Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

o kodėl taip įsižeidei dėl šio klausimo?
tai labai teisingas ir aktualus šiandienai pasiteiravimas, kuris iškart agentui daug atsako ir sustato į vietas smile.gif
Atsakyti
o kaip suprast toki varianta: mes pasirasem preliminaria sutarti (objektas buvo rastas per agentura x1). dabar ziuriu, kad tas pats objektas agenturoje x2 ka tik patalpintas kaip naujas unsure.gif
Atsakyti
O kaip agentūros dažniausia ima mokestį už NT pardavimą? kažkokį procentą nuo kainos ar yra fiksuoti mokesčiai?
Atsakyti
Kiek teko susidurti nuo 2 iki 3 proc. nuo pardavimo sumos.

QUOTE(vredna @ 2009 06 21, 12:38)
O kaip agentūros dažniausia ima mokestį už NT pardavimą? kažkokį procentą nuo kainos ar yra fiksuoti mokesčiai?

Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2009 06 21, 12:38)

Pradžioje sako "2-3" procentai nuo pardavimo kainos, tačiau kai pakvimpa realiu pardavimu bent jau aš susidūriau su sąlyga "2 proc. be ne mažiau kaip....." (suma žiauri, tas ne mažiau gaunasi 13,5 proc. nuo sumos)- gerai, kad nebuvome sudarę rašytinės sutarties, jei sudarinėsite- pažiūrėkite, kad nebūtų prierašo mažomis raidelėmis "bet ne mažiau kaip.....".
Atsakyti
Sveikos! ax.gif
Pradejau skaitineti ir negaliu susilaikyti nieko nepasakius.. ax.gif Neseniai pardavem buta... Sunku, aisku, siuo metu, bet.. imanoma.. Viskas paslepta kainoje ir agenturoje!

QUOTE(cingute @ 2008 08 21, 19:53)
Bet tai derejimasis - seimininko reikalas ir be jo zinios jokios derybos negali vykti, man taip atrodo... Ir tas agentas negali "sokti i akis", kazin koks tada ten agentas  g.gif
Man kaip tik tos mazos firmos nepatikimai atrodo ir dabar jos, mano manymu, isgyvena ne pacius geriausius laikus  g.gif

Gali. Gali buti, kad pardavejas su agentura pasirase tokia sutarti, kad siuos klausimus palieka agenturai (pvz. jam nepatinka deretis, nemoka deretis ir pasitiki profesionalais ir pan.).
O su tuo nepatikimumu... Pacios didziausios dabar ima ziaurius pinigus. Net iki 5 proc. tarpininkavimo kaina pakilo (Remaxe ir Oberh..). O toliau as manau, kad viskas priklauso daugiau nuo brokerio asmeniskai. Zinoma, jei tai bus visai mazute imonele ar dar blogiau - laisvas agentas, naudos per daug negalima tiketis, nes jie nesulaukia per daug pirkeju.

QUOTE(mamymamy @ 2008 09 11, 11:02)
Mes pirkom butą Vilniuje per agentūrą "Vilniaus būstas". Visų pirma akį patraukė jų internetinis puslapis, kad parduodamų butų būklė labai smulkiai aprašyta ir nufotkinta. Vadybininkas labai mandagiai ir energingai mus vedžiojo po objektus, nesiskundė, kad mums apžiūrai tiko tik vakarai nuo 19 val. Per juos ir nupirkom. Tik vienas kabliukas išlindo, kadangi vadybininkas sakė, kad butas su pilnu apstatymu parduodamas, o paskui jau paaiškėjo, kad didelį muzikinį centrą ir teliką virtuvėje pardavėjai pasiima su savimi. Žinoma, ta technika jau dėvėta, bet visgi buvo suderėta kitaip perkant. Bet mes nusprendėm nebesiginčyti nei su firma nei su pardavėjais. O šiaip tai viskas mums patiko, manau galiu rekomenduoti.

Vilniaus bustas apsieme pardavineti, idejo skelbima ir nei karto nepaskambino per 2 menesius. Is kitu girdejau (mes nebuvom pasirase sutarties, tik sekmes atveju ka nors butume mokeje), kad Vilniaus bustas apgaudineja pardavejus, kurie nori nutraukti sutartis del neveiklumo. Jie priskaiciuoja butu ir nebutu islaidu kalna ir paduoda i teisma, kad susimoketum jiems 7-10 tukstanciu. doh.gif

QUOTE(donaa @ 2009 06 23, 14:09)
Kiek teko susidurti nuo 2 iki 3 proc. nuo pardavimo sumos.

retai toki maza procenta siuo metu firmos ima. Didziausios - nuo 4.5 proc.

Gerai su agenturomis tureti reikalu, nes jie turi klientu ir is kitu objektu. As buvau ir pati paskelbus. Man nepaskambino niekas, o agentura man vis atvesdavo klientu ir rezultatas puikus. REHOUSE man labai patiko. Patariu pabandyti! wink.gif
Atsakyti
[quote=lvingelyte,2009 04 22, 10:32]
Mes tai dabar naudojames AVITEROS paslaugomis Klaipedoje. Labai faina direktore, kuri tikrai daug padeda ir stengiasi savo darba atlikti kuo geriau. Tikrai ju pastangos ir darbas yra verti tu komisiniu, kuriuos jiems mokejome.

