Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

QUOTE(Indula @ 2009 07 14, 09:16)
1.Aš ne apie tai šneku.Aš kalbu apie tai, kad jo visas darbas- patalpino skelbimą tik viename skelbimų puslapyje ir atsiliepia į skambučius.Tai tiek aš ir pati moku.Už ką jam tada čia mokėti?Aš, kaip ir sakiau, tikėjausi, bent skelbimai per visus puslapius, kažkokia paieška.
2. O šito aš net neminėjau.Aš ir pati sakiau, kad nesitikiu, kad viskas greitai bus.Bet kažkokių  pastangų irgi nematau.Tai už ką mokėti?Kaip sakiau, man tai gan dideli pinigai... ax.gif
3.Ir mano klausimas buvo, kaip man su juo atsiskaityti?neesu nemandagus žmogus, vistiek važiavo kelis kart,(įdėjo ir vieną skelbimą  smile.gif ).Manau reik kažkiek sumokėti.Tik nelabai sugalvoju kiek.

pati pardavineju siuo metu triju kambariu buta beveik centre Vilniuje - idejau skelbimus i l. daug puslapiu, bet patikek skambutis tik vienas buvo. ir cia per pusantro menesio. agentura buvo atedusi du klientus. tai gal normaliai per savaite keturi zmones...? g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Mes esam apsiziureja sodyba, bet ja p[arduoda agentura, patarkit kaip susirasti tos sodybos seimininka ir su juo pasikalbeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruttte @ 2009 06 30, 00:45)
Sveikos! ax.gif
Pradejau skaitineti ir negaliu susilaikyti nieko nepasakius.. ax.gif Neseniai pardavem buta... Sunku, aisku, siuo metu, bet.. imanoma.. Viskas paslepta kainoje ir agenturoje!
Gali. Gali buti, kad pardavejas su agentura pasirase tokia sutarti, kad siuos klausimus palieka agenturai (pvz. jam nepatinka deretis, nemoka deretis ir pasitiki profesionalais ir pan.).
O su tuo nepatikimumu... Pacios didziausios dabar ima ziaurius pinigus. Net iki 5 proc. tarpininkavimo kaina pakilo (Remaxe ir Oberh..). O toliau as manau, kad viskas priklauso daugiau nuo brokerio asmeniskai. Zinoma, jei tai bus visai mazute imonele ar dar blogiau - laisvas agentas, naudos per daug negalima tiketis, nes jie nesulaukia per daug pirkeju.

retai toki maza procenta siuo metu firmos ima. Didziausios - nuo 4.5 proc.

Na Ober Haus tai tikrai neima 5% uz pardavima, ju sutartyse yra parasyta 4,5%, bet realiai uz 3,5% dirba, jei klientas objekta uz normalia kaina pardavineja. Del Remaxo tai nezinau, tik su Ober Hausu tenka reikalu turet
Atsakyti
BUTŲ kainos vis dar krenta, manau ir dar kris...
Dabar didžiulis pasirinkimas perkant. Būtent PASIRINKIMAS. Manau sunkiau parduot 1 ir paskutinį aukštą, galinius butukus, senesnę statybą, kur mažesnė virtuvė, be remonto, blogesne vieta. Tad nereikia pykti, jei nera pirkeju.
O kas bus kai prasidės šildymas? Kaip išlaikyt atliekamą bustą? O jei dar turite studentų, kuriems už mokslą kosmines kainas reikes mokėti. Su darbais neaisku(turėsi-neturėsi).
Kainos krenta - pasiūla didele. Jei pardavėjas laikys visada savo kainą aukščiausią (nenuleis) - sunkiai parduos. O po menesio jau gailesis kad nepardave, jau ir sutiktų, bet prarado pirkeją, jis nuleidžia kaina, bet vel jo kaina lieka auksciausia rinkoje.
Jieškau 2-3 kambarių butelį, ir pastebėjau, kad be tarpininkų žmones prašo žymiai daugiau, suprantu, jie vertina savo turtelį, bet atsileka nuo tikroves.
Sunku, bet jei nori parduot turi būti pirmesnis su savo žemesnie kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunasada: 18 liepos 2009 - 02:09
QUOTE(egidara @ 2009 07 16, 14:48)
Sveikutes smile.gif
Mes esam apsiziureja sodyba, bet ja p[arduoda agentura, patarkit kaip susirasti tos sodybos seimininka ir su juo pasikalbeti? g.gif

laba o tai agentura pati nesupazindina su seimininku?
nes mes kai pirkom buta susitikom su agenturos atstovais ir susitikom su buto seimininke..
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2009 07 20, 11:04)
laba o tai agentura pati nesupazindina su seimininku?
nes mes kai pirkom buta susitikom su agenturos atstovais ir susitikom su buto seimininke..

