Įkraunama...
Įkraunama...

kas be nuodėmės?

QUOTE(Jura_j @ 2006 12 11, 16:02)
O as tiesiog esu tingine... Nesireiskia man jokie lizdo sukimo instinktai, o blogiausia, kad kartais net pavalgyti tingiu. Tiesa, kai visai isbadeju, tai "sluoju" viska is eiles ir, aisku, tai buna ne pats sveikiausias maistas...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

o as tai tos energijos turiu ir i parda nulekti ir kambarius issiurbliuoti, issiplauti, dulkes nusivalyti, valgyt pagaminti, pasivaikscioti iseiti (cia mano siandienine dienotvarke ax.gif ), bet vakare tai po to nepavelku pilvo biggrin.gif , toks sunku jis man, kai per visa diena nusiduodu, bet issimiegu ir kt. diena vel galiu tvarkytis, skalbti ir pan. zodziu nenusedziu vietoj, noriu veiksmo.... o kaip miela i parduotuve uzsukti su vaikiskomis prekemis ir ka nors nupirkti leliui rolleyes.gif , po to parsinesus namo 10 kartu apziuriu blush2.gif
Atsakyti
as su pirma irgi nelabai sveikai gyvenau. i koncertus ejau, alucio pagurksnodavau kartais. ir saldumynus kimsau.'
dabar noriu baisiausiai aluas ir vytintos zuvies, ir dar pomidoru sulciu...i vaisius net paziureti ennoriu. fui. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 11, 19:08)
o as tai tos energijos turiu ir i parda nulekti ir kambarius issiurbliuoti, issiplauti, dulkes nusivalyti, valgyt pagaminti, pasivaikscioti iseiti (cia mano siandienine dienotvarke  ax.gif ), bet vakare tai po to nepavelku pilvo  biggrin.gif , toks sunku jis man, kai per visa diena nusiduodu, bet issimiegu ir kt. diena vel galiu tvarkytis, skalbti ir pan. zodziu nenusedziu vietoj, noriu veiksmo.... o kaip miela i parduotuve uzsukti su vaikiskomis prekemis ir ka nors nupirkti leliui rolleyes.gif , po to parsinesus namo 10 kartu apziuriu  blush2.gif

man irgi buna tokios dienos, kai norisi viska tvarkyt! va nuo vakar vel tas noras uzejo... as kadangi gyvenu su 2 vyrais namie (MB ir teciu) tai kai tik uztinginiauju taip niekas ir nesitvarko... doh.gif gerai kad laukiuos dukrytes, bus man pagalbininke namie hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2006 12 13, 15:02)
man irgi buna tokios dienos, kai norisi viska tvarkyt! va nuo vakar vel tas noras uzejo... as kadangi gyvenu su 2 vyrais namie (MB ir teciu) tai kai tik uztinginiauju taip niekas ir nesitvarko...  doh.gif  gerai kad laukiuos dukrytes, bus man pagalbininke namie  hihihi.gif

tai tau reikia aukleti tuos savo vyrus, kad tau nors kiek padetu, juk sunku gi tau vienai viska sutvarkyti ax.gif

MB tai padeda man, kai buna laisvesnis nuo darbu, pasakau ka reikia sutvarkyti (issiurbliuoti ar isplauti) ir tvarko bigsmile.gif
Atsakyti
sujuokinot biggrin.gif as ir vyno biski padauginu,ir valgau viska is eiles, grynam ore vaikstau tik savaitagali ir tai tik po miestą.nederau pratimu, nors nugara daznai skauda.vitaminus pamirstu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 13, 15:17)
tai tau reikia aukleti tuos savo vyrus, kad tau nors kiek padetu, juk sunku gi tau vienai viska sutvarkyti ax.gif

tai padeda man siek tiek, bet kad labai daug reikalu abu turi, namo tik velai vakare parsivelka, gaila net prasyt ko nors... bet aisku kai buna laisvesni tai ir indukus isplauna, ir grindis pasluoja, ir siukles isnesa... bet tai kas cia yra... palyginus kiek mes moterys visko sutvarkom! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
baigiu triubinti COLOS litra ax.gif negerai... tongue.gif bet kaip skanu...
Atsakyti
Na ne sventoji ir as blush2.gif
Valgau viska o ypac viska kas is sokolado doh.gif zinau kad negerai bet sazine kazkodel negrauzia blush2.gif
Valgau viska ir daug (bet uztat svorio prisiauginau tiek kad geda ir prisipazint). darzoves retas svecias mano racione. Ir siaip negaliu pasakyt kad laaabai jau sveikai maitinuosi. Aisku stengiuosi kiek imanoma bet ne visada iseina.
Vitaminus kartais pamirstu isgert, ir i lauka neinu beveik.
Na tik tiek kad meciau visiskai rukyt kai suzinojau kad esu nestuke.gif ir susilaikau nuo alkoholio (tik retai kokia taurele gero vyno isgeriu). Siaip del tam tikru aplinkybiu turejau ir turiu pasisaugot ir per daug nepervargt, tai vat per daug nepervargstu.
Taigi nesu tobula nestuke.gif bet ir ne pati blogiausia ax.gif
Atsakyti
per vakar diena patvarkiau visa Haribo guminiu meskiuku pakeli blush2.gif vyrui nubirejo tik pora, man - visi likusieji. chemija, bet kokia skani... doh.gif
Atsakyti
Mane irgi traukia visi tie guminukai ir saldainiai iš krakmolo ax.gif O paukščių pieniniai saldainiai ir pyragai su daug paukščių pieno tai thumbup.gif . Žinau parduotuve kur jie nebrangūs tai tenka ratais pro šalį eiti, kad tik susivaldyčiau, o jei ne tai 300g vienu kartu sušlamšt galiu verysad.gif o tada ir gėda, ir sąžinė graužia. Gerai dar kad tai nedažnai būna (per mėnesį blogiausiu atveju 2 kartus). Stengiuosi tai kompensuoti valgydama jautieną ir kaip galima daugiau daržovių, net vištienos kepenėles sau ruošiu. (mano vyras net žiūrėti negali lotuliukas.gif )O dar iš nuodėmių yra tai, jog 1 kartą išgėriau 330ml butelį citrininio 2,9 laipsnių stiprumo citrininio alaus blush2.gif (kai nežinojau, kad laukiuosi esu ir daugiau išgėrusi blush2.gif )bei negaliu susivaldyti prieš pieniškas dešreles ir žuvies pirštelius su netikra bulvių koše. Nu aš pasirodo iš ties nuodėminga lotuliukas.gif
Atsakyti
As kita savaite jau suplanavus esu kiaulyste daryt blush2.gif i soliariuma aisiu kleta kartu, visgi noris bent prie altoriaus graziai atrodyt ax.gif
Atsakyti
unsure.gif
http://www.supermama...showtopic=14022
Atsakyti