Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

Sveikutės 4u.gif Jungiuos ir aš prie jūsų. Nuo šiandien su vyru metam rukyt. Kaip seksis nežinau, bet labai norim. Mano stažas 16 m. Bandėm mest prieš savaitę, 3 d. nerūkėm, o pradėjom nes vyrui magistrinį reikėjo gintis, labai nervavos. Nusprendėm jau suvisai mest kai apsigins.
Per tas nerūkymo dienas ir aš šlaviau šaldytuvą doh.gif neįsivaizduoju kaip atsispirt toms pagūndoms verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 20, 12:06)
Sveikutės  4u.gif  Jungiuos ir aš prie jūsų. Nuo šiandien su vyru metam rukyt. Kaip seksis nežinau, bet labai norim. Mano stažas 16 m. Bandėm mest prieš savaitę, 3 d. nerūkėm, o pradėjom nes vyrui magistrinį reikėjo gintis, labai nervavos. Nusprendėm jau suvisai mest kai apsigins.
Per tas nerūkymo dienas ir aš šlaviau šaldytuvą  doh.gif neįsivaizduoju kaip atsispirt toms pagūndoms  verysad.gif

Tai sveikinu abu 4u.gif
Bandyk susidaryt meniu porai dienų į prieki, bet pirkt tik šiai dienai maisto ir tik tiek kiek reikėdavo paprastai. Vaisiams ir žalioms daržovėms apribojimų nėra.
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 20, 12:57)
Tai sveikinu abu 4u.gif
Bandyk susidaryt meniu porai dienų į prieki, bet pirkt tik šiai dienai maisto ir tik tiek kiek reikėdavo paprastai. Vaisiams ir žalioms daržovėms apribojimų nėra.

Meniu jau susidariau reik tik morkų prisipikt. Bet kaip šį vakarą ištvert verysad.gif Ateina mano tėvas vyrą sveikint su pabaigimu mokslų, oi bus alc.gif Na reiks stengtis.
Atsakyti
laba
dabar galit apmėtyt pomidorais mane unsure.gif nu ką galiu pasakyt, gėda man..po dviejų savaičių nerūkymo vėl plėšiau visą šią savaitę kaip kaminas, nes sesija, nervai ir t.t ir pan.
šian vėl mečiau, vėl viskas nuo pradžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 01 20, 09:59)
as jau 17 dienu nerukau. tik svoris auga kaip ant mieliu sad.gif( svarbiausia metus rukys susirgau plauciu uzdegimu, vakar buvau pas pulmonologa del kazkokiu pakitimu plauciuose, tai paaiskejo, kad dabar man prasidejo bronchitas, kuriuo suserga tie, kurie mete rukyt, pries tai labai daug ir ilgai ruke.  nes tipo plauciai taip stipriai valosi. labai bijau vel pradet, siuo metu ta stadija, kai negaliu uzuost ir net matyt rukanciu, pradeda pykint.dabar bandysiu mest svori, kai pasveiksiu eisiu sportuot. apskritai pozymius matau jau dabar, o oda ziauriai pasikeite. tik kvepuot labai dar sunku, bet gydytojas, sake kad sparciai sveikstu ir greit issikapstysiu, tik vitaminus saujom gert reikia. beje, sake, kad metusiems rukyt, reikia gert vitamino e butinai, nzn kodel.
pradesiu dabar savim rupintis, einu i kirpikla, neatsimenu kada buvau smile.gif
Papildyta:
o del viduriu uzkietejimo, tai kadangi mokiausi liaudies medicinos pasakysiu super receptuka: is ryto pusryciams reikia valgyti obuoliu-kopustu salotas. tik po to is namu geriau kuri laika neit smile.gif be to gerkit linu semenu uzpila.

Na receptas gal ir geras ir veiksmingas,bet jegu į darbą? blink.gif Abrikosų šiandien prisiraičiau. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 20, 14:22)
Meniu jau susidariau reik tik morkų prisipikt. Bet kaip šį vakarą ištvert  verysad.gif  Ateina mano tėvas vyrą sveikint su pabaigimu mokslų, oi bus  alc.gif  Na reiks stengtis.

Sveikinu jus prisijungus prie mūsų. 4u.gif Na kaip laikotės,kaip vakar vakaras praėjo drinks_cheers.gif ar nesuklupot?Laikykimės visi drauge ir visiems sėkmės nepalūžti. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aSmija @ 2007 01 20, 16:47)
laba
dabar galit apmėtyt pomidorais mane unsure.gif  nu ką galiu pasakyt, gėda man..po dviejų savaičių nerūkymo vėl plėšiau visą šią savaitę kaip kaminas, nes sesija, nervai ir t.t ir pan. 

pomidorai2.gif nono.gif Juokauju.Na ką kas nieko nedaro tas ir neklysta,nenukabink nosiaus viskas išnaujo irgi gerai.Sėkmės prisijunk ir nepamiršk daugiau mūsų. gathering.gif
Papildyta:
Labutis visoms kitoms na kaip jūs Žalga,jura-rura,Usska,Žaismas,Shiduh kaip jūs laikotės,kas geresnio,kaip nuotaikos?Na o Gekoniukas gal jau irgi bandysi su mum žengti koja kojon? smile.gif
Atsakyti

laba vakara merginos 4u.gif

O ash zinokit viena nakti taip susinervinus buvau darbe, kad bandziau parukyti lotuliukas.gif tai zinokit nebemoku rukyti po 2 men. metimo lotuliukas.gif traukiu duma ir koseju kaip niekad nerukius, o paskui kaip negera/bloga buvo, kad supratau jog greiciausiai jau niekada nepradesiu rukyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aSmija @ 2007 01 20, 17:47)
laba
dabar galit apmėtyt pomidorais mane unsure.gif  nu ką galiu pasakyt, gėda man..po dviejų savaičių nerūkymo vėl plėšiau visą šią savaitę kaip kaminas, nes sesija, nervai ir t.t ir pan. 

