Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

Labas rytas
Ojei.. kaip aš tai suprantu. Svoris, taip gražiai mažėjęs po gimdymo, vėl pradėjo augti!!! Apetitas baisuokliškas, o jau kaip saldumynų noriu..
Truputį prisibijau aktyviai sportuoti, kad nesumažėtų pieno.
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 11 24, 09:33)
Labas rytas
Ojei.. kaip aš tai suprantu. Svoris, taip gražiai mažėjęs po gimdymo, vėl pradėjo augti!!! Apetitas baisuokliškas, o jau kaip saldumynų noriu..

va va va man tas pats, o sportuot neinu kad pienuko nesumzetu doh.gif gal tos kurios spotuoja maitindamos gali pasidalinti patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renate: 24 lapkričio 2008 - 10:43
Bet idomu, kodel maitinant toks potraukis saldumynams?
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 11 24, 12:46)
Bet idomu, kodel maitinant toks potraukis saldumynams?

Hmmm.. Tiksliai nežinau. Manau, kad pieno gamybai sunaudojama organizmo "energetinė" medžiaga gliukozė, tad atsiranda poreikis ją papildyti. Keista tik, kad jei tiek tos energijos eikvojama, tai kodėl svoris stovi vietoje, o tai dar ir į pliusą traukia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 11 24, 16:49)
Hmmm..  Tiksliai nežinau. Manau, kad pieno gamybai sunaudojama organizmo "energetinė" medžiaga gliukozė, tad atsiranda poreikis ją papildyti. Keista tik, kad jei tiek tos energijos eikvojama, tai kodėl svoris stovi vietoje, o tai dar ir į pliusą traukia..  g.gif

O man svoris mazesnis 3 kg, nei iki nestumo. Labai dziaugiuosi, taciau noreciau dar daugiau numesti. Bet neprisiverciu sportuoti blush2.gif Atsirado didelis poreikis kavai ir prie kavos desertui (saldainukui, pyrageliui ar sausainukui). Norisi duonos su medum ir pienu. Si patiekala valgau su didziausiu malonumu. Jei kasdien nevalgyciau saldumynu, manau, dar kokius 2-3 kg numesciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2008 11 24, 11:41)
va va va man tas pats, o sportuot neinu kad pienuko nesumzetu  doh.gif gal tos kurios spotuoja maitindamos gali pasidalinti patirtimi  4u.gif

As sportuoju namie, kartais valanda kartais pusvalandi, kaip jau mazius leidzia. Nepasakyciau kad pieno sumazejo g.gif Kiek zinau pirmus du menesius reikia pasistengti, kad pienas nedingtu, o po to tik skyscius nepamazinti ir viskas bus gerai. Bet kai pasportuoji savijauta zymiai geresne visa diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 11 24, 09:33)
Labas rytas

Manau, kad tas "apetitas" yra musu galvose. Todel is pradziu reikia gerai save motyvuoti (noriu graziai atrodyti su ta atvira suknute, pvz.), o tada susidelioti dienos meniu. Mano treciai pupai jau ne uz kalnu puse metu, mergautinis svoris jau sugrizo. Svarbu skysciu nemazinti, o maisto kiekis gali buti ir paribotas.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 11 24, 18:25)
O man svoris mazesnis 3 kg, nei iki nestumo. Labai dziaugiuosi, taciau noreciau dar daugiau numesti. Bet neprisiverciu sportuoti blush2.gif  Atsirado didelis poreikis kavai ir prie kavos desertui (saldainukui, pyrageliui ar sausainukui). Norisi duonos su medum ir pienu. Si patiekala valgau su didziausiu malonumu. Jei kasdien nevalgyciau saldumynu, manau, dar kokius 2-3 kg numesciau  ax.gif

Man tas pats, ir jau daugiau kaip metai blush2.gif blink.gif Dukra viską valgo, bet ryte, dieną ir vakare prieš miegą, ir naktį kelis kart doh.gif žinda. Svoris +2kg nei iki nėštumo.
O sportuoti nemėgstu, su savimi vaiko į sporto salę nesitemčiau, o močiutei kas kelios dienos nepristatinėsi vaiko - būna svarbesnių atvejų palikti blush2.gif g.gif .
Atsakyti
aš maitinu jau 7 mėn ir nepriaugau jokio svorio,nors šiaip paliginus mažai valgau bet saldumynus tai mėgstu,o prieš neštumą tai beveik nemėgdavau. kas žinau gal pradėsiu stambėt,nors man svorio truputuka reikėtu sveriu tik 52 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 11 25, 15:30)
Manau, kad tas "apetitas" yra musu galvose. Todel is pradziu reikia gerai save motyvuoti (noriu graziai atrodyti su ta atvira suknute, pvz.), o tada susidelioti dienos meniu. Mano treciai pupai jau ne uz kalnu puse metu, mergautinis svoris jau sugrizo. Svarbu skysciu nemazinti, o maisto kiekis gali buti ir paribotas.

Ačiū smile.gif Teigiama motyvacija yra gerai. Bet reikia rasti savyje jėgų taip "motyvuotis". ATsirado kaip ir ydingas ratas - negaliu žiūrėti į save veidrodyje, dėl to nervinuosi, dėl "nervų" didėja apetitas.. Ek, ne ta linkme temą suku...

Gero visoms vakaro ir tik teigiamų motyvacijų

Alfa, tik dar kartą įsitikinau, kad esat labai stipri moteris ir mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 11 25, 19:24)

Alfa, tik dar kartą įsitikinau,

Aciu uz grazius zodzius. Is dalies, manau, bepigu man savo svoriu dziaugtis- kazkas juk ir genuose uzkoduota, padovanota, skant. g.gif Nors nestumo metu tai priaugu normaliai- 13, 18, 15 kg.

Tiesa, dar vienas uztikrintas budas susireguliuoti svori- uzsiemimas. Bet koks, tik ne kompas ir TV. Kad galva ir rankos butu uzimtos. Tinka siuvinejimas, mezgimas, kiti rankdarbiai, namu tvarkymas, kokio namu kampo pagrazinimas. Tinka ir "kovines uzduotys"- surasti kazka mieste, koki reikalinga daikta vaikui ar namams, ar sutvarkyti koki formaluma kokioj istaigoj valdiskoj. Tada vaika i nesiokle- ir pirmyn. Sunkiausia apetita valdyti tik stengiantis nevalgyti, bet nieko neveikiant.

Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 11 26, 11:04)
Aciu uz grazius zodzius. Is dalies, manau, bepigu man savo svoriu dziaugtis- kazkas juk ir genuose uzkoduota, padovanota, skant. g.gif Nors nestumo metu tai priaugu normaliai- 13, 18, 15 kg.

Tiesa, dar vienas uztikrintas budas susireguliuoti svori- uzsiemimas. Bet koks, tik ne kompas ir TV. Kad galva ir rankos butu uzimtos. Tinka siuvinejimas, mezgimas, kiti rankdarbiai, namu tvarkymas, kokio namu kampo pagrazinimas. Tinka ir "kovines uzduotys"- surasti kazka mieste, koki reikalinga daikta vaikui ar namams, ar sutvarkyti koki formaluma kokioj istaigoj valdiskoj. Tada vaika i nesiokle- ir pirmyn. Sunkiausia apetita valdyti tik stengiantis nevalgyti, bet nieko neveikiant.

O, čia geras.. Ačiū! Pradedu operaciją "Y", o ne.. "XXL" lotuliukas.gif
Atsakyti