Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

QUOTE(aSmija @ 2007 01 23, 01:29)
laba
nu fainos jus  biggrin.gif  bet zinokit nepadejo man tie pomidorai..
teisinuos: cia sesija kalta, o ne as schmoll.gif kai ji baigsis, baigsis ir cigarai  unsure.gif

Na tai kada tavo ta sesija baigiasi? g.gif Kiek čia laiko bus kalta ta sesija KAD PYPKIUOJI? smile.gif Na gerai tai ką darysi su tavim lauksim kol baigsis.Kuo greičiau tuo geriau.
Papildyta:
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 23, 09:28)
Nepykit merginos, dar kelias dienas pažaisiu. Dabar ir taip bemiegės naktys, vis bijau kad kitam neparduotų sklypo, o taip pigiai radom. Ryt eisim pas notarą pasirašyt sutartį garantinę, kad niekam neparduotų, tada gal ramiau bus. O komanda tai tikrai superinė, būčiau šią temą suradus po naujų gal nebūčiau pardėjus vėl švampt. Stiprybės visoms  4u.gif

Na greičiau su tuo sklypu tvarkykis ir bėgte marš pas mus ir bėgte jau be cigarečių.Ir žiūrėk kad po sklypo dar kokių bėdų neatsirastų, o tai neatrasi galo metimui pypkiuoti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 23, 11:03)
O aš svajonėse matau save su dailia suknele ir [COLOR=red]aukštakulniais bateliais[COLOR=gray]šokančią su savo žmogučiu valsą. Kai tai įvyks tada ir apie  nestuke.gif galėsiu drąsiai svajot wub.gif o mest rukyt niekada nėra per vėlu, nu parūkei šiandien, bet gal užteko jėgų apsiribot tik su viena ar net tik puse cig., na prisiminei tą skonį, ir užteks. gal pratempsi tik dieną, gal savaitę ar net mėnesį ir tai bus puikų, tai bus fantastiška, nes per tas 10 dienų per plaučius nepraeis 10pakelių cig., t.y. 200 dvokiančių,nuodingų cigarečių... Per tas 10dienų tau nesmirdės iš burnos, nesmardinsi savo namų, rūbų, mašinos, nereikės eit į lauką(įpač blogu oru), ar į rūkomajį po kurio ne pats biesas tavo rūbų neišvėdins. Tiesiog tas kelias dienas gali pabūt tikra moterim: skaniai kvepianti nenusivaliusiais lūpų dažais ir besididžiuojanti savimi flirt.gif

Labai gražiai parašei smile.gif .Tikrai kiek gerų saybių nepipkiuojant,sveikata,finansai,kvapas,pvz.man dantys pabaltėjo tkirai keliais tonais ir daug kas pastebėjo,smagu.Ir mažiuką savo galiu bučkuoti kiek tik noriu nebesako fui ir vyras dažniau bučiuoja irgi smagu. blush2.gif
Papildyta:
Na o kur kitos mergaitės kažko įtartinai tyli,nesugalvokit pradėti pypkiuoti.Nejaugi tiek mažai norinčių mesti rūkyti,o gal kaip tik daug nerūkančių yra. g.gif
Papildyta:
QUOTE(jura-rura @ 2007 01 23, 10:14)
Mergaites, vakar vos nepadariau baisaus grieko ir neuzsirukiau. bet zinokit, jei jau atlaikiau toki stresa kaip vakar ir neuzsirukiau, tikiu, kad neberukysiu tikrai. suemiau save i rankas ir pasakiau: nu ir kas kad parukysi, krisi savo akyse del vieno dumo, ar tu to nori? pasakiau sau ne. ir nebejau..ura!!!!
as manau kad didziausias padejejas mesti rukyti esate jus pacios. tiesiog itikinkite save, kad jums to nereikia ir drasinkite save. kas diena. dovanokite sau dovanas uz kiekviena nerukyta diena. stimuliuokite save ir butinai turekite tiklsa del ko norite mesti rukyma. as tai padariau nes noriu vaiko.

