyt ar nestumas gerai vystosi, ar ne unsure.gif o kai sesuo laukesi pries 11 metu, per pirma apsilankyma pas ginekologe, tik nestumo testa pasidare. Jai patvirtino, kad ji laukiasi ir pasake ateiti po menesio. Jokio svietimo ir t.t...O jei tada butu nesivystantis? blink.gif

Tokiu atveju belieka pasitiketi Dangum.
Nestumo pradzioj tikrai gali buti visokiu nesusipratimu, nes nelabai kas ir per echoskopa matosi... O gydytoja tikrai neturi teises dalintis visokiom savo prielaidom kai niekas iki galo neaisku.
Kai suzinojau, kad mano maziuko sirdele nebeplaka, gal kokius 5 kartus prasiau parodyti. Viska savo akim maciau verysad.gif

Manyciau geriau nueik pas pas kita gydytoja, kam cia nereikalingas stresas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasariuke? @ 2007 05 07, 20:19)
sveikos,
As pries savaite, pasidariusi nestumo testa suzinojau, kad laukiuosi bigsmile.gif is pradziu su tetuku buvom labai pasimete, taciau po paros susitaikeme su mintimi ir isivaizavome, kad jau meile dalinsimes ne dviese, o trise. Taciau nuejus pas ginekologe esu labai dideliame pasimetime ir prasau jusu pagalbos unsure.gif  unsure.gif
Mano maziukas yra vos matomas, gydytoja pasake, kad gali buti nesivystantis nestumas, liepe ateiti po keliu savaiciu...taip ir isejau is jos pasimetusi ir nieko nesupratusi, dabar galvoje milijonas klausimu, kuriu nepaklausiau verysad.gif  verysad.gif ar gali vaikutis uzaugti? jei ne, tai kur jis pasides?kas ta abrazija?ar galiu jos atsisakyti? unsure.gif aciu smile.gif

Vasariuke, nestumas pasimato tikrai negreitai. Pas gydytoja galima drasiai eiti kokia 8 savaite tik po paskutiniu mm. Ir tai geriau pamatys jei darys vaginalini echo. O koki tau dare? O kad pamatytu toki ankstyva, ir dar nesivystanti g.gif Mistika. Be to, nestumas nebutinai nustatomas echoskopu. Taip dabar daro, bet ne visi daktarai. Jis nustatomas pagal gimdos padidejima ar pan.
Geriau nestukiu skyrelyje apsilankyk, ten daug informacijos apie tai ir patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajb @ 2007 05 08, 12:04)
Vasariuke, nestumas pasimato tikrai negreitai. Pas gydytoja galima drasiai eiti kokia 8 savaite tik po paskutiniu mm. Ir tai geriau pamatys jei darys vaginalini echo. O koki tau dare? O kad pamatytu toki ankstyva, ir dar nesivystanti  g.gif Mistika. Be to, nestumas nebutinai nustatomas echoskopu. Taip dabar daro, bet ne visi daktarai. Jis nustatomas pagal gimdos padidejima ar pan.
Geriau nestukiu skyrelyje apsilankyk, ten daug informacijos apie tai ir patarimu  mirksiukas.gif

Visiskai sutinku su ajb 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vasariuke,parasyk kaip tau sekasi. Ir sekmes tau kuo dideliausios 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif kol kas man viskas gerai, sveikata puiki, tik nuolat apie maziuka galvojas, kad jam blogai...
man dare paprasta echoskopija. Dar parode kazkoki taskiuka, bet, tiesa sakant nelabai ka ten maciau, tik kazkoki zalia x sviecianti. Gydytoja pasake per pus mazesnis.Paskaiciau forume apie sia gydytoja tai atsiliepimai tik geri, ziuresim ka sakys po dvieju savaiciu g.gif
aciu uz palaikyma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ajb @ 2007 05 08, 11:04)
Vasariuke, nestumas pasimato tikrai negreitai. Pas gydytoja galima drasiai eiti kokia 8 savaite tik po paskutiniu mm. Ir tai geriau pamatys jei darys vaginalini echo. O koki tau dare? O kad pamatytu toki ankstyva, ir dar nesivystanti  g.gif Mistika. Be to, nestumas nebutinai nustatomas echoskopu. Taip dabar daro, bet ne visi daktarai. Jis nustatomas pagal gimdos padidejima ar pan.
Geriau nestukiu skyrelyje apsilankyk, ten daug informacijos apie tai ir patarimu  mirksiukas.gif

Na, jei tiksliai paskaiciavau tai man jau astunta savaitele eina...
Atsakyti
QUOTE(sigutesa @ 2007 05 02, 12:22)
As taip pat linkiu visoms stiprybes ir vilties,vilties,vilties...Noriu papasakoti liudna istorija su laiminga pabaiga,gal kam ikveps tos vilties,Pati isgyvenau visa tai,13sav kai paziurejo ekoskopu gydytoja susuko,kad turesim dvynukus.Pasidziaugti spejom gal 30sek,nes ju sirdeles nebeplake...Po to seke slykscios proceduros,gili depresija,kaltinau save ir aplinkinius del to,kas nutiko.Dekinga vyrui ir draugams,kad palaike mane sunkiu metu.Praejus 6men vel pastojau.Bijojau patiket,kad pavyks,juolab kad gydytoja pasake,kad kazkas negerai,salia vaisiaus kazkoks kresulys,tuoj ims kraujuot...Skausmui nebuvo ribu.Nuveze ta pacia diena pas kt gyd ir...Mano dvynukams jau 2 menesiukai,o tas kresulys,tai trecias nesivystantis.Butu buve trynukai...Linkiu ir kitoms mergaitems tokois laimingos pabaigos,tikiu kad anksciau ar veliau Dievulis isklausys jusu maldas,manas juk isklause,nors as ir nelabai tikinti.

perskaicius tavo istorija supratau kad tikrai buna stebuklu wub.gif tu netekai dvieju o veliau vel Dievulis atsiunte 2 kaip atligy uz ana skausma
sveikinu 4u.gif linkiu viso ko geriausio jum
Atsakyti
QUOTE(vasariuke? @ 2007 05 09, 17:27)
sveikos smile.gif kol kas man viskas gerai, sveikata puiki, tik nuolat apie maziuka galvojas, kad jam blogai...
man dare paprasta echoskopija. Dar parode kazkoki taskiuka, bet, tiesa sakant nelabai ka ten maciau, tik kazkoki zalia x sviecianti. Gydytoja pasake per pus mazesnis.Paskaiciau forume apie sia gydytoja tai atsiliepimai tik geri, ziuresim ka sakys po dvieju savaiciu g.gif
aciu uz palaikyma 4u.gif
Papildyta:
Na, jei tiksliai paskaiciavau tai man jau astunta savaitele eina...

Neimk i galva , nes ne viskas pagal juos yra . Perpus mazesnis negu kas ? Juk echoskopija pirma , numatoma tik nestumo data ir panasiai .
Jei dar 8 savaiciu nera nieko ten tiksliai nenustatysi .
Man 22 nustate per maza galvute na ir ka sveika ridikiuke laksto lotuliukas.gif
Nesinervink ramiai palauk pora savaiteliu ir nueik pas kita gydytoja tada jau matysi .
Atsakyti