Įkraunama...
Įkraunama...

Paleistuvė

Gal galite kas ideti nuotraukyte, kad zinociau kaip ji atrodo, ar nuoroda apie sia gelyte. Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione: 06 birželio 2008 - 13:14
Tikrai vienintelis isigelbejimas nuo slogos (anksciau labai gerai padedavo), jau trecia para kankinames - niekas nepadeda, o paleistuves kaip tycia niekas aplink nebeturi:(
Atsakyti
Man atrodo čia tas pats kaip kalankė

Ne vienuose namuose auga kambarinis augalas kalankė. Jos sultimis nuo seno gydoma sloga. Tačiau ne visi yra girdėję, kad šis augalas turi ir daugiau puikių gydomųjų savybių
http://www.sveikaszm...r...&subtema=38
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 17 rugsėjo 2008 - 14:17
superinis augalas nuo slogos!!!kai pradeda ciaudet, tai visi namie is juoko gali nukristi! viskas is tos nosies isbega. tikrai labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(amam @ 2008 09 21, 16:12)
superinis augalas nuo slogos!!!kai pradeda ciaudet, tai visi namie is juoko gali nukristi! viskas is tos nosies isbega. tikrai labai gerai.

As dukrai irgi ja lasindavau,bet jinai pas mane ko tais isnyko,geras vaistas thumbup.gif
Atsakyti
Išbandėm ir mes,tik va mano dičkio kažkaip neima ta paleistuvė g.gif g.gif g.gif ,mažoji tai išsičiaudėjo,prasivalė vaikui viskas,nes sloga šįkart labai tiršta,nepajėgia išpūst.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif cia biski ne i tema, bet panasiai - turiu beda - pas mane neauga paleistuve. Kaip gavau "vaikuti", pasodinau, tai per metus gal koki cm priaugo, o vaikas kaip tik dabar serga sloga, o tu lapu vos keli verysad.gif Kodel ji man neauga? Kaip ja reikia priziureti?
Aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvida @ 2008 10 06, 16:05)
Sveikos mamytes 4u.gif  cia biski ne i tema, bet panasiai - turiu beda - pas mane neauga paleistuve. Kaip gavau "vaikuti", pasodinau, tai per metus gal koki cm priaugo, o vaikas kaip tik dabar serga sloga, o tu lapu vos keli  verysad.gif  Kodel ji man neauga? Kaip ja reikia priziureti?
Aciu kas atsakys  4u.gif

Na manoji paleistuve auga smarkiai, demesio i jos prieziura nekreipiu visai, va ir siandien parnesiau is balkono, nes nedera ji man prie orchideju biggrin.gif , be ka darysi, salti orai ateina. O jei Jus gyvenat kur netoli seskines, galit uzbegt, tikrai duosiu ne viena lapa mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek kartų ar dienų reikia/galima tos paleistuvės sultis lašinti?
Atsakyti
susimaisiau visai,
alijosius? paleistuve? APIE KA KALBA? tongue.gif blush2.gif
NE TOKIA?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 10 30, 13:29)
susimaisiau visai,
alijosius? paleistuve? APIE KA KALBA?  tongue.gif  blush2.gif
NE TOKIA?
user posted image

cia alijosius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilia @ 2008 10 27, 14:25)
O kiek kartų ar dienų reikia/galima tos paleistuvės sultis lašinti?

aš tai pagal situaciją, daugiausia 2 kartus per dieną ,rytą ,kai pilna nosis ,ir vakare ,kokia valandąprieš miegą . Jei daug ir neiščiaudi ,bet viskas pareina žemiau ,nesėdi taip aukštai nosy ,o tada dar pažaist su vaikučiu ant žemės[pastatyt kokį namą iš kaladėlių ,dėlionę] ,kad būtų stipriai palenkęs galvytę žemyn ,na o paskui jau prašyt pūsti ,arba pačiai traukt su Rhinomer biggrin.gif
Dažnai negalima ,kad neišdegintų jautrios nosytės gleivinės ax.gif
Atsakyti