As tai pirkau vasara turguje pas bobuciu, labai geras dalykas kai vaikutis dar nemoka pusti nosytes , mano leliukui tai padejo, bet vyresniajam ne jam 4 metai, tai kai pradeda ciauditi jis ciaudija per burna o ne per nosi tai jam ir nebeduodu. As kaskaip manau kad jis tik isvalo nosyte atlaisvina bet didesniams jis nepadeda issigyditi slogos. Cia mano nuomone.

o kas galėtų pasakyti kiek kartų per dieną reiktų lašinti ir kaip ilgai (kiek dienų be perstojo) ją galima lašinti?
QUOTE(Virginija Šimkiene @ 2009 02 20, 12:46)
As tai pirkau vasara turguje pas bobuciu, labai geras dalykas kai vaikutis dar nemoka pusti nosytes , mano leliukui tai padejo, bet vyresniajam ne jam 4 metai, tai kai pradeda ciauditi jis ciaudija per burna o ne per nosi tai jam ir nebeduodu. As kaskaip manau kad jis tik isvalo nosyte atlaisvina bet didesniams jis nepadeda issigyditi slogos. Cia mano nuomone. 

as radau gelite.
ir turesiu net 5
tiesa ji visai maziuki, bet auginsiu ir sauguosiu
pora geliciu pardave viena mamyte is si foruma, labai jai aciu
ir dar keleta vyras atnese is darbo koleges
ir ta moteris dave dar lapukus, tai noriu poklausti kaip juos issaugoti, ar padariti iskarto lasiukus ???
ir turesiu net 5

QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 17:46)
as radau gelite.
ir turesiu net 5
ir ta moteris dave dar lapukus, tai noriu poklausti kaip juos issaugoti, ar padariti iskarto lasiukus ???
ir turesiu net 5

smagu uz jus

lapukus isidekit i shaldytuva, bet kazin kiek tai neishstoves. uzsiauginsit ir darysit lashiukus pries pat naudojima

QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 17:46)
kaip juos issaugoti, ar padariti iskarto lasiukus ???
įdėkit į maišelį ,bet jo neužriškit ,o tada į šaldytuvą ,ilgokai išilaiko ,o jei išspausit sultis ,tai vistiek laikysis tiek pat kiek ir lapas

Man tai žiemą sodintos paleistuvės labai sunkiai auga ,gal todėl ,kad žiemą sodintos ,galvoju persodint pavasarį .
QUOTE(giekab @ 2009 03 12, 18:36)
o kodėl turėtų negydyti? Ta ,kur storais lapais ,pati tikriausia nuostabiausia paleistuvė

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 12, 19:28)
o kodėl turėtų negydyti? Ta ,kur storais lapais ,pati tikriausia nuostabiausia paleistuvė 

Na taip bet ta kur šalia auga... kažin ar gydo

QUOTE(giekab @ 2009 03 12, 20:53)
o nebandei įsilašint? Čia tavo gėlė ,jei tavo ,tai išbandyk ,aš tai net nežinojau ,kad yra kelių rūšių paleistuvių?
As asmeniskai geriau prie iprastines paleistuves pasilikciau ir su nezinoma nezaisciau
o kan ta kita bandyti jei turite ta, kuria pazistate