mes vakar issinuomojom per nuomos biura eee.nuomosbiuras.lt . Buvo taip, paskambinom del skelbimo kuri radom intike skelbimu puslapyje. Aisku kaip ir dazniausiai tai buvo agentura. to buto jau nebuvo, bet mums pasiule kita, kurio skelbimuose dar nebuvo. mums tiko. pasirasem agenturoj sutarti su savininku, o agenturai puse nuomos kainos sumokejom. gaila ir daug, bet dziaugiames jau turedami raktus ir metine sutartele.
QUOTE(ausrine7 @ 2007 06 22, 10:55)
o va as radau buta zveryne jo nuomos kaina 700 lt o agenturai reikia sumoketi 1000lt uz tarpininkavima
o tai tu pati radai tą butą, ar agentūra pasiūlė?

QUOTE(tukyte @ 2007 06 29, 18:03)
o as, del sio buto pasilikau ilgiau lietuvoje, patyriau daug islaidu (bilietai, notaras, vertimai ir pan) plius nescia septintam menesi ir man toki bairi iskrete. [COLOR=blue]CIA AGENTUROS "SEKMINA " DARBAS . BALTIJOS PR. 103 NES JI SURADO KITUS KLIENTUS, VIENU ZODZIU MUS PERMETE
O rankpinigių (preliminarioj pirkimo- pardavimo?) sutartyje aptarėt netesybų baudas? Tu pati žinai kokią sutartį sudarėt? Kokios sąlygos buvo joje? Su kuo sudarei sutartį? Su ta moterim, savininke, ar ne? O Sekminos atstovas buvo sutartyje kaip trečia šalis?

Papildyta:
QUOTE(Neringa @ 2007 06 30, 15:52)
Daugiau tokių tūpų petraičių- atradimas agentūrščikėms sakalauskienėms

Niu cia taip sakant pasisaipet is tu Petraiciu, bet... Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Petraiciai pamate, kad ta suma ne TA ir is to gime si istorija, vercianti nepasitiketi agenturomis APSKRITAI. Man nejuokinga, mastant, kad gali mociute pakliuti i tokia situacija ar tevai. Zodziu.
QUOTE(lietutis @ 2007 07 02, 09:30)
Niu cia taip sakant pasisaipet is tu Petraiciu, bet... Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Petraiciai pamate, kad ta suma ne TA ir is to gime si istorija, vercianti nepasitiketi agenturomis APSKRITAI. Man nejuokinga, mastant, kad gali mociute pakliuti i tokia situacija ar tevai. Zodziu.
niekas cia nesisaipo,

QUOTE(wow @ 2007 06 22, 12:47)
kiek uz tarpininkavima???????????
idiotai lupikai kitaip nepavadinsi
skelbimu puslapius ir pati gali pasiziuret ir susirast

tai jie už tarpininkavimą tuos tūkstančius plėšia ir iš skelbimų. Turi sumokėt tokią pačią kainą kaip ir butas kainuoja. Ir iš kur žmogui gaut tiek pinigų ant smūgio?

Et, ir norėk žmogus susirast padorų butuką ir ramiai sau gyvent ir mokytis..
Galima būtų imt kambarį, bet ir tai nžnia ant ko užšoksi, kaip kad aš dabar, o ir kainos taipogi jau labai kyla.. 400-600 litų už kambariuką be šeimininkų..
Na aišku kitiems būna ir pasiseka,grupiokės draugai per Alioreklama išsinuomojo per agentūra 2 kamb. butus Antakalnyje ir Užupyje už 600lt, agentūrai tesumokėjo po 100 litų..
QUOTE(lietutis @ 2007 07 02, 11:30)
cia nera jokios problemos

