Gal galite kas ideti nuotraukyte, kad zinociau kaip ji atrodo, ar nuoroda apie sia gelyte. Buciau dekinga

Man atrodo čia tas pats kaip kalankė
Ne vienuose namuose auga kambarinis augalas kalankė. Jos sultimis nuo seno gydoma sloga. Tačiau ne visi yra girdėję, kad šis augalas turi ir daugiau puikių gydomųjų savybių
http://www.sveikaszm...r...&subtema=38
Ne vienuose namuose auga kambarinis augalas kalankė. Jos sultimis nuo seno gydoma sloga. Tačiau ne visi yra girdėję, kad šis augalas turi ir daugiau puikių gydomųjų savybių
http://www.sveikaszm...r...&subtema=38
QUOTE(amam @ 2008 09 21, 16:12)
superinis augalas nuo slogos!!!kai pradeda ciaudet, tai visi namie is juoko gali nukristi! viskas is tos nosies isbega. tikrai labai gerai.
As dukrai irgi ja lasindavau,bet jinai pas mane ko tais isnyko,geras vaistas

Išbandėm ir mes,tik va mano dičkio kažkaip neima ta paleistuvė
,mažoji tai išsičiaudėjo,prasivalė vaikui viskas,nes sloga šįkart labai tiršta,nepajėgia išpūst.

QUOTE(vilvida @ 2008 10 06, 16:05)
Sveikos mamytes
cia biski ne i tema, bet panasiai - turiu beda - pas mane neauga paleistuve. Kaip gavau "vaikuti", pasodinau, tai per metus gal koki cm priaugo, o vaikas kaip tik dabar serga sloga, o tu lapu vos keli
Kodel ji man neauga? Kaip ja reikia priziureti?
Aciu kas atsakys

Aciu kas atsakys

Na manoji paleistuve auga smarkiai, demesio i jos prieziura nekreipiu visai, va ir siandien parnesiau is balkono, nes nedera ji man prie orchideju

O kiek kartų ar dienų reikia/galima tos paleistuvės sultis lašinti?
susimaisiau visai,
alijosius? paleistuve? APIE KA KALBA?
NE TOKIA?
alijosius? paleistuve? APIE KA KALBA?

NE TOKIA?

QUOTE(cola @ 2008 10 30, 13:29)
cia alijosius

QUOTE(lilia @ 2008 10 27, 14:25)
O kiek kartų ar dienų reikia/galima tos paleistuvės sultis lašinti?
aš tai pagal situaciją, daugiausia 2 kartus per dieną ,rytą ,kai pilna nosis ,ir vakare ,kokia valandąprieš miegą . Jei daug ir neiščiaudi ,bet viskas pareina žemiau ,nesėdi taip aukštai nosy ,o tada dar pažaist su vaikučiu ant žemės[pastatyt kokį namą iš kaladėlių ,dėlionę] ,kad būtų stipriai palenkęs galvytę žemyn ,na o paskui jau prašyt pūsti ,arba pačiai traukt su Rhinomer

Dažnai negalima ,kad neišdegintų jautrios nosytės gleivinės