Įkraunama...
Įkraunama...

kas be nuodėmės?

As irgi ne tokia jau ir geriete smile.gif Visu pirma suzinojau kad laukiausi jau 10sav. taip kad iki to laiko ir rukiau ir po shokius pokius pabegiojau:) bet dabar ne vienos cigaretes, ne lashelio alkoholio net neragauju, nors labai ir norisi:) vitaminus geriu kiekviena miela diena ir folio pavartoju kiekviena diena, nes savo zhaligus yprachius kompensuoju kitais - t.y. valgymu riebu, ashtru maista, kartais tokiom porcijom kad pati stebiuos ir vos neatpilu biggrin.gif bet norisi, tad saves nevarzhau smile.gif i lauka patingiu isheit, man labiau patinka lovoj ritinetis smile.gif o beto gyvenu dabar 5 aukshte tad laiptai kaip kryzius ant kupros man. 30min. kopiu i virshu smile.gif manau vaikeliui patinka mano naturalus gyvenimo budas, nes jau super aktyviai ir jis jame dalyvauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2006 12 02, 16:17)
O ką konjakas padeda esant žemam hemoglobinui?

Šiaip geras konjakas padeda žemam spaudimui. Tačiau reikia irgi žinoti kaip gerti smile.gif Pirmiau reikia išgerti karšto pieno stiklinę, nes jis kažkaip stebuklingai alkoholį neutralizuoja ir po to 50 g. konjako. Bet ne šiaip, ale konjakas, bet gerą konjaką. Spaudimą normalizuoja ir savijautą tikrai pataiso. Mano žemas spaudimas, o per nėštumą kartais nukrisdavo dar daugiau, tai kartais tekdavo šiuo receptu pasinaudoti ax.gif

O dėl nuodėmių nėštumo metu, tai bent aš sąmoningai jų nedariau. Alkoholio, be šio aukščiau minėto recepto nei lašo. Kadangi nerūkau, tai rūkymas problemų nesudarė. O maistas, pasivaikščiojimai, mankštelės, tai kiek tą dieną leisdavo jėgos ir aplinkybės, tai vykdydavau, o jei ne, tai nesureikšmindavau. Va, tik vitaminus su trečiuoju kažkaip retai išgerdavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2006 12 02, 16:25)
o beto gyvenu dabar 5 aukshte tad laiptai kaip kryzius ant kupros man. 30min. kopiu i virshu smile.gif

As irgi gyvenu 5 aukste, tai kasdien tenka pasportuot smile.gif Jei ne suniukas, kuri tenka vedzioti, isvis nosies is namu turbut neiskisciau, nors aplinkui grazios vietos, netoli parkas... doh.gif
O iki suzinojau, kad laukiuos (5-6sav) irgi rukiau intensyviai, i kluba nulekdavau pasisokt, taigi nelabai sveikai gyvenau smile.gif Buvo net issekes organizmas.
Dabar palepinu save nesveiku maistu kartais, bet jau dairaus kur cia galima butu pradet lankyt nestuke.gif uzsiemimus baseine ar kokia joga. Vis siek tiek daugiau pajudeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2006 12 02, 16:17)
Sveika.

O ką konjakas padeda esant žemam hemoglobinui?

Šiaip išgeriu kai iki pietų iš lovos atsikelt negaliu, nes galva svaigsta dėl žemo spaudimo. O dėl hemoglobino, kažkur forume skaičiau receptuką su konjaku: kiek pamenu tai reikia maišyti obuolių sultis, burokėlių sultis, medų ir konjaką. Na kažkas panašaus. g.gif
Atsakyti
pirma nestuma buvau labai "gera",tik viena karta geriau sampano puse taures,rukyt nerukau tai tas nejaudino,geriau saziningai vitaminus,o antra nestuma isgerdavau ir alaus pora gurksniu ir vitaminu kasdien negeriu,kazkaip tai atsakingai nebeziuriu kaip pirma
Atsakyti
siandien esu bloga. turejau isgert is viso 10 tableciu: 1 gelezies, 4 magnio, 2 vitaminu ir 3 antibiotiku. saziningai isgeriau 8. dar dveju (magnio ir antibiotiku) net nezadu i save kist, nes jau bloga darosi...
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2006 12 07, 20:11)
siandien esu bloga. turejau isgert is viso 10 tableciu: 1 gelezies, 4 magnio, 2 vitaminu ir 3 antibiotiku. saziningai isgeriau 8. dar dveju (magnio ir antibiotiku) net nezadu i save kist, nes jau bloga darosi...

o kodel tiek daug visko geri?
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2006 12 07, 22:11)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas per daug tas nesveika... ax.gif

o man gydytoja irgi patare isgert 50g konjako nuo spaudimo zemo, tai vakar isgeriau, siandien puse dienos taip blogai jauciausi... lyg butu paxmielas baisiausias.. nebegersiu daugiau schmoll.gif atprato organizmas...
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2006 12 07, 22:19)
o kodel tiek daug visko geri?

stipriai persalau, niekaip nepavyksta issigydyt, labai blogi kraujo ir slapimo tyrimo rezultatai. antibiotikus ir magni turiu gert trumpai - 5 dienas.
Atsakyti
Nei per prmąjį nėštumą, nei dabar nebuvau ir nesu pavyzdinga nėščioji. Pirmą kartą bent jau daug judėjau, o dabar į darbą vyras nuveža, namo šiap taip paršliaužiu (nors kelio tik 10 min.), visur tik automobiliu. Vitaminų vieną pakuotę išgėriau. Kitą gal gersiu už kelių mėn. Retkarčiais išgeriu šampaniuko. Maudausi karštoje vonioje. Daržovių valgau mažai. Nesureikšminu nėštumo. Žiūriu į tai labai natūraliai. Ir viskas man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2006 12 07, 21:22)
o man gydytoja irgi patare isgert 50g konjako  nuo spaudimo zemo, tai vakar isgeriau, siandien puse dienos taip blogai jauciausi... lyg butu paxmielas baisiausias.. nebegersiu daugiau  schmoll.gif  atprato organizmas...

Ne į temą, bet ... Prieš geriant konjaką išgerk karšto pieno stiklinę. Jis alkoholį sunaikina ir greičiau normalizuoja spaudimą. Aš taip darydavau, kai būdavo labai blogai. Tikrai po to gerai jautiesi ir to nemalonaus pojūčio nėra, kad lyg būtum nusigėrus iki žemės graibymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2006 12 07, 22:53)
Ne į temą, bet ... Prieš geriant konjaką išgerk karšto pieno stiklinę. Jis alkoholį sunaikina ir greičiau normalizuoja spaudimą. Aš taip darydavau, kai būdavo labai blogai. Tikrai po to gerai jautiesi ir to nemalonaus pojūčio nėra, kad lyg būtum nusigėrus iki žemės graibymo  ax.gif

nu nea... gal geraiu as nerizikuosiu... schmoll.gif manau iseitu atgal man ir tas pienas ir konjakas.. nelabai pienuka toleruoja organizmas verysad.gif
Atsakyti