Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

jurga...a, jeigu nežinai, reiškia dar nepribrendo mirksiukas.gif

Lyginant su ankstesniais metimais, šitas kartas man palyginti lengvas (tfu, tfu, tfu). Galvos skausmas užeina tik kartais, nors ir gana stiprus. Vakar atsargiai gurkštelėjau vyno - net keista, rūkyti nesinorėjo. Kaži, kaip seksis kompanijoj atsilaikyti ...

Aš nerūkau jau 2 ir 1/4 dienas bis.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 01 10, 14:39)

Aš nerūkau jau 2 ir 1/4 dienas  bis.gif

4u.gif
Atsakyti
Stai ir as jau 5dienas nerukau ax.gif , bet as metu su Tabexu tai nepasakyciau, kad labai sunku, tik nuo tu vaistu sleikstulys pastovus ir naktim kosmarai sapnuojasi ohmy.gif . Sestadieni po sampaniuko taures sugalvojau su draugem parukyti tai po vieno dumo taip neskanu pasidare- toks vaizdas, kad pelenine buciau islaizius doh.gif is karto numeciau ir net pagalvot apie rukyma negaliu, tik nezinau kaip bus po vaistu g.gif .
Visoms metancioms sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 09, 17:01)
aš tai dabar laiminga be proto, katik grįžau iš baseino thumbup.gif prisiplaukiojau nerealiai, vandenėlis thumbup.gif chlorkės minimum(arba kažką kitką naudoja)nes odos negraužė ir nesmirdėjo kaip kitur, povandeninės srovės... sauna...gerumėlis....

Supratau, kad man pasireiškia šalutinis nerūkymo poveikis - darausi užuomarša doh.gif

gekoniuke, išduok paslaptį, kur taip smagiai turškeisi vakar? (ir kokiam mieste)

zaismas, sveika prisijungus 4u.gif O vaistus ilgai gersi? Aš manau, kad svarbiausia ne vaistai, o nusiteikimas. Jeigu sau pasakysi, kad rūkyti TIKRAI nebenori, net ir su draugėm ar draugais, net ir kartą per dieną ar tik savaitgaliais, tai ir nerūkysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 01 10, 23:05)
gekoniuke, išduok paslaptį, kur taip smagiai turškeisi vakar? (ir kokiam mieste)

klaipėdoj, jūrininkų ligoninėj.
Atsakyti
Eech, toloka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 01 11, 01:35)
Eech, toloka  ax.gif

A ne laikas tau miegot? ax.gif
Atsakyti

zaismas, sveika prisijungus 4u.gif O vaistus ilgai gersi? Aš manau, kad svarbiausia ne vaistai, o nusiteikimas. Jeigu sau pasakysi, kad rūkyti TIKRAI nebenori, net ir su draugėm ar draugais, net ir kartą per dieną ar tik savaitgaliais, tai ir nerūkysi smile.gif
[/quote]
Tuos vaistus man atrodo reikia gerti 20d. As niekada nebuciau metus, jei nebuciau nusiteikus mesti, nes metu pirma karta ir manau vieninteli, nors rukyti man visai patiko, bet uzkniso ta priklausomybe. smile.gif
Atsakyti
prisijungsiu prie jusu kompanijos. neberukau 12-ta diena. jauciuosi gerai ir patenkinta savimi, tik bijau, kad svoris neuzaugtu;-)) kartais uzeina noras patraukti, bet ta nora greitai uzmusu.
ar negalejimas ilgai uzmigti pasekme metus rukyti?
Atsakyti
Galvoju ir as mest ax.gif
Mat darbe beveik visa diena nerukau,tik per pietus viena kita ax.gif
O jau grizus namie, kaip kaminas doh.gif zinau, kad svarbu nusiteikimas, na bet kaip istvert net neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
laba

nebesinuodiju jau 11 dienų thumbup.gif ir šiaip žymiai geriau jaučiuosi, nebekrenkščiu.
vakar svečiuos buvom, visi ėjo rūkyt, tai galvojau nebeištversiu ir aš eisiu, bet atsilaikiau šiaip ne taip, dar MB labai palaiko(nors pats rūko dry.gif ).
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 01 11, 13:18)
prisijungsiu prie jusu kompanijos. neberukau 12-ta diena. jauciuosi gerai ir patenkinta savimi, tik bijau, kad svoris neuzaugtu;-)) kartais uzeina noras patraukti, bet ta nora greitai uzmusu.
ar negalejimas ilgai uzmigti pasekme metus rukyti?

Sveika prisijungus 4u.gif jei neieškosi nusiraminimo maiste, tai tikrai nesustorėsi mirksiukas.gif o neužmiegi todėl jog nebrūkai, ir organizmas ir pasamonė yra šoke jog taip juos "išdūrei", o jei dar turėjai ritualą cig. prieš miegą doh.gif lotuliukas.gif Verčiau kol kas kokių lašiukų nusipirk bigsmile.gif
Atsakyti