Sveikos!
Pradejau skaitineti ir negaliu susilaikyti nieko nepasakius..

Neseniai pardavem buta... Sunku, aisku, siuo metu, bet.. imanoma.. Viskas paslepta kainoje ir agenturoje!
QUOTE(cingute @ 2008 08 21, 19:53)
Bet tai derejimasis - seimininko reikalas ir be jo zinios jokios derybos negali vykti, man taip atrodo... Ir tas agentas negali "sokti i akis", kazin koks tada ten agentas
Man kaip tik tos mazos firmos nepatikimai atrodo ir dabar jos, mano manymu, isgyvena ne pacius geriausius laikus
Gali. Gali buti, kad pardavejas su agentura pasirase tokia sutarti, kad siuos klausimus palieka agenturai (pvz. jam nepatinka deretis, nemoka deretis ir pasitiki profesionalais ir pan.).
O su tuo nepatikimumu... Pacios didziausios dabar ima ziaurius pinigus. Net iki 5 proc. tarpininkavimo kaina pakilo (Remaxe ir Oberh..). O toliau as manau, kad viskas priklauso daugiau nuo brokerio asmeniskai. Zinoma, jei tai bus visai mazute imonele ar dar blogiau - laisvas agentas, naudos per daug negalima tiketis, nes jie nesulaukia per daug pirkeju.
QUOTE(mamymamy @ 2008 09 11, 11:02)
Mes pirkom butą Vilniuje per agentūrą "Vilniaus būstas". Visų pirma akį patraukė jų internetinis puslapis, kad parduodamų butų būklė labai smulkiai aprašyta ir nufotkinta. Vadybininkas labai mandagiai ir energingai mus vedžiojo po objektus, nesiskundė, kad mums apžiūrai tiko tik vakarai nuo 19 val. Per juos ir nupirkom. Tik vienas kabliukas išlindo, kadangi vadybininkas sakė, kad butas su pilnu apstatymu parduodamas, o paskui jau paaiškėjo, kad didelį muzikinį centrą ir teliką virtuvėje pardavėjai pasiima su savimi. Žinoma, ta technika jau dėvėta, bet visgi buvo suderėta kitaip perkant. Bet mes nusprendėm nebesiginčyti nei su firma nei su pardavėjais. O šiaip tai viskas mums patiko, manau galiu rekomenduoti.
Vilniaus bustas apsieme pardavineti, idejo skelbima ir nei karto nepaskambino per 2 menesius. Is kitu girdejau (mes nebuvom pasirase sutarties, tik sekmes atveju ka nors butume mokeje), kad Vilniaus bustas apgaudineja pardavejus, kurie nori nutraukti sutartis del neveiklumo. Jie priskaiciuoja butu ir nebutu islaidu kalna ir paduoda i teisma, kad susimoketum jiems 7-10 tukstanciu.
QUOTE(donaa @ 2009 06 23, 14:09)
Kiek teko susidurti nuo 2 iki 3 proc. nuo pardavimo sumos.
retai toki maza procenta siuo metu firmos ima. Didziausios - nuo 4.5 proc.
Gerai su agenturomis tureti reikalu, nes jie turi klientu ir is kitu objektu. As buvau ir pati paskelbus. Man nepaskambino niekas, o agentura man vis atvesdavo klientu ir rezultatas puikus. REHOUSE man labai patiko. Patariu pabandyti!