As taip pat ieskau NT klaipedoje, tai irgi noriu pasidziaugti Aviteros paslaugomis. Pakolkas dar neradau sau patinkancio busto, bet labai maloniai aptarnauja, nepasitaike, kad pateiktu melagingai nformacija.
Ieskant busto teko susidurtu su NT Tikras turtas - tai ojojoj kas ten per kontora... gerai, kad nesiojuosi atsispausdintus skelbimus, nes kai nuveda i kazkokia skyle ir aiskina, kad cia euro remontas - tai pakraupus buvau... Stengiuosi isvengti susidurimo su jais, nes labai melagingi skelbimai, kainos, kvadraturos ir t.t.
Atsakyti
nu bet ir meluoja visi išsijuosę bash.gif: jau nebetikiu ne vienu skelbimu. jei 20 km , tai žinok 25 maziausiai cool.gif jei ner žvyrkelio, tai kad ir bus , sako, ai tik 2 ar 4 km, tai net nerašom cool.gif
labiausiia patinka, kad visi tvenkiniai labai žuvingi. o miškai pilni grybų ir uogų lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaitinejau apie ka kalbama tai sakau ir man reikia parasyti. As rekomenduociau jei norit greitai parduoti busta naudotis puslapiu SUPERAGENTAS10.lt kadangi jie jusu skelbima perduos geriausiems agentams, o sie kiek zinau buta stengsis parduoti kokia 10 procentu didesne kaina negu jus norejot, o sau pasiima apie 5 procentus. Is to laimi visi smile.gif
Atiduokim savo skelbimus profesionalams smile.gif bis.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nusprendėm parduoti 2 kambarių butą ir pirkti 3-jų.Bendradarbės rekomendavo vieną agentą, joms(net porai bendradarbių), jis gan neblogai padarė keitimus.Na pasiskambinau jam.Atvažiavo, kalbėjo su MB(aš išvykusi buvau).Jis laisvai samdomas agentas.Pasakė, kad dabar rinkoje štilis, greitai nėra ko tikėtis parduoti.Šitą tai aš ir pati žinau.Na vyrai sutarė, kad už darbą paims 2000lt.Reziumė- skelbimas įdėtas tik viename portale, kabo 10 dienų.Per tą laiką atvedė 4 pirkėjus apsidairyti.Aišku niekas nenupirko dar.Nelabai suprantu to agento funkcijos.Tiek ir mes patys galime padaryti- patalpinti skelbimą, atsiliepti į skambučius, ir patys aprodyti butą(ką mes ir taip darome).Mano supratimu skelbimai turėtų būti visuose įmanomuose puslapiuose, ieškoti per agentūras.Nesuprantu už ką jam turiu mokėti tuos pinigus.Man tai dideli pinigai, 2 mėn turėjau dirbti, kad juos uždirbti, kasdien, po 8 val..Užtai, kad įdėjo skelbimą ir atvedė 4 klientus ?Galvojam atsisakyti jo paslaugų.Bet dabar kirba mintis.Ar jam sumokėti(t.y. kiek sumokėti už tas 10 dienų)?Nes nematau prasmės mokėti 2000 lt už jo "darbą"
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2009 07 14, 08:57)
Laba 4u.gif
Nusprendėm parduoti 2 kambarių butą ir pirkti 3-jų.Bendradarbės rekomendavo vieną agentą, joms(net porai bendradarbių), jis gan neblogai padarė keitimus.Na pasiskambinau jam.Atvažiavo, kalbėjo su MB(aš išvykusi buvau).Jis laisvai samdomas agentas.Pasakė, kad dabar rinkoje štilis, greitai nėra ko tikėtis parduoti.Šitą  tai aš ir pati žinau.Na vyrai sutarė, kad už darbą paims 2000lt.Reziumė- skelbimas įdėtas tik viename portale, kabo 10 dienų.Per tą laiką atvedė 4 pirkėjus apsidairyti.Aišku niekas nenupirko dar.Nelabai suprantu to agento funkcijos.Tiek ir mes patys galime padaryti- patalpinti skelbimą, atsiliepti į skambučius, ir patys aprodyti butą(ką mes ir taip darome).Mano supratimu skelbimai turėtų būti visuose įmanomuose puslapiuose, ieškoti per agentūras.Nesuprantu už ką jam turiu mokėti tuos pinigus.Man tai dideli pinigai, 2 mėn turėjau dirbti, kad juos uždirbti, kasdien, po 8 val..Užtai, kad įdėjo skelbimą ir atvedė 4 klientus ?Galvojam atsisakyti jo paslaugų.Bet dabar kirba mintis.Ar jam sumokėti(t.y. kiek sumokėti už tas 10 dienų)?Nes nematau prasmės mokėti 2000 lt už jo "darbą"

Agentas ne stebukladarys, o parduoti butą irgi ne stebuklai. Keista girdėti kai žmonės iš jų tikisi 100-tinio pardavimo per savaitę....
Atsakyti
QUOTE(SVT @ 2009 07 14, 09:01)
1. Agentas ne stebukladarys, o parduoti butą irgi ne stebuklai.2. Keista girdėti kai žmonės iš jų tikisi 100-tinio pardavimo per savaitę....

1.Aš ne apie tai šneku.Aš kalbu apie tai, kad jo visas darbas- patalpino skelbimą tik viename skelbimų puslapyje ir atsiliepia į skambučius.Tai tiek aš ir pati moku.Už ką jam tada čia mokėti?Aš, kaip ir sakiau, tikėjausi, bent skelbimai per visus puslapius, kažkokia paieška.
2. O šito aš net neminėjau.Aš ir pati sakiau, kad nesitikiu, kad viskas greitai bus.Bet kažkokių pastangų irgi nematau.Tai už ką mokėti?Kaip sakiau, man tai gan dideli pinigai... ax.gif
3.Ir mano klausimas buvo, kaip man su juo atsiskaityti?neesu nemandagus žmogus, vistiek važiavo kelis kart,(įdėjo ir vieną skelbimą smile.gif ).Manau reik kažkiek sumokėti.Tik nelabai sugalvoju kiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 14 liepos 2009 - 08:21