Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

O aš "papūsiu prieš vėją", nes mano istorija kiek kitokia nei paskutiniai pasakojimai (visos temos neskaičiau). Kol maitinau dukrytę svėriau 4 kg mažiau nei iki pastojimo thumbup.gif . Tiesa, visą gyvenimą buvau smaližė, o nėštumo metu žiūrėdavau į tuos saldumynus ir galvodavau "žinau, kad skanu, nu bet nenoriu". Kol maitinau irgi tų saldumynų nereikėjo. Kai dukrytei suėjo metukai ir 2 mėn pabaigiau maitinti, bet pamiršau, kad po 22 val vakaro nereikėtų šaldytuvo tikrinti, o ir potraukis saldumynams vėl atsirado. Jau 6 mėn nemaitinu. Rezultatas: priaugau tuos savo 4 kg verysad.gif Aiškus viena: nelandžioti po šaldytuvą, nesmaližauti ir sportuoti. O tai greitai prisiminsiu savo polinkį į pilnėjimą (kurį, laimei, sugebėdavau kontroliuoti). Ir nėštumas čia ne prie ko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2008 05 27, 13:41)
mano situacija su pirmu panasi, tik gimdyt isvaziavau turedama -2kg  biggrin.gif po gimdymo -7kg skaiciuojant nuo pastojimo,  kuda pastodama nebuvau, antsvorio irgi neturejau, tai mazius visas atsargas imanomas lasinuku pavidalu suvartojo  thumbup.gif ir sportavau iki gimdymo ax.gif ....taciau po gimdymo prasidejo  doh.gif  zinokit, geriau tuos 10kg turet po nestumo, nei juos po jo uzsiaugint.....netrukau ne 2men  biggrin.gif mano mazyliui pienelio, kad netruktu neblogai kimsau (tada taip neatrode), o uzpakalio pajudint nereikejo-sunkus gimdymas, operaciaj, tai visi apie mane ir vaika sokinejo  rolleyes.gif  sportuot irgi meciau....
temos 'savininkei' patart negaliu, nes iki 1,5men temaitinau pati, tai svori numeciau praejus geram pusmeciui pasitelkus dietas ir sunkaus vezimo stumdyma-labai padeda  biggrin.gif  o siaip patarimai tokie kaip ir visu-ziuret kiek valgai, ka valgai, nuolat judet, nusipirkt mazesnio dydzio keleta rubeliu-labai bado akis  bigsmile.gif  atsisakyt bevercio maisto, pakankamas skysciu kiekis, visgi kg is niekur neatsiranda ir be priezasties neauga ir nekrenta...o gaila  biggrin.gif

ACIU UZ PALAIKYMA friends.gif
Teks mazint maisto kieki ax.gif
Atsakyti
Kazkaip sunkiai ir man sekasi mesti svori doh.gif nors dabar atsilus orams ir apetitas sumazejo,o siaip tai po gimdymo liko 8kg ir nei is vietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2007 12 19, 22:16)
Zinoma, mama taip pat turi gerai jaustis. Kai maitinau pirma vaika, tai svoris irgi nekrito. Kai nustojau, figura atsistate. Aisku ,lioviausi maitinti ne del figuros. Ir dabar galvoju, kai nustosiu maitinti, figura gal siek tiek pasitaisys. Bet dabar ir vyresne esu, kas cia zino. Nekvarsinu sau galvos del to. Labiausiai uzgauna aplinkiniai. Susitinki, pvz. su giminem, tai nuziuri ir numeta komentara - sustorejai, a ne?

Va ir as gryzau is giminiu, vaikeli parodyti vaziavau, o gavosi mano figuros aptarimo vakarelis...labai skaudu...ir labai blogai pasijauciau, galvoju, ka dabar man cia daryti, kaip sukusti? Maitinu dar tad drastisku priemoniu nesiimsiu...Patarkit... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 02 birželio 2008 - 09:04
QUOTE(amri @ 2008 06 02, 09:04)
Va ir as gryzau is giminiu, vaikeli parodyti vaziavau, o gavosi mano figuros aptarimo vakarelis...labai skaudu...ir labai blogai pasijauciau, galvoju, ka dabar man cia daryti, kaip sukusti? Maitinu dar tad drastisku priemoniu nesiimsiu...Patarkit... verysad.gif

