Tukyte, o kur čia pirkot tą kotedžą? jeigu ne paslaptis, kiek mokėjot? man kotedžai nepatinka, nes nėra žemės, o aš, ypač vyras, mėgsta tvarkytis aplink namus, kažką norisi pasisodinti
Beje, paskelbk čia, kas per agentūra

kad kiti nepasimautų.
Mes šiaip jau su visomis turėjome reikalų, teko ir važiuoti objektų apžiūrėti, ir kalbėtis ir pan, tai blogiausią įspūdį paliko Westcity, Westus darbuotojai irgi pažadukai, žadėjo paskambinti su atrinktais variantais- nieko nesulaukėm.... Mane stebina toks agentūrų darbas, kaži kodėl aš dirbdama ofise visada susirašau, kaks esamas/ galimas klientas manęs klausė, visada atsakau, pasakmbinu ir pan...negi jie nesuinteresuoti parduoti... Aidilos darbuotojai kažkokie dundukai....
ir šiaip...va buvom nužiūrėję variantą, paskambinam, sako, paskambinsim už valandos, pasakysim, ar neparduotas, paskambina po 2-3 val, sako parduotas, jų www skelbimas yebekaba, po valandos skelbimas pakartojamas skelbiu.lt...paskambinam, galvojam, gal suklydo, sako parduotas, kitą dieną skelbimas pakartojamas dar du kartus....Absurdas, tai jei parduotas, kam skelbimas kartojamas? suprasčiau, kad senas neišimamas, bet kam kartoti?

beje, tas skelbimas kasdien kartojamas po kelis kartus iki šiol
vienu žodžiu, NT agentūros LT žemo lygio, sakyčiau, nesvarbu, po kokiais garsiais vardais jos besislėptų
, todel ir norejom isigyti super rajone butuka, bet...
. nu lietuvoj viskas daroma kuo maziausiais kastais, siekiant gaut maksimalaus pelno visur kur.
agentura vadinasi SEKMINA , as jau buvau minejusi sioje temoje. man tai isvis nervas ima , kad proc. moki tik uz NIEKA.