QUOTE(gutute @ 2011 09 26, 10:32)
tai tas ir yra,jog neduodate jam pasiekti dugno,kad pats atsispirtu, jam nereikia galvoti,nereikia analizuoti-labai patogu...bet ziurint is kitos puses paanalizuokit kaip tai veikia jusu sveikatai,jis tikrai yra sveikesnis uz jus pacia ir vaikus,pastovi baime ,nerimas ka nori gali isaukti jei ne dabar tai ateityje..bet jei palikusi vyra jausites kalta,arba dideli pykti jam,tai irgi neiseitis..arba buni iki galo ir pasirenki kankines ir mylincios moters vaidmeni,arba atsiriboji,palieki ji galutinai ,be dvejoniu.tarpinio varianto nera.
Na kažkaip įdomiai Jūs čia sumąstėt

Kaip veikia mano sveikatai? nemanau, kad prideda. Baimės aš neturiu, labiau gailestį. Jis man nėra, nei gerumo, nei stabilumo garantas. Tikrai nėra taip-kur aš eisiu? ką aš darysiu? Aš gi sakiau jis kaip geria mes su vaiku jo nematom. Taip, kad nei aš kankinuosi nei ką. Nu kaip - nemalonus jausmas būna, bet žinau, kad tai praeis... tik bėda vis tie tarpai praėjimo mažėja. Kai geria jis nei mušasi, nei keikiasi, nei agresyvus, bet man nemalonu, net šlykštu matyti jį tokį.
Na aš kažkaip įgalvojau tą tarpinį varijantą kodavimąsi, bet gal ne į tą temą įšokau