QUOTE(Shiduh @ 2007 01 20, 09:59)
as jau 17 dienu nerukau. tik svoris auga kaip ant mieliu

( svarbiausia metus rukys susirgau plauciu uzdegimu, vakar buvau pas pulmonologa del kazkokiu pakitimu plauciuose, tai paaiskejo, kad dabar man prasidejo bronchitas, kuriuo suserga tie, kurie mete rukyt, pries tai labai daug ir ilgai ruke. nes tipo plauciai taip stipriai valosi. labai bijau vel pradet, siuo metu ta stadija, kai negaliu uzuost ir net matyt rukanciu, pradeda pykint.dabar bandysiu mest svori, kai pasveiksiu eisiu sportuot. apskritai pozymius matau jau dabar, o oda ziauriai pasikeite. tik kvepuot labai dar sunku, bet gydytojas, sake kad sparciai sveikstu ir greit issikapstysiu, tik vitaminus saujom gert reikia. beje, sake, kad metusiems rukyt, reikia gert vitamino e butinai, nzn kodel.
pradesiu dabar savim rupintis, einu i kirpikla, neatsimenu kada buvau
Papildyta:
o del viduriu uzkietejimo, tai kadangi mokiausi liaudies medicinos pasakysiu super receptuka: is ryto pusryciams reikia valgyti obuoliu-kopustu salotas. tik po to is namu geriau kuri laika neit

be to gerkit linu semenu uzpila.
Na receptas gal ir geras ir veiksmingas,bet jegu į darbą?

Abrikosų šiandien prisiraičiau.
Papildyta:
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 20, 14:22)
Meniu jau susidariau reik tik morkų prisipikt. Bet kaip šį vakarą ištvert

Ateina mano tėvas vyrą sveikint su pabaigimu mokslų, oi bus

Na reiks stengtis.
Sveikinu jus prisijungus prie mūsų.

Na kaip laikotės,kaip vakar vakaras praėjo

ar nesuklupot?Laikykimės visi drauge ir visiems sėkmės nepalūžti.
Papildyta:
QUOTE(aSmija @ 2007 01 20, 16:47)
laba
dabar galit apmėtyt pomidorais mane

nu ką galiu pasakyt, gėda man..po dviejų savaičių nerūkymo vėl plėšiau visą šią savaitę kaip kaminas, nes sesija, nervai ir t.t ir pan.
šian vėl mečiau, vėl viskas nuo pradžių

Juokauju.Na ką kas nieko nedaro tas ir neklysta,nenukabink nosiaus viskas išnaujo irgi gerai.Sėkmės prisijunk ir nepamiršk daugiau mūsų.
Papildyta:
Labutis visoms kitoms na kaip jūs Žalga,jura-rura,Usska,Žaismas,Shiduh kaip jūs laikotės,kas geresnio,kaip nuotaikos?Na o Gekoniukas gal jau irgi bandysi su mum žengti koja kojon?