Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

Asmeniškai as, mirksiukas.gif , per pirmą nėštumą priaugau24kg doh.gif, o antrą neštuma priaugau 12kg.Pirmuoju atveju teko pasitengt, kad nukristų tas gelbėjimo ratas. O dabar dar tik 2 mėn, maitinu MP ir likę 4kg. tongue.gif
bet vyras juokauja, jog mano krutinė dabar tiek sveria blush2.gif . Todėl kolkas nepergyvenu. biggrin.gif
Atsakyti
[QUOTE] svoris maitinant krenta savaime, jei nesistengiama bobuciu metodu piena dauginti kakavomis ir sokoladais. Svoris krenta del to, kad apie 500 papildomu ccal organizmas isnaudoja pieno gamybai per para. Be to atsistato hormoninis fonas.

Maitinant svarbiausia vartoti daug skysciu, o tai gali buti ir mineralinis, nesaldi arbata. Pieno kokybe nuo to nei pabloges, nei pageres

Nieko panasaus...as priaugau 18..9 nukrito is karto, i kiti 9 liko. Ir nei gramo nekrenta...Nevalgau, nei sokoladu, nei chalvu...apskritai mazai pavalgau, vistiek niekas nepadeda... blush2.gif
Atsakyti
nežinau kiek,bet man padėjo aš taip galvoju ilgi pasivaikščiojimai su dukra, aš dažnai vaikščiojau užsidėjus nėšynę, įsimylėjau tą daiktą, ir su antra dabar dažnai keliaujam nešynėje - papildomas darbas kojom ,užpakaliui smile.gif šiuo metu liko 9 kg
Atsakyti
ir as galiu pasakyti, kad man kiek nukrito iskart po gimdymo , tai tiek, o kiti 10 kg liko verysad.gif maitinant svoris kaip sustojes nekrenta, o valgau tai tikrai nedaug, jokiu saldumynu ir pan. labai tikiuosi, kad poto viskas pajudes i geraja puse rolleyes.gif
Atsakyti
Nu man tai super krito svoris maitinant, be jokiu pastangu. g.gif Buvau priaugus 11- 12 kg mazdaug per nestuma, tai nukrito per pirmus 7 menesius visi priaugti kilai, o per likusi pusmeti ( maitinau iki 1 m ir 3 men), pameciau dar 10 kg, tai rezultate sveriau 10 kg maziau nei pries nestuma bigsmile.gif . O vaikinas buvo tikras burbulas, 6 men svere 9 kg, ir nebuvo gaves ne gramo kito maisto, ar gerimo, tik MP.
Kai vaikui bvo 1 m, 3 men, teko nutraukti maitinima, nes jau buvau per daug sudziuvusi, ir imunitetas nusilpo . Nors buvau planavusi matinti iki 1,5 metu, triju menesiuku nebeistempiau, pavargau, blogai jauciausi. Viska vaikis istrauke, ir kilus, ir visa kita lotuliukas.gif thumbup.gif
Manu , svoris krenta, kai vaikas negauna iki 6 men jokio kito maisto, maitinamas pagal poreiki. Aisku , svarbu ir nepersivalgyti paciai mamai. Jei MP gamintis reikia papildomu 500 kcal per diena, o mama suvartos visus 1000 virsaus, tai greiciausiai, kad eis i pliusa, ne minusa. As neskaiciavau , asiku, tu kcal, buvo ir taip daug su leliuku darbeliu, bet turiu pasakyti, kad neturejau ir zverisko apetito, valgymo uz tris, kaip kad , sako buna zindyvems. Valgiau panasiai, kaip ir visada, gal truputi daugiau, prisiminus, kad as zindyve. g.gif
Antra butinai maitinsiu taip pat ilgai. Nuostabus laikas, kai turi vaikiuka taip salia, ir gali suteikti , kas geriausia. thumbup.gif
Neabejoju, kad tam turi itakos genetika.Mano mamai irgi labai svoris krisdavo, kai maitino mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 15 rugsėjo 2008 - 23:13
o as per nestuma priaugau apie 20 kg, iki 5-6 menesio pilvo beveik nesimate, uztad 7 menesi svoris pradejo augt ohohoho ir oda nespbejo temptis, tad likau su strijom verysad.gif per menesi po gimdymo istirpo 10kg ir daba jauciu kaip rubai po truputi daros laisvesni smile.gif bet aisku kunas savaime nepasidarys stangresnis, vis zadu griebtis sporto blush2.gif bet kol kas mes esam dar mazi ir zirzaliuojam daznai, tai kad nelabai lieka laiko pratimams, kai kartais i dusa nespeji nueit ax.gif
Atsakyti
nezinau, man svoris krito be jokiu pastangu. Per 5 men numeciau ir visus priaugtus (15 kg) ir dar 8 kg savo. O va pabaigus maitinima, per pusmeti tai ir tuos 8 atstaciau ir dar 6 uzsimeciau doh.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad nemažai mamyčių numetė ne tik per nėštumą priaugtus kg, bet ir savo, mano atvejus pirmas irgi buvo toks pats biggrin.gif
O va dabar aš turiu kt problemą, mano svoris per savaitę gryžo prie tokio koks buvo, nė vieno papildomo kg, bet va klubai prasiplėtė, ir neįlendu į jokias kelnes doh.gif Kaži ar kaulai dar "susitrauks"" ???
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2008 09 22, 11:44)
Pastebėjau, kad nemažai mamyčių numetė ne tik per nėštumą priaugtus kg, bet ir savo, mano atvejus pirmas irgi buvo toks pats biggrin.gif
O va dabar aš turiu kt problemą, mano svoris per savaitę gryžo prie tokio koks buvo, nė vieno papildomo kg, bet va klubai prasiplėtė, ir neįlendu į jokias kelnes doh.gif  Kaži ar kaulai dar "susitrauks"" ???

