Įkraunama...
Įkraunama...

Kodavimas nuo alkoholio

Sveiki 4u.gif
O pas mane mano mama gere,net nežinau ką daryti,širdis plišta nuo skausmo,galvojau apie kodavimą o ji nesutinka,sako aš mažai išgeriu.Labai sukudo,tuir problemu su skrandžio turbut nuo gerimo,maldavau pas gyditoją nueiti sveikata patiktinti,nesutinka,nerandu su ją bendros kalbos.Galgaletum ką nors patarti?Kažkokia negera nuojauta mane kamuoja verysad.gif
Atsakyti
zmones kas ka gero zino apie Sicko metoda? ar vis delto geriau uzsikodoti?
vyras geria kiekviena savaitgali (penktadieniais ir sestadieniais)
sad.gif sad.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2006 12 07, 17:43)
Na as galiu is savo patirties papasakoti:
tetis gere ilgai ir vis nepripazindavo savo problemos. po paskutinio karto, kai pragere istisa menesi su teta nuvezem i kauno priklausomybes ligu centra, ten pabuvojes savaitele ir issiblaives, (taip pat 'nuostabiu" vaizdu prisiziurejes) uzsikodavo. tas kodavimas jei taip galima pavadinti tai yra vaistu suleidimas i nugara (vadinasi jie TORPEDO). po to kai suleido juo, jam sutrauke 2 pirstus,  tai baisiai issigando ir dabar nors ir nori bet negali ir nebegeria.

mano vyrui torpeda suleido Kaune, "Rytu klinikoje" (Rytu g.)...
QUOTE(Duti @ 2006 12 08, 10:56)
gal čia dirba?
Varpas, UAB Privati narkologijos klinika

"Varpas" kiek girdejau turi gerus atsiliepimus, taciau mano vyrui nepadejo... Negere tik 3 men. O poto vel drinks_cheers.gif
QUOTE(Duti @ 2007 01 19, 18:10)
man regis Lidevine 

taip yra tokie vaistai ... ir jeigu geria kas, tai tikrai veiksmingi... Parduoda juos visuose vaistinese, jei tik buna...
Atsakyti
Tai tavo vyras dabar geria ar ne?
Atsakyti
o tų Lidevine koks veikimas? Būtų įdomu sužinoti, nes šeimoj irgi yra problemų su vyro dažnu prisigėrimu verysad.gif
Atsakyti
del gerimu as vargstu su teciu savo pastoviai.. verysad.gif siaip is savo patirties galiu pasidalinti bandymu rezultatais.. unsure.gif
1. Pamenu pries 15metu teta radusi buvo kazkoki gydytoja is Sankt Peterburgo, kuris buvo atvykes i LT. Nuo alkoholizmo kodavo hipnozes metodu. Gaila, kad tik 5 metams.. verysad.gif Na tikrai veike, ne laso alkoholio visus 5 metus! thumbup.gif bet tik baigesi laikas ir vel ta pati dainele "Alaus danguje nera" ir t.t.
2. Leista "Torpeda"narkologijos centre. Padejo savaitei, paskui vel alkoholis liejosi laisvai.. aggressive.gif
3. Bandziau vesti pas psichiatre unsure.gif Naudos - nulis, po pirmojo karto daugiau nepageidavo ten lankytis..
Kiek kur domejausi, nieks neuzsiima hipnoze.. Bet reiks vel pasidometi.. g.gif Skaudu matyti kai artimas zmogus pradejo su bomzais pievelese sedeti ir gerti kazkoki s.., nes neranda kompanijos gerimams.. verysad.gif
Atsakyti
matau, kad daug ka kamuoja alkoholizmo seimoje problema verysad.gif
as dar neistekejusi, bet su draugu gyvenam jau trecius metus. kai susipazinom, jis buvo uzsikodaves, bet po metu kodas pasibaige ir prasidejo baisiausios dienos mano gyvenime: pora savaiciu ar menesi negeria, o tada kokia savaite geria istisai. prarado darba verysad.gif nezinau, ka daryti verysad.gif
labai sunku ji palikti, bet taip gyventi irgi nebegaliu verysad.gif
kai issiblaivo, zada koduotis, bet paskui vel apsigalvoja verysad.gif zodziu, situacija tragiska, pykciai, rietenos, kai prisigeria, o kai issiblaivo buna nuostabus vyras.
nezinau, kaip pasiryzti ji palikti verysad.gif o gal dar bandyti jam padeti verysad.gif
Atsakyti
Mielos moterys,
labai labai skaudu, kai artimas zmogus geria, o pats nepripazista, kad tai jau rimta liga. Patikekit manim, kol geriantysis nesupras ir neivardins, kad nori pats mesti gerti, nepades jokie kodai, jokios torpedos, net psichologai. Bandykit pacios ieskotis pagalbos Al-Anone (tai grupe zmoniu, kuriu seimoje yra geriantys artimieji. Jie renkasi i "kruva", kalba apie problemas, kurios kyla is nevaldomo artimuju gerimo. Taip padeda visu pirma sau. Pakeisti kita zmogu (net ir labai artima, net ir labai mylima, net ir zinant, kad tas noras pakeisti yra gerianciojo labui) labai labai sunku, praktiskai neimanoma. Ieskokite ten pagalbos, nes yra labai labai daug zmoniu (siuo atveju, moteriskiu), kurias kankina lygiai tokie patys isgyvenimai, kaip ir jus. Zinau, kad Vilniuje yra 3 grupes, zinau, kad Kaune irgi yra. Daugiau informacijos: http://al-anon.izmaelis.com
Tikiuosi, siek tiek padejau. Stiprybes Jums moterys!!!!!
Atsakyti
Sveikos , perskaičiau visą temą ir prašau pagalbos , gal kas žinot ar bandėt hipnozę , nes kitaip nebežinau ką daryt , nes mano mama geria diena iš dienos ir visiškai nerodo noro gydytis. Buvom pas psichologą nulis, gulėjo ligoninėj vėl nulis, torpeda padėjo tik savaitei. Geria tokiu tempu jau apie šeši metai bijau , kad ilgai nebeištvers , nes ir epilepsijos priepuoliai jau keli buvo. Gal kas plačiau apie lidevine vaistus papasakotu
Dėkoju už bet koki patarima
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 01, 22:43)
Siūlau paskambinti arba apsilankyti Valstybinėje Priklausomybės ligų klinikoje, gerosios vilties g-vje.

