Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

as galvoju, kad zindancios mamytes kunas priesinasi toms visoms dietoms ir svorio metimui, kad pienuke islaikyti visas maistingas medziagas, o gal as nusisneku doh.gif
nes as iki siol maitinau, bet svoris nekrito visai, nors labai mazai valgiau ir maistas suderintas buvo , laksciau su vezimu visur ant greicio - stumti buvo ka - sportas ir nei 0.5 kg nenukrisdavo schmoll.gif
dabar jau nebemaitinu, tiksiuosi lengviau ir svoris kris blush2.gif nes lakstau is paskos paskui ropojancia dukryte lotuliukas.gif
Atsakyti
na man visai piresingai buvo, matyt nuo organizmo priklauso ir genetika savo daro. Nes as valgydavau labai daug, nes jau is ryto atsikelusi jausdavausi, lyg buciua nevalgius savaite smile.gif o svoris krito pats savaime, pasidariau dar plonesne nei pries nestuma, nors nuo gimdymo buvo praeje vos trys menesiai. Taigi manau reikia neforsuoti ivykiu, viskam savas laikas 4u.gif
Atsakyti
maitinau metus, numeciau 20 kg. Pirmi 10 kg nukrito per 3-4 men. nors rijau uz du, kiti 10 kg nukrito sunkiau, teko atsisakyti vakarienes po 19 val, bet seip valgiau viska ir pora kart per menesi apsirydavau net ir vakarais.
Atsakyti
As du menesius jau nevalgau po 18val,bet svoris ne is vietos doh.gif .Jei valgyciau po 18,tai faktas,kad augtu lotuliukas.gif .Gal dar kcal paskaiciuot?Idomu,o kaip apskaiciuot,kiek reik zindanciai mamai valgyt,kad nors i menesi po 1kg numest? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wovere @ 2008 06 15, 14:05)
na man visai piresingai buvo, matyt nuo organizmo priklauso ir genetika savo daro. Nes as valgydavau labai daug, nes jau is ryto atsikelusi jausdavausi, lyg buciua nevalgius savaite smile.gif o svoris krito pats savaime, pasidariau dar plonesne nei pries nestuma, nors nuo gimdymo buvo praeje vos trys menesiai. Taigi manau reikia neforsuoti ivykiu, viskam savas laikas  4u.gif

o kad man taip blush2.gif
Atsakyti
Greiciausiai genai turi tam visam itakos...
Pati po gimdymo maitindama savo mazaja (nors valgiau kaip visada ir gal net daugiau) per pora men labai sublogau, sveriau maziau nei iki nestumo.
O va drauge kol maitindavo savo vaikucius, tai svoris stovedavo vietoj. Tik baigus maitinti - ji pradedavo blogt g.gif ...
Atsakyti
cia kiekvienai mamai skirtingai. as pastoviai noriu valgyti ir abai lengvai numeciau visus kg. bet cia tsakant turbut esu ta š... gaminimo masina lotuliukas.gif
Atsakyti
tai jai jusu kraujo apytaka gera tai valgykit nor ir uuser posted image
z 5 vistiek kilogramai kris
Atsakyti
Aš visą svorį palikau ligoninėj. Valgau už tris ko gero, sveriu tiek pat kiek prieš neštumą, bet atrodau lieknesnė.
Atsakyti
Sveikos,likimo draugės, tos, kurioms maitinant svoris nekrinta schmoll.gif
Mano istorija tokia: kol nešiojau dukrelę priaugau 21kg, valgiau daug visokių bulkų ir pieno produktų (dabar duktė tai ir valgo:),po operacijos liko 8kg, bet aš tvirtai tikėjau, kad maitindama ir viena pati prižiūrėdama vaiką subloksiu.Nieko panašaus neįvyko- kg pradėjo kristi tik nustojus maitinti ir per pusmetį grįžo buvęs svoris.
Kai nešiojau sūnų- priaugau tik 16kg, nes norėdavau mėsos:), bet liko...10kg, kurie irgi nejuda.Apetitu nesiskundžiu, bet kad vyriškai valgyčiau už 2 - irgi taip nėra, bet svoris stovi vietoje.
Šiuo metu esu pajūryje su vaiku, daug vaikštau,negaminu maisto, bet...situacija nesikeičia
Prieš mėnesį buvau pilvo masaže (su tuo 4 veikimo mechanizmų Elos aparatu), nes po 2 Cezarių pilvas ne kaip atrodo, bet po 5 seansų efekto jokio.Kai grįšiu į Kauną, eisiu toliau, nors skauda žiauriai:(
Dar radau tokius duoniukus -sausučius (buvo per TV laida apie tokią moterį su kuodu, kuri nuo jų per pusę sukūdo ir dabar iš to verslą daro:), bet po 3 dienų jų valgymo sūneliui prasidėjo tokie pilvo diegliai, kad keikiau save paskutiniais žodžiais.Reikės juos susirasti Kaune kai baigsiu maitint, nes jie tikrai labai skanūs:)
Jau žinau, kad rugppjūtį esiu sportuoti (jau užsirašiau į klubą),ten sudarys specialią sporto ir mitybos programą ir ,tikiuosi, svoris susitvakys.
Ir dar.kai po praeito nėštumo graužiau save dėl svorio, turėjau tokią saviįtaigos "maldelę": "mano sveika ir rami dukra.mane myli vyras.aš gyvenu gerai.svoris krenta tada, kai dėl kažko pergyveni.Ar man, kūdai, būtų geriau, jei turėčiau problemų, susijusių su vaiku/vyru?"
Atsakyti
Man svoris krenta pats kas savaite po 0.5kg.. ir as jau emiau bijot kad is manes nieko neliks unsure.gif jau pasiekiau svori iki nestumo, bet krenta toliau ... tesveriu 48kg o matinu 4,5men men, o zadu iki metu bent ... Pradzioj galvojau kad bus sunku numest, o dabar imu sukt galva kaip cia pristabdyt ta kritima doh.gif g.gif
Atsakyti
svoris maitinant krenta savaime, jei nesistengiama bobuciu metodu piena dauginti kakavomis ir sokoladais. Svoris krenta del to, kad apie 500 papildomu ccal organizmas isnaudoja pieno gamybai per para. Be to atsistato hormoninis fonas.

Maitinant svarbiausia vartoti daug skysciu, o tai gali buti ir mineralinis, nesaldi arbata. Pieno kokybe nuo to nei pabloges, nei pageres.
Atsakyti