Juk Jus neseniai pagimdet, o norit atrodyti, kaip pries nestuma. Palaukit, svoris palaipsniui nukris. Mano dukrytei jau metukai. Svoris letai palaipsniui krito. Dabar sveriu maziau, nei pries nestuma. Apimtys taip pat sumazejo. Klubu apimtis ir kojos - labiausiai. Vaika maitinu iki siol.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 09 22, 15:36)
Juk Jus neseniai pagimdet, o norit atrodyti, kaip pries nestuma. Palaukit, svoris palaipsniui  nukris. Mano dukrytei jau metukai. Svoris letai palaipsniui krito. Dabar sveriu maziau, nei pries nestuma. Apimtys taip pat sumazejo. Klubu apimtis ir kojos - labiausiai. Vaika maitinu iki siol.

Mane ne svoris baugina, nes svoris tapo lygiai toks pats kaip pries nestuma, ant klubu papildomu lasinuku nera, bet butent per juos ir neilendu i jokias kelnes smile.gif Man idomu ar patys kaulai "susitrauks" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2008 09 23, 11:39)
Mane ne svoris baugina, nes svoris tapo lygiai toks pats kaip pries nestuma, ant klubu papildomu lasinuku nera,  bet butent per juos ir neilendu i jokias kelnes smile.gif Man idomu ar patys kaulai "susitrauks" rolleyes.gif

Manau, viskas susitvarkys. As po gimdymo su nesciosios kelnem tikrai gera menesi vaiksciojau.
Atsakyti
Man visi kg išsibarstė po metų maitinimo, o iki tol labai jau sunkiai. Tuo metu ir mažyliai pradeda vaikščiot, tai gal padeda ir bėgiojimas paskui juos smile.gif Kantriai ir ilgai maitinkit, daug vaikščiokit (ypač su nešynėm raumenukam gerai) ir net nepajusit, kai tilpsit į pamirštas kelnes wink.gif
Atsakyti