Labas rytas
Ojei.. kaip aš tai suprantu. Svoris, taip gražiai mažėjęs po gimdymo, vėl pradėjo augti!!! Apetitas baisuokliškas, o jau kaip saldumynų noriu..
Truputį prisibijau aktyviai sportuoti, kad nesumažėtų pieno.
QUOTE(trudeme @ 2008 11 24, 09:33)
Labas rytas
Ojei.. kaip aš tai suprantu. Svoris, taip gražiai mažėjęs po gimdymo, vėl pradėjo augti!!! Apetitas baisuokliškas, o jau kaip saldumynų noriu..
va va va man tas pats, o sportuot neinu kad pienuko nesumzetu

Bet idomu, kodel maitinant toks potraukis saldumynams?
QUOTE(dia.dia @ 2008 11 24, 12:46)
Bet idomu, kodel maitinant toks potraukis saldumynams?
Hmmm.. Tiksliai nežinau. Manau, kad pieno gamybai sunaudojama organizmo "energetinė" medžiaga gliukozė, tad atsiranda poreikis ją papildyti. Keista tik, kad jei tiek tos energijos eikvojama, tai kodėl svoris stovi vietoje, o tai dar ir į pliusą traukia..

QUOTE(trudeme @ 2008 11 24, 16:49)
Hmmm.. Tiksliai nežinau. Manau, kad pieno gamybai sunaudojama organizmo "energetinė" medžiaga gliukozė, tad atsiranda poreikis ją papildyti. Keista tik, kad jei tiek tos energijos eikvojama, tai kodėl svoris stovi vietoje, o tai dar ir į pliusą traukia.. 

O man svoris mazesnis 3 kg, nei iki nestumo. Labai dziaugiuosi, taciau noreciau dar daugiau numesti. Bet neprisiverciu sportuoti

QUOTE(renate @ 2008 11 24, 11:41)
va va va man tas pats, o sportuot neinu kad pienuko nesumzetu
gal tos kurios spotuoja maitindamos gali pasidalinti patirtimi 

As sportuoju namie, kartais valanda kartais pusvalandi, kaip jau mazius leidzia. Nepasakyciau kad pieno sumazejo

QUOTE(trudeme @ 2008 11 24, 09:33)
Labas rytas
Manau, kad tas "apetitas" yra musu galvose. Todel is pradziu reikia gerai save motyvuoti (noriu graziai atrodyti su ta atvira suknute, pvz.), o tada susidelioti dienos meniu. Mano treciai pupai jau ne uz kalnu puse metu, mergautinis svoris jau sugrizo. Svarbu skysciu nemazinti, o maisto kiekis gali buti ir paribotas.
QUOTE(dia.dia @ 2008 11 24, 18:25)
O man svoris mazesnis 3 kg, nei iki nestumo. Labai dziaugiuosi, taciau noreciau dar daugiau numesti. Bet neprisiverciu sportuoti
Atsirado didelis poreikis kavai ir prie kavos desertui (saldainukui, pyrageliui ar sausainukui). Norisi duonos su medum ir pienu. Si patiekala valgau su didziausiu malonumu. Jei kasdien nevalgyciau saldumynu, manau, dar kokius 2-3 kg numesciau 

Man tas pats, ir jau daugiau kaip metai

O sportuoti nemėgstu, su savimi vaiko į sporto salę nesitemčiau, o močiutei kas kelios dienos nepristatinėsi vaiko - būna svarbesnių atvejų palikti

aš maitinu jau 7 mėn ir nepriaugau jokio svorio,nors šiaip paliginus mažai valgau bet saldumynus tai mėgstu,o prieš neštumą tai beveik nemėgdavau. kas žinau gal pradėsiu stambėt,nors man svorio truputuka reikėtu sveriu tik 52

QUOTE(alfa159 @ 2008 11 25, 15:30)
Manau, kad tas "apetitas" yra musu galvose. Todel is pradziu reikia gerai save motyvuoti (noriu graziai atrodyti su ta atvira suknute, pvz.), o tada susidelioti dienos meniu. Mano treciai pupai jau ne uz kalnu puse metu, mergautinis svoris jau sugrizo. Svarbu skysciu nemazinti, o maisto kiekis gali buti ir paribotas.
Ačiū

Gero visoms vakaro ir tik teigiamų motyvacijų
Alfa, tik dar kartą įsitikinau, kad esat labai stipri moteris ir mama

QUOTE(trudeme @ 2008 11 25, 19:24)
Aciu uz grazius zodzius. Is dalies, manau, bepigu man savo svoriu dziaugtis- kazkas juk ir genuose uzkoduota, padovanota, skant.

Tiesa, dar vienas uztikrintas budas susireguliuoti svori- uzsiemimas. Bet koks, tik ne kompas ir TV. Kad galva ir rankos butu uzimtos. Tinka siuvinejimas, mezgimas, kiti rankdarbiai, namu tvarkymas, kokio namu kampo pagrazinimas. Tinka ir "kovines uzduotys"- surasti kazka mieste, koki reikalinga daikta vaikui ar namams, ar sutvarkyti koki formaluma kokioj istaigoj valdiskoj. Tada vaika i nesiokle- ir pirmyn. Sunkiausia apetita valdyti tik stengiantis nevalgyti, bet nieko neveikiant.
QUOTE(alfa159 @ 2008 11 26, 11:04)
Aciu uz grazius zodzius. Is dalies, manau, bepigu man savo svoriu dziaugtis- kazkas juk ir genuose uzkoduota, padovanota, skant.
Nors nestumo metu tai priaugu normaliai- 13, 18, 15 kg.
Tiesa, dar vienas uztikrintas budas susireguliuoti svori- uzsiemimas. Bet koks, tik ne kompas ir TV. Kad galva ir rankos butu uzimtos. Tinka siuvinejimas, mezgimas, kiti rankdarbiai, namu tvarkymas, kokio namu kampo pagrazinimas. Tinka ir "kovines uzduotys"- surasti kazka mieste, koki reikalinga daikta vaikui ar namams, ar sutvarkyti koki formaluma kokioj istaigoj valdiskoj. Tada vaika i nesiokle- ir pirmyn. Sunkiausia apetita valdyti tik stengiantis nevalgyti, bet nieko neveikiant.

O, čia geras.. Ačiū! Pradedu operaciją "Y", o ne.. "XXL"