Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

QUOTE(trudeme @ 2008 11 26, 22:24)
O, čia geras.. Ačiū! Pradedu operaciją "Y", o ne.. "XXL"  lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš maitinu 3 mėn. Svoris pilnai atsistatė (nors nėstumo metu priaugau 22kg.). Saldumynų visai nenoriu, tik pastoviai noriu gerti ir kažko gaivaus. Gal tai ir padėjo? 4u.gif Sportu niekada nemėgau užsiminėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2008 11 27, 23:17)
Aš maitinu 3 mėn. Svoris pilnai atsistatė (nors nėstumo metu priaugau 22kg.). Saldumynų visai nenoriu, tik pastoviai noriu gerti ir kažko gaivaus. Gal tai ir padėjo?  4u.gif  Sportu niekada nemėgau užsiminėti  blush2.gif

Komentuoti atsisakau, nes.... GRAUŽIA PAVYDAS ax.gif
Atsakyti
Ką tik suvalgiau du cepelinus ir pusę šokolado ax.gif
Žinokit, jaučiuosi pastoviai tokia alkana doh.gif Gerai, kad svoris stovi vietoje ir neauga, nors ir valgau daug.

Niekada gyvenime nemėgau saldumynų, nevalgiau, nepirkau,,, dabar jau žinau parduotuvėj kur jų ieškoti lotuliukas.gif Pamėgau per pusmetį ir negaliu be jų. Tikiuosi, kada nors praeis tas noras, kai baigsiu maitinti lelių ax.gif
Atsakyti
Su tuo svorio numetimu zindant tai tikrai apgaule biggrin.gif as visad tokia kudena buvau, ir nedaug priaugau visai per nestuma, ir tai nebetelpu i beveik visas kelnes savo ax.gif apetitas baisulinis, ypac vakarais, vaisiu beveik jokiu nevalgau - tai nuo ju pilva vaikui pucia, tai del alergijos, tai ir kemsu visokias nesamones. siaip man tie keli kg visai praverstu, bet kas bjauriausia kad auga ne ten kur reik - pagrinde ant pilvo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man nuo maitinimo tikslaiu nuo mano ėdimo blush2.gif svoris tik auga. Todėl pradėjau daryt visokius eksperimentus doh.gif pvz. preitą savaitę nevalgiau buvių ir duonos. Svoris stovėjo vietoje, bet aš pati jaučiausi pastoviai nedavalgiusi t.y. truksta tokio sotumo jausmo. Šiandiena sugalvojau valgyti tik tris kartus, ir nebeužkandžiauti tarp pagrindiniu valgymu. Na ir ką sėdžiu dabar be lašo pieno, o vaikutis užmigo pusiau alkanas. doh.gif Geriu dabar ketvirta puodeli pakaitomis arbata ir kakava, ir aišku užkandžiauju riešutais blush2.gif Tikuosi nebūsiu prisidirbusi g.gif Velniop tas viršsvoris, kad tik pienukas atsirastu, numesiu aš tą svori, kai nustosiu maitint. Matyt taip organizmas susitvarkė tokią sistema, kad iš resursų pienuko negamina ima tik šviežią žaliavą lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai , kad maitinant ir taip svoris krenta. Aš per pirmus du mėnesius viską numečiau, tiksliau kaip juokiuosi, suvalgė mano mažytė. Aš galvoju, kad žindymas, tai pati didžiausia gamtos dovana mamytėms smile.gif Aš tik už žindymą thumbup.gif valgau ir lieknėju, tiesa ir daug geriu. O ir mankšta su mažiuke, tai ten nunėšu, tai ten pakeliu, kitur paguldau , taip visą dieną ir mankštinuosi smile.gif sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
O man norint susigrazinti buvusi svori reikia numesti 7kg.Maitinu pati,bet svoris stovi vietoj ax.gif Bandziau maziau valgyti,bet iskarto sumazejo pienukas.Nenoriu
tokia kaina atsikratyti svorio.Nevalgau bulviu,saldumynu,bet nepadeda... ax.gif
Jau truputi pradedu nerimauti.Kad liks tas svoris ilgam verysad.gif
Papildyta:
Nurasau ta svori genams ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2008 12 08, 21:20)
O man norint susigrazinti buvusi svori reikia numesti 7kg.Maitinu pati,bet svoris stovi vietoj ax.gif Bandziau maziau valgyti,bet iskarto sumazejo pienukas.Nenoriu
tokia kaina atsikratyti svorio.Nevalgau bulviu,saldumynu,bet nepadeda... ax.gif
Jau truputi pradedu nerimauti.Kad liks tas svoris ilgam verysad.gif
Papildyta:
Nurasau ta svori genams ax.gif  blush2.gif

pienuko daugėja ne nuo suvalgyto maisto kiekio, o nuo žindymo dažnumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cosma @ 2008 12 08, 22:38)
pienuko daugėja ne nuo suvalgyto maisto kiekio, o nuo žindymo dažnumo 4u.gif

Ir aš taip maniau, bet kai pradėjau riboti maisto, tą pati vakarą krūtinė buvo tuščia doh.gif Nors vaikuti maitinu kad dvi valandas, kartais net dažniau ax.gif Kitoms ir valgyt nereikia užtenka skysčius vartot pienuko yra, o kitoms be maisto niekas nesigauna. Manau, kad vienos taisyklės nėra kiekvienos organizmas individualus 4u.gif
Atsakyti
Minkšta krūtis, tai dar nereiškia tuščia. Tai apgaulingas jausmas. Reikia valgyt ne už du, bet maitintis sveiko proto ribose, būtina vartoti daug skysčių.
Sėkmės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2008 12 09, 10:59)
Minkšta krūtis, tai dar nereiškia tuščia. Tai apgaulingas jausmas. Reikia valgyt ne už du, bet maitintis sveiko proto ribose, būtina vartoti daug skysčių.
Sėkmės ax.gif

Sveikutės
Pradėjau maitintis "proto ribose".. Na, kiekvienai šito gero atseikėta individualiai mirksiukas.gif Juokauju, aišku. Rezultatus tikiuosi pajusti jau po savaitės. Beje, savijauta žymiai geresnė ir.. savimonė pagerėjo (nes GALIU suvaldyti tą beribį norą valgyti, nereikia dejuoti vėliau, kad "skrandyje maistas stovi"). Pieno taip pat turiu užtenkamai.
Atsakyti