Sveikos,likimo draugės, tos, kurioms maitinant svoris nekrinta
Mano istorija tokia: kol nešiojau dukrelę priaugau 21kg, valgiau daug visokių bulkų ir pieno produktų (dabar duktė tai ir valgo:),po operacijos liko 8kg, bet aš tvirtai tikėjau, kad maitindama ir viena pati prižiūrėdama vaiką subloksiu.Nieko panašaus neįvyko- kg pradėjo kristi tik nustojus maitinti ir per pusmetį grįžo buvęs svoris.
Kai nešiojau sūnų- priaugau tik 16kg, nes norėdavau mėsos:), bet liko...10kg, kurie irgi nejuda.Apetitu nesiskundžiu, bet kad vyriškai valgyčiau už 2 - irgi taip nėra, bet svoris stovi vietoje.
Šiuo metu esu pajūryje su vaiku, daug vaikštau,negaminu maisto, bet...situacija nesikeičia
Prieš mėnesį buvau pilvo masaže (su tuo 4 veikimo mechanizmų Elos aparatu), nes po 2 Cezarių pilvas ne kaip atrodo, bet po 5 seansų efekto jokio.Kai grįšiu į Kauną, eisiu toliau, nors skauda žiauriai:(
Dar radau tokius duoniukus -sausučius (buvo per TV laida apie tokią moterį su kuodu, kuri nuo jų per pusę sukūdo ir dabar iš to verslą daro:), bet po 3 dienų jų valgymo sūneliui prasidėjo tokie pilvo diegliai, kad keikiau save paskutiniais žodžiais.Reikės juos susirasti Kaune kai baigsiu maitint, nes jie tikrai labai skanūs:)
Jau žinau, kad rugppjūtį esiu sportuoti (jau užsirašiau į klubą),ten sudarys specialią sporto ir mitybos programą ir ,tikiuosi, svoris susitvakys.
Ir dar.kai po praeito nėštumo graužiau save dėl svorio, turėjau tokią saviįtaigos "maldelę":
"mano sveika ir rami dukra.mane myli vyras.aš gyvenu gerai.svoris krenta tada, kai dėl kažko pergyveni.Ar man, kūdai, būtų geriau, jei turėčiau problemų, susijusių su vaiku/vyru?"