Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 11, 00:03)
kol moteris maitina,tai jai jokios dietos nereikalingos,kadangi 500kcal kasdien ji praranda vien maitindama kūdikį, o nustojus ir nepakeitus mitybos įpročių...galima sulaukti nemažo svorio padidėjimo,o jei dar pradėjus kartu su vaiku maitintis košytėmis ax.gif

Taigi,taigi,reiks nepaleist vadziu g.gif Tiesa sakant,pries nestuma turejau bedu su...hm,nu kaip cia pasakyt...zodziu,su viduriais-pilvo putimai,uzkietejimai.O per nestuma susitvarke ir dabar dar viskas gerai thumbup.gif Tfu tfu tfu!Tai irgi daug ka reiskia.
Atsakyti
Vat ir man storulei pasiseke,maitinu ir nukrito 10kg,tokia kuda gyvenime nebuvau, o valgau tai jau ne uz du, o uz keturis,tai kaip nemaitinti kai tik grazeji wub.gif wub.gif ...ir kas bus kai nemaitinsiu g.gif
Atsakyti
Ir aš kaip džiaugiuosi... Nereikia jokių dietų. Dukrai 1,4 metukų, vis dar maitinu. Ką sutinku, nustemba, kad taip sukūdau. Maitinsiu iki 2 metukų, bet paskui teks laikytis dietos, nes kai nustojau maitinti pirmą dukrą, svoris grįžo su kaupu...
Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2008 11 12, 17:53)
Ir aš kaip džiaugiuosi... Nereikia jokių dietų. Dukrai 1,4 metukų, vis dar maitinu. Ką sutinku, nustemba, kad taip sukūdau. Maitinsiu iki 2 metukų, bet paskui teks laikytis dietos, nes kai nustojau maitinti pirmą dukrą, svoris grįžo su kaupu...

rolleyes.gif pasisekė tamstai...aš tai tik storėju, nors maitinu jau metus... dar iki šiol turiu + 7 kg nuo nėštumo...nekrenta svoris, nors tu ką..o kas bus, kai nebemaitinsiu? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jūra... @ 2008 11 15, 22:54)
rolleyes.gif  pasisekė tamstai...aš    tai  tik storėju, nors maitinu jau metus...  dar iki šiol turiu + 7 kg  nuo nėštumo...nekrenta svoris, nors tu ką..o kas bus, kai nebemaitinsiu? doh.gif  biggrin.gif

Man tai nuo maitinimo svoris auga, nes po gimdymo jau 7 Kg. priaugau, nespejus susigrazinti to pries nestuminio svorio lotuliukas.gif , ech o ka padarysi reik aukotis del maziuko wub.gif , manau kai nustosiu maitint prades tas svoris mazet. Bet butu gerai kad dabar bent nebeaugtu doh.gif
Atsakyti
maitinu jau beveik pusmeti, svoris nukrito 6 kg, lyginant su svoriu pries nestuma ir stabilizavosi. kol krito neramu dares, bet dabar kai stabilizavos, tai ramu.
labai nelaukiu momento, kai nustosiu maitint, bijau kad gris kilogramai, visai man patinka 6 kg maziau svert biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ivil @ 2008 11 18, 18:26)
maitinu jau beveik pusmeti, svoris nukrito 6 kg, lyginant su svoriu pries nestuma ir stabilizavosi. kol krito neramu dares, bet dabar kai stabilizavos, tai ramu.
labai nelaukiu momento, kai nustosiu maitint, bijau kad gris kilogramai, visai man patinka 6 kg maziau svert biggrin.gif

as manau irnesakyk.gif Sekasi kitoms. Kazin procentaliai kas daugiau kusta ar storeja kai maitina g.gif
Atsakyti
Laba diena, o man nekrenta svoris niekaip, po gimdymo liko 10 kg ir jie nei krenta,nei auga.turiu vilti, kad kai baigsiu maitinti, svoris nukris cool.gif
Atsakyti
Kažkaip jau labai lėtai krenta svoris, nors praėjo tik trys mėnesiai, kaip maitinu, o be to per tą laiką turėjau ir streso, dėl kurio teko ir nedavalgyti, ir pasiskaičius buvau, lyg maitinant svoris krenta, tačiau jei maitinčiausi "normaliai", turbūt ir augt pradėtų smile.gif (nes šiuo metu atsisakius kai kurių produktų, kad vaikiukui nepūstų). Turbūt taisyklės nėra, vienom taip, kitom kitaip.
Atsakyti
suneli maitinau 10 men.,tuo pat metu lankiau sporto sale,maisto neribojau,zinoma ir nerijau chalvos kilogramais,kaip kad maitinant pirmagime doh.gif lotuliukas.gif svoris nukrito per metus..sekmes metanciom 4u.gif
p.s.per abu nestumus priaugau po 20kg.dabar svoris thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigita110: 22 lapkričio 2008 - 00:37
[quote=Brigita110,2008 11 22, 01:34]
suneli maitinau 10 men.,tuo pat metu lankiau sporto sale,maisto neribojau,zinoma ir nerijau chalvos kilogramais,kaip kad maitinant pirmagime doh.gif lotuliukas.gif svoris nukrito per metus..sekmes metanciom 4u.gif
p.s.per abu nestumus priaugau po 20kg.dabar svoris thumbup.gif

Ačiū už paguodą...
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Na as maitinu pati mazyli ir tas svoris stovi vietoje,kur jau cia stovi,kokia pora kg jau priaugau doh.gif apetitas didelis,o niekada nubuvo toks,nezinau kaip cia man dabar ta maisto raciona pakeisti,kad mazylis nenukentetu ir ka valgyti,kad svoris nors vienu kg kristu,bent jau butu pazanga.
Atsakyti