Įkraunama...
Įkraunama...

Paleistuvė

jeigu pasiseks ir gausiu aš tą lašą sulčių, per kiek laiko vaikas išsispjaudo, tfui, išsičiaudi lotuliukas.gif nes nežinau kada vakare bandyti?
Atsakyti
Po kelių minučių pradeda čiaudėt. Realiai maks 15 min. su visais išsipūtimais.
Atsakyti
padariau, įlašinau ir ..... nieko schmoll.gif paleistuvė mano jauna, dar "neapsivaikiavusi" - tai gal tai netinka?
Atsakyti
Gal per mažai įlašinai arba skiedei? Mano vaikui būdavo labai menkas čiaudulys, jei numažindavau įlašint.
O dėl jauna, sena paleistuvė biggrin.gif - nežinau, aš naudojau pagyenusią jau.
Atsakyti
neskiedžiau schmoll.gif ir įlašinau gerą pipetės galiuką. toks kiekis lašiukų nubėga net į gerklę dažniausiai. tai gal per daug sulašinau- gal čia bėda? g.gif
Atsakyti
Paleistuve savo gydomasias savybes atskleidzia jau budama ne jaunas augalelis. Reikia bent vienriu metu, kad lapai butu mesingi ir butu ka isspausti is jos. Pati si rudeni ja lasinausi gryna (nosis uzgulta, net galva skaudejo), lasinau kol pajusdavau, kad pasieke gerkle, o tada ir prasidedavo siaudulys po 15-20 kartu su burbulais lotuliukas.gif . Jau po to galedavau susipurksti kitus vaistus ir taip su svaria nosim ismiegodavau iki pat ryto nebedusdama. Jauni augaliukai dar neturi tokiu stipriu medziagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Brudi, aciu uz info. Nebuciau net pagalvojusi 4u.gif
Beje, sis augaliukas mums labai gelbejo, kuomet bene pries 2 sav. musu lelyte sirgo baisine sloga. Aciu jam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2009 12 19, 13:35)
Paleistuve savo gydomasias savybes atskleidzia jau budama ne jaunas augalelis. Reikia bent vienriu metu, kad lapai butu mesingi ir butu ka isspausti is jos.

ačiū - išspausti gavosi, bet turbūt per jaunas
Atsakyti
O tos paleistuvės gėlių pardėse nebūna?

Aš preeš mėnesį per visus savus ir svetimus paiešką skelbiau, bet neatsirado turinčių. Reiktų pasiaugint, kol prireiks blush2.gif

Gal kas Šilainiuos, ar Romainiuos turit šito gėrio? Eičiau vogt su šokoladu po pąžasčia lotuliukas.gif Gi sako, vogtos geriau auga mirksiukas.gif
Atsakyti
O paleistuve naudojat tokiai uzgultai nosiai ar ir beganciai (tik prasidejusiai)? slogai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cola: 16 sausio 2010 - 12:35
Šiandien per LTV2 11 val.25 min bus kartojamas Ryto suktinis su Z. Kelmickaite ,kur vaistininkas Skirkevičius kalbės apie alijošių,paleistuvę ir jeronimą ,kaip paruošti,kada naudoti. Kas nenorės žiūrėti visos laidos,tai apie žoles pradės kalbėti maždaug 15 min po 12 . 4u.gif
Atsakyti
Vaikiukui slogikė. Kaip tik dabar pagalvojau apie paleistuvę. Ogi žiūriu čia labai šauni temikė. Puiku. Varau skaityt nuo pradžių biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti