Įkraunama...
Įkraunama...

Paleistuvė

QUOTE(*Gina @ 2011 02 06, 21:26)
Pagaliau gavau ta augaleli,bet jau du kartus lasinau kas 10min,po kokius gerus 5lasus-nieko neciaudo unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Neskiedziau.

Nežinau, kam lašinote, bet skaičiau, kad maži vaikučiai gali ir nečiaudėti nuo paleistuvės, tačiau net ir tokiu atveju ji vis tiek veikia gydančiai.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 02 06, 23:55)
Nežinau, kam lašinote, bet skaičiau, kad maži vaikučiai gali ir nečiaudėti nuo paleistuvės, tačiau net ir tokiu atveju ji vis tiek veikia gydančiai.

Lasinau nes sloga jau zemiau keliu.. 1.5metuku,ispust nemoka aisku.. verysad.gif Pirmagimei budavo jis liuksiskas atsimenu thumbup.gif
Gal sakau augalas per senas,jam koki 10m g.gif
Gal kas turi tinkama Siauliuose? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliuz @ 2009 12 16, 17:11)
Cia manoji paleistuve, kurios vieno lapo tikrai uztenka sultims:) O lyginti suaugusio nosi ir kudikio nosyte nereiketu.
user posted image

Pas mane kitoks augalas unsure.gif unsure.gif Ar ju keletas rusiu buna? unsure.gif unsure.gif Neismanau blush2.gif blush2.gif Gal pas mane alijosius? unsure.gif
Neturiu foto,kaimyne cia is savo nuskyne.
Atsakyti
sveikutes.
gal kas nors Vilniuje Siaures miestelyje ir aplinkiniuose rajonuose galetu koki paleistuves daigeli padovanoti?
Vaikas nenustoja sirgti sloga, o vyrui jau iki sinusito viskas nusitese. reikia paleistuves....
pas mociute Kaune yra, bet kad vaziuosiu as ten gal po menesio....
ir dar klausimas. paleistuve ir alijosius gi nera tas pats? jau mano kaimyne cia kazka sumaise..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 07 vasario 2011 - 16:13
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 07, 18:00)
ir dar klausimas. paleistuve ir alijosius gi nera tas pats? jau mano kaimyne cia kazka sumaise..

Vat as galvoju,kad Alijosiu cia sulasinau,ne paleistuve doh.gif Del to ir neciaudejo biggrin.gif
Panasus augalai..bet skirtingi..
Noreciau foto pamatyt abieju biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

va cia alijosius.

paleistuve ant lapu krastu turi tokiu burbuliukus. ten kaip suprantu jos seklytes.
paleistuviu radau pirkti skelbiu.lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 07 vasario 2011 - 16:42
Db tai tikrai isitikinau,kad Alijosiu lasinau doh.gif Aciu uz foto thumbup.gif
Jo,Palestuve turi ant galiuku tuos maziukus augaliukus(vaikiukus savo tipo) ir lb meto juos,spjaudo sako tiesiog-del to ir vadinama Paleistuve biggrin.gif Problematiska namie laikyt(del tvarkos),del to daznai buna isnesama pvz i laiptines..
Atsakyti
Labukas, mano abu vaikuciai baisiai sloguoja, gal kas turi Klaipedoje paleistuve, atsilyginciau..
Atsakyti
Labai labai skubiai reikia paleistuves Kaune mergyte ziauriai sloguoja lauksiu i AZ
Atsakyti
labai reikia gelytes klaipedoje, skolinga nelikciau mirksiukas.gif
Atsakyti
mes buvom isitaise sia gelyte, deja musu merginoms jos sultys nepadejo isgydyti slogytes:(
Atsakyti
Turiu paleistuves pora atliekamu augliuku (gero sprindzio dydzio), labai nebetelpa vazone. Gydymui dar nelabai tinkamas, bet rudeniop, bus pats tas thumbup.gif Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Ieskau paleistuves Kaune. Rasykti i AZ. Aciu
Atsakyti