Pas mane per tą laiką tiek jau stresų buvo kad nu,ne aš sau irgi prižadėjau kas bebūtų tik jau nebe cigaretė į burną,nu va būčiau fool.gif giau pakriokiu cry.gif ir aiško padažnėjo,bet manau kad viskas susitvarkys.jau dabar nebe taip dažnai cry.gif Vat dovanytę reiktų kokę pasidovanoti tikrai mes juk šaunuolės. ploja.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad susilaikant nuo šio brūdo l. padeda artimieji wub.gif va ir mūsų mamulę vyras dažniau bučiuoja mirksiukas.gif o manasis vakar prieš užmiegant(na tikiuos kad neprisisapnavo doh.gif ) pasakė jog manim be galo didžiuojas wub.gif
Atsakyti

o ash kazkaip sau nepasidovanojau nieko smile.gif Metem kartu su vyru rukyt ir kazkiek laiko mesdavom i taupykle vis ta suma uz pakeli smile.gif Bet paskui kazkaip pamirshom tai taip ir stovi taupykle su 130 lt lotuliukas.gif bet reiks imest kada, nes sakem turim sutauoyt 400 smile.gif Kazkaip kai meti rukyt tai tie pinigai visai kitus isheina ir taip gaila juos mesti i taupykle smile.gif o anksciau dar ir sveikata gadindavom sumokeje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 01 24, 00:35)
o ash kazkaip sau nepasidovanojau nieko smile.gif Metem kartu su vyru rukyt ir kazkiek laiko mesdavom i taupykle vis ta suma uz pakeli smile.gif Bet paskui kazkaip pamirshom tai taip ir stovi taupykle su 130 lt  lotuliukas.gif  bet reiks imest kada, nes sakem turim sutauoyt 400 smile.gif Kazkaip kai meti rukyt tai tie pinigai visai kitus isheina ir taip gaila juos mesti i taupykle smile.gif o anksciau dar ir sveikata gadindavom sumokeje  blush2.gif

orginalu bigsmile.gif Einu ieškot taupyklės ax.gif galima ir patobulint tą sistemą, tarkim užsirūkei "netyčia" ir meti 50tinę(čia man l. tiktu) blush2.gif
Atsakyti
siandien lygiai trys savaites kaip nerukau. dabar imuosi svorio problemu. man gal kol kas lengviau nei jums, nes kai per ta plauciu uzdegima taip dusau ir dabar dar kvepuot gan sunku, tai ir rukyt noras nekyla. keista, kad rubai nesmirda. vis pauostau laiks nuo laiko, tikrai labai keista. poryt jau eisiu i darba, bet vis dar labai silpnai jauciuosi ypac rytais, tai jei rukyciau, ko gero isvis nebepaeiciau. siaip toks keistas dalykas, siaubingai noriu miltiniu patiekalu, tik juos galeciau ir valgyt sad.gif((
Papildyta:
tiesa, mane vis dazniau apninka tokios keistos dvasines busenos. kad meciau rukyt isvis nesididziuoju, kazkaip negalvoju apie tai, tik vengiu kaip maro tu draugu, kurie ruko, tai ir tunau namie viena. ir tada laiks nuo laiko stogas vaziuoja, uzeina mintys, kad as stora, negrazi, kvaila, kad nieko nsugebu ir t.t. prasideda ir pykcio priepuoliai. apie alkio jau nebekalbu.sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 22, 23:28)
Oi merginos kaip aš jums baltai pavydžiu  4u.gif  Tiek valios turit. Aš vis mastau, kodėl man taip. Kai po naujų mečiau, net bloga buvo užuost tą smarvę, net minties parukyt. Maniau dabar taip pat bus, bet ne, taip skanu, kad net širdis apsąla. Na kodėl aš tokia bevalė  cray.gif

Nepergyvenk, turbut dar laikas tau neatejo mest. As turbut irgi be vaistu nebuciau metus blush2.gif - bet kad labai nebeskanu rukyt pasidare topsecret.gif . Po kokios savaites metimo buvo toks atvejis kai ziauriai susinervavau ir tikrai buciau griebusi cigaretes, bet zinojau, kad bus ziauriai neskanu, tai ir atsisakiau. Kai as ziuriu i rukancius, tai man irgi sirdis sala, bet zinau kad uztraukus to jausmo tikrai jau nepatirsiu.Uztai naktim sapnuoju, kad rukau ir labai skanu buna, bet va- siandien ir per sapnus jau atsisakiau, ot sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(zaismas @ 2007 01 24, 11:29)
Nepergyvenk, turbut dar laikas tau neatejo mest. As turbut irgi be vaistu nebuciau metus blush2.gif - bet kad labai nebeskanu rukyt pasidare topsecret.gif . Po kokios savaites metimo buvo toks atvejis kai ziauriai susinervavau ir tikrai buciau griebusi cigaretes, bet zinojau, kad bus ziauriai neskanu, tai ir atsisakiau. Kai as ziuriu i rukancius, tai man irgi sirdis sala, bet zinau kad uztraukus to jausmo tikrai jau nepatirsiu.Uztai naktim sapnuoju, kad rukau ir labai skanu buna, bet va- siandien ir per sapnus jau atsisakiau, ot sokiai.gif