Nesupazindino g.gif todel ir domimes kaip susirasti seimininka g.gif
Atsakyti
QUOTE(egidara @ 2009 07 20, 15:21)
Nesupazindino g.gif  todel ir domimes kaip susirasti seimininka g.gif

tai jus turit tu agentu man rods paprasyt kad supazindintu, nes vistiek jai perkat nama turit su seimininkais susipazint kad apie nama papasakotu ir t,t siaip labai keista g.gif
Atsakyti
Buvau nutarus ir daryti (pirkti be agentu). Ir pastebejau, be agentu žymiai brangiau. Agentai numuša kainas - jų tikslas parduoti daugiau bt., o savo gabalą jie visada gaus.
Ką daryti jei daugiausiai parduodama per agentūras.? Ir jei tau skirtas butas (bent taip jau jauti) parduodamas su tarpininkais.

Ir dar jie nemažai skiria laiko klientui. Pataria, gaišta lika, o kur benzinas telifonas. Tai juk jų darbas. Aš labai daug informacijos išpešiau bendraudama su jais.
Atsakyti
hi.gif
Reik patarimo-
norime keisti butą Vilniuje
( du kambariai, miegamas raj, suremontuotas, sienos kambariuose lygutėlės, tik koridoriuj ne pagal gulsčiuką, bet sakyčiau gerai tikrai, plastikiniai langai, virtuvė nauja, su įmontuojama technika, antras aukštas iš penkių, ramūs kaimynai, na viskas ok.)
ir namą Utenos raj
( du aukštai, virš 100 m2, kieto kuro katilas, centrinis šildymas, vanduo šaltas, centrinis, vietinė kanalizacija, miestely, bet nuošaliau nuo kaimynų, vieta tikrai labai gera, pirtis, ūkiniai pastatai, žemės apie 0,3... Ha, apačioj vienas kambarys - su dviem įėjimais, viršuj trys kambariai)
Norime namuko mūsų šeimai ir mamai kartu, nes netrukus jai bus reikalinga priežiūra, tad neprivažinėsim , toloka.
Be abejo reikalavimai namukui- privažiavimas miesto transportu patogus ( vaikams mokykla, man darbas - na jei be mašinos, kad nereiktų pusdienį važiuoti).
Kažin ar realu pasikeisti be primokėjimo ( aišku norėčiau, kad dar liktų ax.gif kokiai buitinei technikai, virtuvės baldukams tongue.gif )
Dar turim Utenos raj stipriai remontuotiną namuką kurį irgi parduodam.

Ko gero reik kreiptis į agentūrą, nes visa tai patiems per sudėtinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 02, 12:26)
hi.gif
Reik patarimo-

Kažin ar realu pasikeisti be primokėjimo ( aišku norėčiau, kad dar liktų  ax.gif 

Ko gero reik kreiptis į agentūrą, nes visa tai patiems per sudėtinga  doh.gif

O kuriam Vilniaus raj. ir kiek m2 butas ?
Ir kurioj vietoj ieškot namo ?

Atsakyti
QUOTE(Muli@ @ 2009 08 02, 14:06)
O kuriam Vilniaus raj. ir kiek m2 butas ?
Ir kurioj vietoj ieškot namo ?

Viršuliškės, 2 kambariai,
vieta- dar nenusprendėm, svarbu susisiekimas su miestu, mokykla, darželis, mano darbas ir pan.
Atskirai pardavinėti visko nenorime, o turime tris parduodamus objektus ( čia ( prašom nekreipti dėmesio į su klaidom parašytą pavadinimą temos ))

tai juos norime keisti į vieną.

Dėl to ir manau, kad patiems bus per sunku, ir bus reikalinga NTA pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 02, 19:55)
Atskirai pardavinėti visko nenorime, o turime tris parduodamus objektus
tai juos norime keisti į vieną.
Dėl to ir manau, kad patiems bus per sunku, ir bus reikalinga NTA pagalba.

Tikrai sunku patikėti, kad kažkam, kas turi namą prie Vilniaus, reikėtų visų trijų jūsų siūlomų objektų g.gif jei teisingai viską supratau g.gif
Be to, pasigedau buto nuotraukų, be jų vargu ar galima laukti sėkmės.

Atsakyti