Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

axa bigsmile.gif ačiū, taip ir įtarėm.....bet kad tokius fintus daro nelabai mažos firmelės, pvz westus, westcity, 101 procentas, aidila rolleyes.gif

darau išvadas, kad LT nek.turto rinka kažkokia išsigimusi doh.gif

tai kiek laiko reikia sugaišti, kad atsisijotum tuos fiktyvius- nefiktyvius skelbimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(W-ienė @ 2007 08 31, 09:27)
Tukyte, o kur čia pirkot tą kotedžą? jeigu ne paslaptis, kiek mokėjot? man kotedžai nepatinka, nes nėra žemės, o aš, ypač vyras, mėgsta tvarkytis aplink namus, kažką norisi pasisodinti unsure.gif

Beje, paskelbk čia, kas per agentūra 4u.gif kad kiti nepasimautų.

Mes šiaip jau su visomis turėjome reikalų, teko ir važiuoti objektų apžiūrėti, ir kalbėtis ir pan, tai blogiausią įspūdį paliko Westcity, Westus darbuotojai irgi pažadukai, žadėjo paskambinti su atrinktais variantais- nieko nesulaukėm.... Mane stebina toks agentūrų darbas, kaži kodėl aš dirbdama ofise visada susirašau, kaks esamas/ galimas klientas manęs klausė, visada atsakau, pasakmbinu ir pan...negi jie nesuinteresuoti parduoti... Aidilos darbuotojai kažkokie dundukai....

ir šiaip...va buvom nužiūrėję variantą, paskambinam, sako, paskambinsim už valandos, pasakysim, ar neparduotas, paskambina po 2-3 val, sako parduotas, jų www skelbimas yebekaba, po valandos skelbimas pakartojamas skelbiu.lt...paskambinam, galvojam, gal suklydo, sako parduotas, kitą dieną skelbimas pakartojamas dar du kartus....Absurdas, tai jei parduotas, kam skelbimas kartojamas? suprasčiau, kad senas neišimamas, bet kam kartoti? gun_bandana.gif beje, tas skelbimas kasdien kartojamas po kelis kartus iki šiol blink.gif

vienu žodžiu, NT agentūros LT žemo lygio, sakyčiau, nesvarbu, po kokiais garsiais vardais jos besislėptų doh.gif

mes dabar uzsieny gyvenam blush2.gif , todel ir norejom isigyti super rajone butuka, bet...
o zemes prie kotedzo mes turim is abieju pusiu smile.gif . nu lietuvoj viskas daroma kuo maziausiais kastais, siekiant gaut maksimalaus pelno visur kur.
agentura vadinasi SEKMINA , as jau buvau minejusi sioje temoje. man tai isvis nervas ima , kad proc. moki tik uz NIEKA.
Atsakyti
QUOTE(WodaLaznik @ 2007 08 30, 13:30)

.. o buvo taip, kad nusiziurejom pora namu, paskambini pagal kontaktinius tel. ogi suzinai jog namai parduoti, gereusia tai jog po dvieju dienu ziuri skelbimus ir vel randu tuos pacius namus tuos pacius aprashymus, tik nenuostabu kad kaina jau 20 ar daugeu tkst. didesne...

nu g.gif . Tai ir parduotas tas namas buvo g.gif . Vėliau, kažkas jį brangiau stumia. Taip buvo ir bus. Ko čia rėkt ant agentūros? g.gif Beje, kaip jūs "nusižiūrėjot porą namų"? Važiuodami pro šalį, pagal lentelę šalia namo ar kaip kitaip?
QUOTE(W-ienė @ 2007 08 31, 12:27)
Westus darbuotojai irgi pažadukai, žadėjo paskambinti su atrinktais variantais- nieko nesulaukėm....

biggrin.gif turbūt neturėjo ką pasiūlyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 09, 10:53)
nu g.gif . Tai ir parduotas tas namas buvo g.gif . Vėliau, kažkas jį brangiau stumia. Taip buvo ir bus. Ko čia rėkt ant agentūros? g.gif  Beje, kaip jūs "nusižiūrėjot porą namų"? Važiuodami pro šalį, pagal lentelę šalia namo ar kaip kitaip?
na ir kvailokai rašai...esmė ta, kad agentūra didelė, gana garsi, o ne kokiam larioke įkurta...tai va...jeigu namas parduodas- prašom, išimkit skelbimą, kam jį laikyti n metų, bet ne, laiko ir laiko, o kai paskambinti ir paklausi, ar dar neparduodas, pasako, kad perskambins po valandos, o perskambina po dviejų arba išvis nepaskambina...vienu žodžiu absurdas...išpindėjimas...bet čia Lietuva, užsienyje tokios nesąmones nesideda... (žinau, teko susidurti rolleyes.gif ko čia rėkti? ogi todėl, kad jie atsakingi už informaciją, kurią patalpina savo www, kurią jie administruoja, arba nebereikia to paties skelbimo kartoti internetinėse svetainėse...

