QUOTE(Indula @ 2009 07 14, 09:16)
1.Aš ne apie tai šneku.Aš kalbu apie tai, kad jo visas darbas- patalpino skelbimą tik viename skelbimų puslapyje ir atsiliepia į skambučius.Tai tiek aš ir pati moku.Už ką jam tada čia mokėti?Aš, kaip ir sakiau, tikėjausi, bent skelbimai per visus puslapius, kažkokia paieška.
2. O šito aš net neminėjau.Aš ir pati sakiau, kad nesitikiu, kad viskas greitai bus.Bet kažkokių pastangų irgi nematau.Tai už ką mokėti?Kaip sakiau, man tai gan dideli pinigai...
3.Ir mano klausimas buvo, kaip man su juo atsiskaityti?neesu nemandagus žmogus, vistiek važiavo kelis kart,(įdėjo ir vieną skelbimą
).Manau reik kažkiek sumokėti.Tik nelabai sugalvoju kiek.
2. O šito aš net neminėjau.Aš ir pati sakiau, kad nesitikiu, kad viskas greitai bus.Bet kažkokių pastangų irgi nematau.Tai už ką mokėti?Kaip sakiau, man tai gan dideli pinigai...

3.Ir mano klausimas buvo, kaip man su juo atsiskaityti?neesu nemandagus žmogus, vistiek važiavo kelis kart,(įdėjo ir vieną skelbimą

pati pardavineju siuo metu triju kambariu buta beveik centre Vilniuje - idejau skelbimus i l. daug puslapiu, bet patikek skambutis tik vienas buvo. ir cia per pusantro menesio. agentura buvo atedusi du klientus. tai gal normaliai per savaite keturi zmones...?