[quote=Elina,2007 07 01, 17:44]
O rankpinigių (preliminarioj pirkimo- pardavimo?) sutartyje aptarėt netesybų baudas? Tu pati žinai kokią sutartį sudarėt? Kokios sąlygos buvo joje? Su kuo sudarei sutartį? Su ta moterim, savininke, ar ne? O Sekminos atstovas buvo sutartyje kaip trečia šalis?
Žodžiu nelabai supratau. Parašyk man. Atrodo galėčiau pagelbėti bent patarimais 
Papildyta:
tai niekas nepaprotino, kad siais laikais duot kuo daugiau rankpinigiu, taigi mes davem tik 3000 lt, o netesybos buvo 1500lt, tai viskas tvarkoj del pinigu, mums grazino visus tvarkingai, tik , kad jie surado kitus pirkejus , kurie pasiule daugiau. sutarty dalyvavo trys salys, mes laukem kelias savaites, kol ta moteris galutinai atsiskaitys su statybu kompanija, nes pirkom naujos statybos buta, o ta buto apdaila turejo buti baigta iki liepos 1d. nu vienu zodziu agentura, kaip trecia salis, ikiso savo trigrasi, surado kitus pirkejus, kurie pasiule daugiau, ir savininkei gerai , ir agenturai gerai, tik man tokia kiaulyste padare, kad paskambinau tai moteriskei , ir pasakiau , kad apeis ziurkem, JUK NEGALIMA NESCIOM ATSAKYTI
.

Papildyta:
tai niekas nepaprotino, kad siais laikais duot kuo daugiau rankpinigiu, taigi mes davem tik 3000 lt, o netesybos buvo 1500lt, tai viskas tvarkoj del pinigu, mums grazino visus tvarkingai, tik , kad jie surado kitus pirkejus , kurie pasiule daugiau. sutarty dalyvavo trys salys, mes laukem kelias savaites, kol ta moteris galutinai atsiskaitys su statybu kompanija, nes pirkom naujos statybos buta, o ta buto apdaila turejo buti baigta iki liepos 1d. nu vienu zodziu agentura, kaip trecia salis, ikiso savo trigrasi, surado kitus pirkejus, kurie pasiule daugiau, ir savininkei gerai , ir agenturai gerai, tik man tokia kiaulyste padare, kad paskambinau tai moteriskei , ir pasakiau , kad apeis ziurkem, JUK NEGALIMA NESCIOM ATSAKYTI

O aš tai nesuprantu, agentūros ieško tik nuomininkų, bet ne nuomotojų??
kiek visokioms berašiau (dar užsieny sėdėdama), tiek nei viena neprisiėmė - arba po antro laiško iš vis neatrašo, arba atrašo, kad jų puslapy pažiūrėčiau (realiai, tai juk jau paslauga nuomotojui gaunas
)... žo... LT su aptarnavimu, ypač NT yra labai ir labai prastai
dabar grįžusi net nežinau ko griebtis, negaila būtų tą tūkstantį sumokėt, jei surastų butuką atitinkantį mūsų reikalavimus...
Gal žinot kas ką ir galit pasiūlyt?

kiek visokioms berašiau (dar užsieny sėdėdama), tiek nei viena neprisiėmė - arba po antro laiško iš vis neatrašo, arba atrašo, kad jų puslapy pažiūrėčiau (realiai, tai juk jau paslauga nuomotojui gaunas

Gal žinot kas ką ir galit pasiūlyt?
Jungiuosi ir aš į nukentėjusių nuo agentūrų sąrašą
.Problemų turime su UAB "Kabantys sodai" (priklauso UAB "ŽIA Valda" grupei) .
Čia mūsų visa istorija, kuri dar kol kas be pabaigos
My Webpage

Čia mūsų visa istorija, kuri dar kol kas be pabaigos
My Webpage
[quote=tukyte,2007 07 04, 18:27]
.
[/quote]
jo jo gerai tu cia juos pagasdinai
o rankpinigius reik duoti didelius ir baudas dideles

[/quote]
jo jo gerai tu cia juos pagasdinai

Sveiki, planuojame pirkti busta Vilniuje ir reikia agenturos, kuri padetu sutvarkyti visus reikalus, nes patys nelabaii turime laiko tai padaryti. Gal kas yra pirkes buta per agentura ir galetu pasiulyti patikima agentura???