10 val paskelbia, kad parduodamas
10. 05 val paskambini ir sako- oj parduotas
15.00 vėl tas pats skelbimas, kad namas parduodamas
15.05 įdomumo dėlėi paskambini, sako, parduodas
kitą dieną 10.00 tas pats skelbimas skelbia, kad namas parduodamas...tai čia logiška???

unsure.gif išsigimimas čia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(W-ienė @ 2007 09 09, 22:31)

10 val paskelbia, kad parduodamas
10. 05 val paskambini ir sako- oj parduotas
15.00 vėl tas pats skelbimas, kad namas parduodamas
15.05 įdomumo dėlėi paskambini, sako, parduodas
kitą dieną 10.00 tas pats skelbimas skelbia, kad namas parduodamas...tai čia logiška???

Logiška tongue.gif . Parduoda-nupirko-vėl parduoda, ir vėl nuperka ir t.t. ax.gif .
Beje, kad tu kvailai putojiesi, aš nerašau ax.gif
Atsakyti
sveikutes, noreciau parasyt apie viena NT agentura, nezinau kaip su pirkimais jie dirba, galiu tik pasakyt nuomone kaip jie dirba su butu nuomom. Taigi tikrai patariu nesikreipt i firma"Butu nuoma" esancia Tilzes g.15, Klaipedoj, Kazkada si firma buvo isikurusi D.vandens gatvej(jei neklystu ir kiek paaiskejo, tada draugai irgi nuo ju "nukentejo"). I sia firma kreipiaus nes paskambinus pasiule tikrai gera pasiulyma del nuomos, nuvykus duotu adresu paaiskejo, kad butas net nenuomojamas, ir net duris atidares zmogus buvo nei kiek nepanasus i firmos ivardinta, gaila tu zmoniu pas kuriuos ta vakara kreipesi ne vienas zmogus del nuomos, o tokiu buvo nes tikrai pati maciau(mat stovejau aukstu auksciau ir laukiau kol firmos darbuotoja paaiskins telefonu situacija). Po kiek laiko nuejus i agentura pasiimti bent 50lt, kuriuos zadejo grazint jei buta susirasiu pati,bet paaiskejo kad negali grazint pinigu nes reiketu israsyt islaidu orderi ar kazka pan. (ir to tai paaiskejo tik tada, kai 2dienas is eiles lankiausi pas juos, o 3ja diena paskambinau). Tikrai ima pyktis del tokiu "firmeliuksciu", ir gaila sumoketu 100Lt uz nieka, tik sugadintus nervus verysad.gif tad tikiuos kad galbut kam nors pades si info kad i juos nesikreipt unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
as is vis nesuprantu, kodel zmones noredami isnuomoti savo buta kreipiasi i agentura, kur pointas. tipo sunku isnuomoti, paklausa tai yra.
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2007 09 12, 17:56)
as is vis nesuprantu, kodel zmones noredami isnuomoti savo buta kreipiasi i agentura, kur pointas. tipo sunku isnuomoti, paklausa tai yra.

