Nu man tai super krito svoris maitinant, be jokiu pastangu.

Buvau priaugus 11- 12 kg mazdaug per nestuma, tai nukrito per pirmus 7 menesius visi priaugti kilai, o per likusi pusmeti ( maitinau iki 1 m ir 3 men), pameciau dar 10 kg, tai rezultate sveriau 10 kg maziau nei pries nestuma

. O vaikinas buvo tikras burbulas, 6 men svere 9 kg, ir nebuvo gaves ne gramo kito maisto, ar gerimo, tik MP.
Kai vaikui bvo 1 m, 3 men, teko nutraukti maitinima, nes jau buvau per daug sudziuvusi, ir imunitetas nusilpo . Nors buvau planavusi matinti iki 1,5 metu, triju menesiuku nebeistempiau, pavargau, blogai jauciausi. Viska vaikis istrauke, ir kilus, ir visa kita
Manu , svoris krenta, kai vaikas negauna iki 6 men jokio kito maisto, maitinamas pagal poreiki. Aisku , svarbu ir nepersivalgyti paciai mamai. Jei MP gamintis reikia papildomu 500 kcal per diena, o mama suvartos visus 1000 virsaus, tai greiciausiai, kad eis i pliusa, ne minusa. As neskaiciavau , asiku, tu kcal, buvo ir taip daug su leliuku darbeliu, bet turiu pasakyti, kad neturejau ir zverisko apetito, valgymo uz tris, kaip kad , sako buna zindyvems. Valgiau panasiai, kaip ir visada, gal truputi daugiau, prisiminus, kad as zindyve.
Antra butinai maitinsiu taip pat ilgai. Nuostabus laikas, kai turi vaikiuka taip salia, ir gali suteikti , kas geriausia.
Neabejoju, kad tam turi itakos genetika.Mano mamai irgi labai svoris krisdavo, kai maitino mus.