Žinoma, skaudu, patyriau ir aš kažką panašaus verysad.gif Aš tai dabar stengiuosi gerti daug skysčių, vengiu bulvių, pyragų, ir saldumynų. kai maitinau pirmą dukrelę, net labai sukūdau. Beda dabar tik ta, kad kai dabar maitinu, labai labai noriu valgyti doh.gif
Atsakyti
Yra sakoma, kad iki pusės metų vaikas valgo pieną, o nuo pusės - mamą. Taip kad visos maitinančios metus ir daugiau turi gerą galimybę sukūsti, tik nereikia bulkučių šlamšti... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Adatuke @ 2008 05 29, 10:26)
O aš "papūsiu prieš vėją", nes mano istorija kiek kitokia nei paskutiniai pasakojimai (visos temos neskaičiau). Kol maitinau dukrytę svėriau 4 kg mažiau nei iki pastojimo  thumbup.gif . Tiesa, visą gyvenimą buvau smaližė, o nėštumo metu žiūrėdavau į tuos saldumynus ir galvodavau "žinau, kad skanu, nu bet nenoriu". Kol maitinau irgi tų saldumynų nereikėjo. Kai dukrytei suėjo metukai ir 2 mėn pabaigiau maitinti, bet pamiršau, kad po 22 val vakaro nereikėtų šaldytuvo tikrinti, o ir potraukis saldumynams vėl atsirado. Jau 6 mėn nemaitinu. Rezultatas: priaugau tuos savo 4 kg  verysad.gif Aiškus viena: nelandžioti po šaldytuvą, nesmaližauti ir sportuoti. O tai greitai prisiminsiu savo polinkį į pilnėjimą (kurį, laimei, sugebėdavau kontroliuoti). Ir nėštumas čia ne prie ko ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maitinu jau 9 mėn,o svoris nekrenta schmoll.gif
Atsakyti
aš maitinu jau 7mėn ir svoris po biškį vis krenta, jau sveriu 4kg mažiau nei prieš nėštumą. O valgau tai nemažai, jei ankščiau taip būčiau valgius tai nežinau kiek svorio būčiau priaaugus
Atsakyti
jau 4.5 men mno lelytei, o ir svoris tiek pat laiko nekrenta schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . turiu kokius 8kg daugiau, nei pries pastojima, nors ko noreti, juk isvis buvau priaugusi 20kg. vis tie saldumynai, o ir dabar taip sunku ju atsisakyti.....
Atsakyti
As per nestuma priaugau lygiai 20 kg. Po ligonines -10 kg, tada pirmom savaitem labai krito svoris, pamenu, nors labai stipriu apribojimu maistui netaikiau del vaiko. Tiesiog nevalgiau jokiu marinuotu ir ankstiniu. Dabar, praejus dviems su trupuciu men turiu likusius 3 kg, kurie jau kelinta savaite laikosi"prilipe". Sutinku su auksciau rasyta nuomone, kad nebutina dietos laikytis, tiesiog reikia pakoreguoti savo mityba (kam ir zadu labai skirti demesio). Maistas gali buti maziau kaloringas, bet labiau maistingas. Pvz is mesytes rinktis labiau liesesne-jautiena, versiena. jei norisi kiaules-tiesiog rinktis ne sprandine, o ispjova (pvz. saslykui). Tas pats su pieno produktais-rinktis liesus. Jei duonyte, tai geriau tamsi grudeta, kartu pasitarnaus ir kaip zarnyno sluota thumbup.gif Uzkandziams vietoj sokoladu ir sausainiu rinktis 1 vaisiu. Man dabar kai kyla beprotiskas poreikis angliavandeniams malsinu ji suvalgydama javinuka. O anksciau rijau sausainius. MB net zvengdavo, kad negaliu ramiai praeit pro sausainiu skyriu, o anksciau buvau visiskai tam abejinga....

Na va kiek prirasiau...Belieka paciai viso to laikytis doh.gif O MB dabar kepa karstus sumustinukus doh.gif doh.gif doh.gif rolleyes.gif Bet jau nuo rytojaus tai fsio drinks_cheers.gif

Tiesa, pastebejau, kad kai valgau viska ka noriu, padaugejo pienuko cool.gif
Atsakyti
Man irgi kokie 8kg ne is vietos, nors jau 5 menesiukus savo mazute maitinu schmoll.gif jei tik maista riboju, tai pienuko mazeja, o jo ir taip ne prudais, tai tenka vel normaliai valgyti doh.gif Reik pradet sportuot, tik va kad nera su kuo vaiku palikt verysad.gif Kazkaip paciai nemaloniai tie kilogramukai, o dar vasara pries akis- reik bandyt namuose sportuot, o kaip sunku prisiverst blush2.gif Tiesa, per nestuma priaugau 25kg, tai 17 jau nukraciau clap_1.gif
Atsakyti
As aip pat pati maitinu, bet 10kg sovi ir ne isvietos.... bandau namuose sportuot bet kogero taip greit norimo rezultato nepasieksi... schmoll.gif
Atsakyti