O ka daryti tiems, kad gyvena vienam mieste, o buta nori isnuomoti kitam mirksiukas.gif Tik agentura lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anja @ 2007 09 12, 13:48)
sveikutes, noreciau parasyt apie viena NT agentura, nezinau kaip su pirkimais jie dirba, galiu tik pasakyt nuomone kaip jie dirba su butu nuomom. Taigi tikrai patariu nesikreipt i firma"Butu nuoma" esancia Tilzes g.15, Klaipedoj, Kazkada si firma buvo isikurusi D.vandens gatvej(jei neklystu ir kiek paaiskejo, tada draugai irgi nuo ju "nukentejo"). I sia firma kreipiaus nes paskambinus pasiule tikrai gera pasiulyma del nuomos, nuvykus duotu adresu paaiskejo, kad butas net nenuomojamas, ir net duris atidares zmogus buvo nei kiek nepanasus i firmos ivardinta, gaila tu zmoniu pas kuriuos ta vakara kreipesi ne vienas zmogus del nuomos, o tokiu buvo nes tikrai pati maciau(mat stovejau aukstu auksciau ir laukiau kol firmos darbuotoja paaiskins telefonu situacija). Po kiek laiko nuejus i agentura pasiimti bent 50lt, kuriuos zadejo grazint jei buta susirasiu pati,bet paaiskejo kad negali grazint pinigu nes reiketu israsyt islaidu orderi ar kazka pan. (ir to tai paaiskejo tik tada, kai 2dienas is eiles lankiausi pas juos, o 3ja diena paskambinau). Tikrai ima pyktis del tokiu "firmeliuksciu", ir gaila sumoketu 100Lt uz nieka, tik sugadintus nervus verysad.gif tad tikiuos kad galbut kam nors pades si info kad i juos nesikreipt unsure.gif  verysad.gif

as vis dar nesuprantu, kaip zmones pasiraso ant tokiu variantu doh.gif Juk cia toks mulkinimas zmoniu, tiek visur kalbeta buvo ir vistiek pasimauna ant tu paciu bajeriu doh.gif
Zinok pati ieskojaus ne perseniausiai buto, tai visur kur paskambindavau is kart klausdavau ar agentura ir ar jiems reikia moket is kart ir tipo jie tada tiks duos butu Nr., jei taip, tai sakydavau, aciu butas nebedomina smile.gif Bet kadangi paskui viena agentura radau kur nuomoja viena buta, kuris mums labai tiko, ir vieta ir kaina, tai emem buta. Bet dirba jie kitu principu, ir siaip dabar nemazai taip daro agenturu. PAtys nuveda pas zmones kurie nuomoja, jei tinka butas, kaina ir sutari nuomotis, tada ir sumoketi agenturai.

Bet is esmes dabar kita buta savo pardavinesim, tai zinau kad jokiai agenturai nei kapeikos nemokesim cool.gif nematau uz ka biggrin.gif
Atsakyti
o jus man galit paaiskint, kaip lietuvoj agentura kazkokia ZIA VALDA ar kazkaip panasiai vadinasi istrauke mano ir mano vyro tel. numerius uzsienyje, ir nepatingejo skambint ir siulyti savo sudinas paslaugas. lietuvoj reikalu turejau tik su viena agentura, bet ir ten niekur neafisavo uzsienietiskas numeris. blin nachalai, matyt lietuvoj pirkeju is tikruju neber daug, tai kabliuojas ant uzsienyje gyvenanciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tukyte: 13 rugsėjo 2007 - 13:09
QUOTE(tukyte @ 2007 09 13, 14:08)
o jus man galit paaiskint, kaip lietuvoj agentura kazkokia ZIA VALDA ar kazkaip panasiai vadinasi istrauke mano ir mano vyro tel. numerius uzsienyje, ir nepatingejo skambint ir siulyti savo sudinas paslaugas. lietuvoj reikalu turejau tik su viena agentura, bet ir ten niekur neafisavo uzsienietiskas numeris. blin nachalai, matyt lietuvoj pirkeju is tikruju neber daug, tai kabliuojas ant uzsienyje gyvenanciu.

Cia pasikeite ju ofsorinis pavadinimas inreal ar kaip ten tiksliai buvo. Mes pardavinejom per juos. Irgi patys pasisiule- likau nerealiai patenkinta- dirbo is peties, vos tik iskeliu koja is namu, ir jau skambina, kad kitus pirkejus rado. tik tas zmogutis isejo i kita firma, kur daugiau moka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 09 13, 19:18)
Cia pasikeite ju ofsorinis pavadinimas inreal ar kaip ten tiksliai buvo. Mes pardavinejom per juos. Irgi patys pasisiule- likau nerealiai patenkinta- dirbo is peties, vos tik iskeliu koja is namu, ir jau skambina, kad kitus pirkejus rado. tik tas zmogutis isejo i kita firma, kur daugiau moka  biggrin.gif

tai man nesvarbu koks ju pavadinimas pries ir po, faktas tas, kad as su jais nebendravau isvis, o zino numerius uzsienietiskus ir skambina man i uzsieny g.gif ir lenda i akis. kazin is kur tokia info?
Atsakyti