Įkraunama...
Įkraunama...

Paleistuvė

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 13, 22:19)
o nebandei įsilašint? Čia tavo gėlė ,jei tavo ,tai išbandyk ,aš tai net nežinojau ,kad yra kelių rūšių paleistuvių?

Šiaip jau aš paleistuvės nenaudoju slogai gydyti. Ir nesloguoju šiuo metu, kad išbandyt doh.gif

QUOTE(dooovile @ 2009 03 13, 22:58)
As asmeniskai geriau prie iprastines paleistuves pasilikciau ir su nezinoma nezaisciau schmoll.gif  o kan ta kita bandyti jei turite ta, kuria pazistate g.gif

Įdėjau skelbimą, kad tą kitą parduodu, o pirkėja manęs užklausė ar ją galima vaistams naudoti, kadangi šito nežinau, nutariau pasiklausti jūsų gal kuri susidūrėt su tuo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 13 kovo 2009 - 23:55
giekab ,nereikia sloguoti ,kas sužinotum ar veikia ,įsilašink ir čiaudėk ,juk nenumirsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites noriu poklausti, ar pratesti si tema...kaip sekasi sloga gidyti su stebuklinga gelite?
kaip turejau lapukus tai mums labai padejo,bet dabar jau neturiu ir sloga jau 2 savaite, o mano gelites dar mazos kad ponauduoti...bet nieko, svarbiausi kad turiu smile.gif
Atsakyti
mums tai labai padeda smile.gif
jei ten kazkokio antibakterinio poveikio ir nera, tai bent jau issivalo nosis kaip reikalas ir siaip nuotaika pakelia ciaudejimas smagus thumbup.gif
Atsakyti
mums taip pat paleistuvė thumbup.gif išsičiaudom ir nosytės laisvesnės ir vaikučiams lengviau ir mamytei geriau thumbup.gif o kaip, ar ji lepi, kaip ją laistyti, ar saulę mėgsta?
Atsakyti
QUOTE(..simutea.. @ 2009 06 06, 23:16)
mums taip pat paleistuvė  thumbup.gif  išsičiaudom ir nosytės laisvesnės ir vaikučiams lengviau ir mamytei geriau thumbup.gif  o kaip, ar ji lepi, kaip ją laistyti, ar saulę mėgsta?

Jis tikrai nera lepus, reikia tik nepamirsti laistyti, kad lapai butu sultingi bigsmile.gif , kad butu is ko sultis spausti. Tik va kiek teko girdeti, kaip vaistinis augalas jis tinka jau vyresnis augalas, o mazi augaliukai neturi tu geruju savybiu. Tai mano augaliukai jau kokiu 20cm., jis dar kaip ir paauglys lotuliukas.gif !

Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2009 06 11, 19:05)
Jis tikrai nera lepus, reikia tik nepamirsti laistyti, kad lapai butu sultingi bigsmile.gif , kad butu is ko sultis spausti. Tik va kiek teko girdeti, kaip vaistinis augalas jis tinka jau vyresnis augalas, o mazi augaliukai neturi tu geruju savybiu. Tai mano augaliukai jau kokiu 20cm., jis dar kaip ir paauglys lotuliukas.gif !

mes ziema neturejom didelio, tai labai gerai gelbejo ir visai mazuciai thumbup.gif
dabar jau uzsiauginom ir pasiruosem slogu sezonui biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as siandien is turgaus paleistuve. Viena didele ir du jau praaugintus daigiukus.Bandysim,kaip tik mazajai slogos, na ir paciai nekas su nosim.

Papildyta:
Manes neima skiesti lasiukai, mazosios taip pat doh.gif Reiks beveik gryna susilasint
Atsakyti
[quote=bumbasi,2009 09 19, 11:35]
Nusipirkau ir as siandien is turgaus paleistuve. Viena didele ir du jau praaugintus daigiukus.Bandysim,kaip tik mazajai slogos, na ir paciai nekas su nosim.
[/quote

O kokiam turguje?
Atsakyti
QUOTE(Ausrinka @ 2009 09 22, 08:20)

O kokiam turguje?

Cia skuode ax.gif

Lasinau ir grynas paleistuves sultis.Jokis reakcijos g.gif Ne vieno ciaudulio doh.gif Bet...nezinau ar sutapimas ar kas ,bet slogos po mazdaug paros isvis dingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 09 22, 10:35)
Cia skuode ax.gif

Lasinau ir grynas paleistuves sultis.Jokis reakcijos g.gif Ne vieno ciaudulio doh.gif Bet...nezinau ar sutapimas ar kas ,bet slogos po mazdaug paros isvis dingo unsure.gif

Pas mus lygiai taip pat. Slogavo visa savaite, po to gavom paleistuve, sulasinau, jokio ciaudulio visiskai, o sloga po paros irgi kazkur isnyko. Gal tikrai suveike? g.gif
Atsakyti
buvau pamiršusi,kad toks augalas yra , močiutės pirmas vaistas būdavo thumbup.gif
Atsakyti