Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

Mes tai dabar naudojames AVITEROS paslaugomis Klaipedoje. Labai faina direktore, kuri tikrai daug padeda ir stengiasi savo darba atlikti kuo geriau. Tikrai ju pastangos ir darbas yra verti tu komisiniu, kuriuos jiems mokejome.
Atsakyti
gal kas galėtų patarti. 4u.gif
mes žiūrinejam lūšneles nebrangias ir iš vienos agentūros atvaziavo aprodyt to namelio. vyras toks "kampuotas bahūras" sakė namelis užrašytas ant jo, notaras irgi jo, viską labai greit surašytų
ar gali jis kazkaip mus išdurt? g.gif na tarkim nepilnai pardavimo sutartį parašys ar dar kokį velnią,. nu aš visiškai neturiu supratimo ka kaip unsure.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Turiu toki klausimeli:
Radom mums patinkanti ir tinkanti nuomojama busta. Siandien sutareme su NT agente ir seimininke vaziuot apziuret. Mano ziniomis agentura siek tiek uzsikelia kainas. Mes noretume tiesiogiai su seiminke tartis del kainos ir nuomos. Taigi mano klausimas toks: kokia sutarti busto seiminkas sudaro su NT agentura? Jei mes sutartume tiesiogiai su seiminke ar jai nereiktu kokiu baudu agenturai susimoket? Zodziu domina jusu nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PELIUTE @ 2009 04 24, 11:22)
Sveikos merginos,
Turiu toki klausimeli:
Radom mums patinkanti ir tinkanti nuomojama busta. Siandien sutareme su NT agente ir seimininke vaziuot apziuret. Mano ziniomis agentura siek tiek uzsikelia kainas. Mes noretume tiesiogiai su seiminke tartis del kainos ir nuomos. Taigi mano klausimas toks: kokia sutarti busto seiminkas sudaro su NT agentura? Jei mes sutartume tiesiogiai su seiminke ar jai nereiktu kokiu baudu agenturai susimoket? Zodziu domina jusu nuomone smile.gif

jei yra šeimininko ir agentūros sutartis,
šeimininkas nebegali su jumis susitarti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 04 24, 11:58)
jei yra šeimininko ir agentūros sutartis,
šeimininkas nebegali su jumis susitarti  mirksiukas.gif

as ir taip galvoju, bet vis norisi apeiti ta ju sutarti ax.gif
na paziuresim, ka snekes seiminke su ta agente kai susitiksim, gal ir taip pavyks dar nusidereti smile.gif
Atsakyti
Klaipedoje galiu parekomenduoti CITY-HAUS agentūrą. Rudenį pirkome būstą- atliko viską nepriekaištingai, savo mašina visur suvežiojo, viską, ką tik galėjo už mus atliko, sutartis su visais ūkiais ir vandenimis, elektromis perdarė, žodžiu- liuks. Jūratė mus aptarnavo- nu laaabai maloni moteris. Praėjo viskas be jokių nesklandumų. thumbup.gif
Atsakyti
Klaipedoje taip pat gera agentura yra PURIJONA, per ja pirkom tai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes dabar kaip tik ieškome buto nuomai. Dažnai skelbimuose būna nurodyti agentūrų kontaktai, pagal kuriuos užklausimą siunčiu el.paštu. Susidariau tokią nuomonę, kad agentūroms krizės nėra, vadybininkai užmigę ant laurų smile.gif Gal aš per daug noriu, bet atsakymų nebūna iš viso, būna pavėluoti, labai trumpi ir niekas nesiūlo jokių paslaugų. Jei aš būčiau vadybininkė ir negalėčiau pasiūlyti užklausiamo buto A, iškart nusiųsčiau interesantui sąrašą su kitais butais. smile.gif
Atsakyti
Teko susidurti su VĖTRA agentura Kaune ,pirkau butą tai plešia pinigėlius ir jokiu kvitų neduoda,tai vienokia pažyma tai kitokia ,o galu gale nusiplovė vadybininkas,kai paskambinu tai arba negirdi arba negali kalbeti it daug daug kitų priezaščiu buvo.Tai nusispjoviau ir pati baigiau reikala tvarkyti. clap.gif
Atsakyti
gal kas esat susidure su ONTEX agentura vilniuje? kaip jie dirba?
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2009 04 15, 17:58)
oi, šiandien ir aš buvau apstulbus  biggrin.gif  - radau skelbimą apie 4 kamb. buto pardavimą vienos agentūros tinklapy. Viskas pasirodė gana patrauklu, tad skambinu brokeriui, kad susitart dėl apžiūrėjimo, derybų ir t.t.  Ir - NELEIDO  blink.gif Pradėjo klausinėt, ar iškart pinigus sumokėsiu  (įdomu, daug randa tokių, kurie laiko einamojoj kelis šimtus tūkstančių?  g.gif ) , nes šeimininkai nori greitai ir t.t.t ir pan. Žodžiu, man toks įspūdis, jog atbaido potencialius pirkėjus , tik nesuprantu, kodėl  unsure.gif

Atsakyti
Siuo metu ieskausi nekilnojamo turto, tai tenka vis kelis objektus apziureti. Susiduriau su Remax'o darbo stiliumi, tai pirma karta buvau sokiruota. Paskambinau susitarti del apziuros, o ju pirmas klausimas buvo "mokesite grynais ar imsite paskola ?". Stengiuosi kuo maziau reikalu tuteri su sita kontora.
Atsakyti