Aš ir pradedu galvot apie tuos vaistus. Valios greičiausiai neužteks. Tik va bėda, nežinau kur jų nusipirkt, pas mus niekur rusiškų vaistų neparduoda. Ir kiek jų reikia išgerti? Ar pokelio užteks kartu geriant su vyru g.gif
Atsakyti
valios is niekur nepaimsi, ja reikia ugdyti...
nenuleiskit ranku, ijunkit saviitaiga... nagi
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 01 24, 09:31)
siandien lygiai trys savaites kaip nerukau. dabar imuosi svorio problemu. man gal kol kas lengviau nei jums, nes kai per ta plauciu uzdegima taip dusau ir dabar dar kvepuot gan sunku, tai ir rukyt noras nekyla. keista, kad rubai nesmirda. vis pauostau laiks nuo laiko, tikrai labai keista. poryt jau eisiu i darba, bet vis dar labai silpnai jauciuosi ypac rytais, tai jei rukyciau, ko gero isvis nebepaeiciau. siaip toks keistas dalykas, siaubingai noriu miltiniu patiekalu, tik juos galeciau ir valgyt sad.gif((
Papildyta:
tiesa, mane vis dazniau apninka tokios keistos dvasines busenos. kad meciau rukyt isvis nesididziuoju, kazkaip negalvoju apie tai, tik vengiu kaip maro tu draugu, kurie ruko, tai ir tunau namie viena. ir tada laiks nuo laiko stogas vaziuoja, uzeina mintys, kad as stora, negrazi, kvaila, kad nieko nsugebu ir t.t. prasideda ir pykcio priepuoliai. apie alkio jau nebekalbu.sad.gif((

Sveika.O kaip tas plaučių uždegimas pasireiškia? man toks jausmas, jog kas būtų šluotos galą į tą vietą skaudžiai įrėmęs. Sunku net įkvėpt padoriai. Bet sušalus net nebuvau g.gif O su tais miltiniais atsargiai, organizmas nori lipidų ir sterolių(jų yra sveikuose grūduose) , o skonio receptoriai mulkina mus jog iš smulkiai maltų grūdų, šiuo atveju miltų yra skaniau, nors lipidų ir sterolių ten nė kvapo.
o su dvasinėm tom būsenom net nežinau verysad.gif visoms čia stogai važiuoja pvz. tuoj skambinsiu į kirpyklą ir nusirėšiu plaukus trumpai, lai rėkia manasis, juk prašiau kad ir jis nerūkytų, bet ne, grįžta pasmirdęs ir įsivaizduojo, kad manęs tai nenervina, ir aš nervint t.y. įsiutint moku wink.gif o negražių moterų nėra tik mažai dėgtinės... kartais... mums pačioms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 24, 12:51)
Aš ir pradedu galvot apie tuos vaistus. Valios greičiausiai neužteks. Tik va bėda, nežinau kur jų nusipirkt, pas mus niekur rusiškų vaistų neparduoda. Ir kiek jų reikia išgerti? Ar pokelio užteks kartu geriant su vyru  g.gif

Mums su vyru uzteko dar ir liko.Juos reikia gerti apie 20d., bet mums uzteko kazkur apie 10d. Aisku pirmos dienos buvo baisios- nori rukyti, bet neskanu ir iskart pykina, skauda galva, nezinai kas darosi. Kaip ju aprasyme rasoma, kad jie blokuoja butent ta instinkta. Ir as manau jeigu yra priemoniu padedanciu atsisakyti tokio iprocio, kam reikia save kankinti? (cia tas pats kaip gimdant atsisakyt epidurinio nuskausminimo biggrin.gif ) Aisku tie vaistai ne visiems padeda pvz. mano pazystamo neveikia- ruko ir vaistus gerdamas: cia turbut priklauso nuo organizmo ir noro mesti
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 24, 11:51)
Aš ir pradedu galvot apie tuos vaistus. Valios greičiausiai neužteks. Tik va bėda, nežinau kur jų nusipirkt, pas mus niekur rusiškų vaistų neparduoda. Ir kiek jų reikia išgerti? Ar pokelio užteks kartu geriant su vyru  g.gif

Na bent aš gėriau visą mėnesį,pagal instrukciją ir tai dar bijojau kai baigsis ar vėl neužsimanysiu pypkiuoti.Čia tikrai nuo organizmo priklauso.Draugė gėrė ir ji vistiek norėjo rūkyti nei jos pykino nuo jų nei ką ir neišėjo mesti.O man tai labai nuo tų vaistų šlykštu buvo blink.gif
Atsakyti
prisikalbejau, vakar atejo drauge ir rukiau ir nemazai. net nzn kodel. tiek isgerem ir uzplauke kazkas, nebuvo visiskai jokiu minciu, kad gal nereiketu rukyti:(((((((((((((((((
Atsakyti