hihihi.gif silpnavalė kaip ir aš, ir dar visą savaitę blink.gif begėdė doh.gif o kad jau taip nori tai prašom pomidorai2.gif

QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 21, 22:37)
Na o Gekoniukas gal jau irgi bandysi su mum žengti koja kojon? smile.gif

Kaip suprasti bandysi:labai_piktas: Aš kaip komunizmas seniai visas pralenkusi lotuliukas.gif Jau gal 10metų metu, tik periodiškai palūžtu cry.gif blush2.gif aSmija žinok pomidorų atgal nepriimų schmoll.gif Mane galima apmėtinėt tik tortais essen.gif pageidautina vaisiniais:P

QUOTE(GinCherry @ 2007 01 21, 23:42)
laba vakara merginos  4u.gif
O ash zinokit viena nakti taip susinervinus buvau darbe, kad bandziau parukyti  lotuliukas.gif tai zinokit nebemoku rukyti po 2 men. metimo  lotuliukas.gif traukiu duma ir koseju kaip niekad nerukius, o paskui kaip negera/bloga buvo, kad supratau jog greiciausiai jau niekada nepradesiu rukyti  thumbup.gif

O kas tau į galvą šovė blink.gif ? Tai džiaukis kad bloga pasidarė doh.gif Sutariam taip, aš tau supermama.gif , o tu daugiau nebsinervuok console.gif A gerai?
Atsakyti

ai darbe su valdzia bishki apsipykau, bet jau taip ish pusiausvyros ishvede, kad apsiverkiau ir man pradejo valerijona siulyt lotuliukas.gif
Nors shiaip tai kiek nervinuos ar ka tai niekad nesinoredavo parukyt, bet tai ir dziaugiuos, kad pabandziau, nes supratau, kad tikrai jau viskas ir tokia bjaurastisnzn kas priverstu vel i save traukti mirksiukas.gif
Atsakyti
[Papildyta:
Labutis visoms kitoms na kaip jūs Žalga,jura-rura,Usska,Žaismas,Shiduh kaip jūs laikotės,kas geresnio,kaip nuotaikos?Na o Gekoniukas gal jau irgi bandysi su mum žengti koja kojon? smile.gif
[/quote]

Sveikos, as tai laikausi, kad kazkaip visai ir nesunku, kaip nekeista, bet man labai kvepia kai kas ruko- tai einu vis prie chebros nors pauostyti lotuliukas.gif . Rukau jau tik per sapnus- turbut dar nebuvo nei nakties, kad "neparukyciau" biggrin.gif , net viena nuo kitos prisidegineju- rukant tokio malonumo nepatyriau kaip sapnuodama lotuliukas.gif .
Aciu visoms uz liaudies patarimus, bet nepadeda niekas, o jei ir suveikia tai paciu netinkamiausiu metu, o kol gryztu tai ir noras dingsta biggrin.gif . Tai va galiu pasakyt 2 metimo minusus: priaugau 4kg. ir uzsitesias PMS(tokia nuotaika kamuoja nuo pirmos metimo dienos) hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos. as jau skaiciuoju ketvirta nerukymo savaite.
visai nenoriu rukyti, net bloga uzuodus ta kvapa.. kvepuojasi lengviau o ir laiptais lipat nebeuzdustu;-)) zodziu agituoju visus ir visas mesti rukyma, atrodo gyvenimas nuo to grazesnis. nors minusas tas, kad esu be galo nervuota ir bambu, apsiverkiu nuo smulkmenu... sakutes vien zo. bet vis tiek, nerukysiu!!!!!!!!!! apie svori rezultatu nezinau, bijau net ant svarstyykliu stotis, nors nepastebejau kad valgyciau daugiau, tik tiek kad vakarais obuoliuku labai daug grauziu;-)))
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Man tai gėda sakyti, bet neištvėriau alc.gif rūkiau. Ir dabar rūkau nes labai nervuojuos. Radom svajonių sklypą pirkt, tai dabar nervuojuos kad kitiems neparduotų. Bet kai viskas susitvarkys tikrai mesiu, pažadu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 22, 15:56)
Sveikos mamytės  4u.gif  Man tai gėda sakyti, bet neištvėriau  alc.gif  rūkiau. Ir dabar rūkau nes labai nervuojuos. Radom svajonių sklypą pirkt, tai dabar nervuojuos kad kitiems neparduotų. Bet kai viskas susitvarkys tikrai mesiu, pažadu  4u.gif

Na tai gražumėlis kas dabar čia atsitiko,oi tų nervų bus ir bus dar gyvenime,na suimk save į rankas. umn.gif biggrin.gif
Papildyta:
Gekoniuke tai tu geriau ne kaip komunizmas tu geriau visam laikui junkis prie mūsų be periodinių lūžių ax.gif ,Šeštadienį kavinėje buvom,aina sau kaip faina buvo kaip niekad,niekas nerūko jokių prismirdusių rūbų,plaukų.Man tas labai patiko. bigsmile.gif
Atsakyti