Nesiūlyčiau kreiptis dėl labai paprastos priežąsties į valstybines įstaigas. Net ir susitvarkęs žmogus gali turėti problemų. t.y. negaus teisės turėti teisės- jas atgauti arba išlaikyti ir t.t.
Atsakyti
Labas visiems/oms

As pats po tarnybos Kosove turiu rimta problema del alkoholizmo, matau, kad greitai prarasiu ir seima, ir darba... O sito labai nenoriu. Psichologas/psichiatras nepades, tikrai zinau... Gal kas galetu realiai papasakoti apie kodavima nuo alkoholizmo? Girdejau daug, o kaip tai vyksta - nezinau... ir kur kreiptis...
Atsakyti
QUOTE(Rusniukas @ 2008 06 21, 08:21)
Labas visiems/oms

As pats po tarnybos Kosove turiu rimta problema del alkoholizmo, matau, kad greitai prarasiu ir seima, ir darba... O sito labai nenoriu. Psichologas/psichiatras nepades, tikrai zinau... Gal kas galetu realiai papasakoti apie kodavima nuo alkoholizmo? Girdejau daug, o kaip tai vyksta - nezinau... ir kur kreiptis...

Labas, tikrai manau kad rasi pagalbos, nes pats jos ieškai ir supranti savo problemą , čia tau 4u.gif . Nežinau ar daug padėsiu, bet papasakosiu ką žinau. Teko su tuo susidurti prieš kokį 15 metų, tuo metu mano eksvyras turėjo rimtų bėdų, nesiplėsiu, bet kai prieidavom iki skyrybų, tada prasidėdavo kodavimai ir visa kita... tai va, kodavosi jis Vilniuj, Baltų Ainiai vadinasi berods blaivybės draugija, kodavo hipnoze, negėrė metus, kol baigėsi kodas, po to dar dviems metams kodavosi, vėl negėrė. Bet kodui pasibaigus viskas prasidėdavo iš pradžių... Bet jis tai norėdavo gerti, ir kodavosi kad nesiskirčiau, o turi žmogus pats to norėti, tada ir rezultatas bus kitas...Beje, ten ateinantys žmonės nė trupučio neatrodė panašūs į kokius nors "chronius", beveik visi kostiumuoti, pasitempę...tik turintys problemų...
Atsakyti