Įkraunama...
Įkraunama...

Paleistuvė

As tai pirkau vasara turguje pas bobuciu, labai geras dalykas kai vaikutis dar nemoka pusti nosytes , mano leliukui tai padejo, bet vyresniajam ne jam 4 metai, tai kai pradeda ciauditi jis ciaudija per burna o ne per nosi tai jam ir nebeduodu. As kaskaip manau kad jis tik isvalo nosyte atlaisvina bet didesniams jis nepadeda issigyditi slogos. Cia mano nuomone. smile.gif
Atsakyti
o kas galėtų pasakyti kiek kartų per dieną reiktų lašinti ir kaip ilgai (kiek dienų be perstojo) ją galima lašinti?
Atsakyti
Mes tai pačiu ūmiausiu atveju pirmąsias dienas lašinom tris kart, paskui du kart. Bendroj sumoj apie savaitę. Paprastai visi vaistai nuo slogos lašinami/purškiami apie savaitę, tai tikrai nemanau, kad paleistuvė turėtų kažkokį stipresnį pašalinį poveikį nei cheminiai vaistai.
Atsakyti
QUOTE(Virginija Šimkiene @ 2009 02 20, 12:46)
As tai pirkau vasara turguje pas bobuciu, labai geras dalykas kai vaikutis dar nemoka pusti nosytes , mano leliukui tai padejo, bet vyresniajam ne  jam 4 metai, tai kai pradeda ciauditi jis ciaudija per burna o ne per nosi tai jam ir nebeduodu. As kaskaip manau kad jis tik isvalo nosyte atlaisvina bet didesniams jis nepadeda issigyditi slogos. Cia mano nuomone. smile.gif

g.gif maniškis ,kaip ir mes visi čiaudi išsižiojęs ,bet kad tai neveiktų tikra nesąmonė schmoll.gif ,juk čiaudint snargliukai iš aukštai pareina į nosį .pats čiaudėdmas vaikas gal ir nesitaško snargliais ,bet juk paskui lengviau ir daug išpučia .Net ir suaugę naudoja paleistuvę 4u.gif
Atsakyti
as radau gelite.
ir turesiu net 5 thumbup.gif
tiesa ji visai maziuki, bet auginsiu ir sauguosiu bigsmile.gif
pora geliciu pardave viena mamyte is si foruma, labai jai aciu 4u.gif
ir dar keleta vyras atnese is darbo koleges thumbup.gif ir ta moteris dave dar lapukus, tai noriu poklausti kaip juos issaugoti, ar padariti iskarto lasiukus ???
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 17:46)
as radau gelite.
ir turesiu net 5  thumbup.gif
tiesa ji visai maziuki, bet auginsiu ir sauguosiu  bigsmile.gif
pora geliciu pardave viena mamyte is si foruma, labai jai aciu 4u.gif
ir dar keleta vyras atnese is darbo koleges thumbup.gif  ir ta moteris dave dar lapukus, tai noriu poklausti kaip juos issaugoti, ar padariti iskarto lasiukus ???

smagu uz jus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

lapukus isidekit i shaldytuva, bet kazin kiek tai neishstoves. uzsiauginsit ir darysit lashiukus pries pat naudojima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 17:46)
kaip juos issaugoti, ar padariti iskarto lasiukus ???

įdėkit į maišelį ,bet jo neužriškit ,o tada į šaldytuvą ,ilgokai išilaiko ,o jei išspausit sultis ,tai vistiek laikysis tiek pat kiek ir lapas smile.gif
Man tai žiemą sodintos paleistuvės labai sunkiai auga ,gal todėl ,kad žiemą sodintos ,galvoju persodint pavasarį .
Atsakyti
Sveikos, kaip manot ar tokia paleistuvė gydo slogą? g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 12 kovo 2009 - 17:38
QUOTE(giekab @ 2009 03 12, 18:36)
Sveikos, kaip manot ar tokia paleistuvė gydo slogą?  g.gif user posted image

o kodėl turėtų negydyti? Ta ,kur storais lapais ,pati tikriausia nuostabiausia paleistuvė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 12, 19:28)
o kodėl turėtų negydyti? Ta ,kur storais lapais ,pati tikriausia nuostabiausia paleistuvė thumbup.gif

Na taip bet ta kur šalia auga... kažin ar gydo g.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2009 03 12, 20:53)
Na taip bet ta kur šalia auga... kažin ar gydo  g.gif

o nebandei įsilašint? Čia tavo gėlė ,jei tavo ,tai išbandyk ,aš tai net nežinojau ,kad yra kelių rūšių paleistuvių?
Atsakyti
As asmeniskai geriau prie iprastines paleistuves pasilikciau ir su nezinoma nezaisciau schmoll.gif o kan ta kita bandyti jei turite ta, kuria pazistate g.gif
Atsakyti