Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

Sveikos, stipriavalės ir silpnavalės bigsmile.gif bigsmile.gif

Nerūkau jau 2 savaitės. Reiškia, nesurūkiau jau virš bloko blink.gif Kai pagalvoju, net baisu pasidaro.

Laiks nuo laiko užklumpa netikėtas noras parūkyti. Bet ne susinervinus, greičiau priešingai - atsipalaidavus. Pavyzdžiui, šeštadienį pedikiūrinuosi, viena koja jau išfyfinta, kita masažuojama. Ir staiga suėmė toks noras parūkyti, nu bet toks noras, kad net lūpas susikramčiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 22, 20:00)
Na tai gražumėlis kas dabar čia atsitiko,oi tų nervų bus ir bus dar gyvenime,na suimk save į rankas. umn.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Gekoniuke tai tu geriau ne kaip komunizmas tu geriau visam laikui junkis prie mūsų be periodinių lūžių ax.gif ,Šeštadienį kavinėje buvom,aina sau kaip faina buvo kaip niekad,niekas nerūko jokių prismirdusių rūbų,plaukų.Man tas labai patiko. bigsmile.gif

\
aga, kad kavinese nerukoma tai super thumbup.gif meldziuosi visiems dievams, kad nesugalvotu atsaukt to istatymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 22, 19:00)
Gekoniuke tai tu geriau ne kaip komunizmas tu geriau visam laikui junkis prie mūsų be periodinių lūžių ax.gif ,Šeštadienį kavinėje buvom,aina sau kaip faina buvo kaip niekad,niekas nerūko jokių prismirdusių rūbų,plaukų.Man tas labai patiko. bigsmile.gif

reikėtu senus postus patikrint wink.gif a vdrug kompromato rasiu g.gif As irgi buvau kavinėj, ten salotos nerealios, tai šį kartą nuėjus lempas pamatėm, ko anksčiau neįžiūrėdavom lotuliukas.gif 2 vaikų mamule, ar tikrai nebuvai palūžus? devil.gif
Papildyta:
QUOTE(žalga @ 2007 01 22, 20:59)
Ir staiga suėmė toks noras parūkyti, nu bet toks noras, kad net lūpas susikramčiau doh.gif  doh.gif

tai ne viena tesu kiauralūpė lotuliukas.gif
Šian. mano auksas cigaretė man pasiūlė, gerai kad taksi kaip tik privažiavo , o tai bash.gif umn.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2007 01 22, 21:52)
\
aga, kad kavinese nerukoma tai super  thumbup.gif  meldziuosi visiems dievams, kad nesugalvotu atsaukt to istatymo  lotuliukas.gif

Neturėtu atšaukt, jau teko girdėt jog kavinių savininkai džiaugiasi klientų pagausėjimu, kad ateina šeimos su vaikučiais ir t.t.
Atsakyti
[quote=gekoniuke,2007 01 22, 21:04]
reikėtu senus postus patikrint wink.gif a vdrug kompromato rasiu g.gif As irgi buvau kavinėj, ten salotos nerealios, tai šį kartą nuėjus lempas pamatėm, ko anksčiau neįžiūrėdavom lotuliukas.gif 2 vaikų mamule, ar tikrai nebuvai palūžus? devil.gif
Papildyta:

Ne nebuvau ir bijau kad nepalūžčiau,o mintis jeigu pabandysiu ir visai man nebus blogai ir norėsiu vėl rūkyti,tai geriau net nebandysiu kada ir tokia kartais. alc.gif
prieš keles diena grįžtu namo ir panos išeina iš laiptinės o ka prirūkiusios tai tik įlėkiau į namus ir kokius 4 kartus pasitampiau čiut neatpyliau,tai pagalvojau gerai reiškias šlykščiuosi.Tik tiek kartais pasamonėje tas užeina kad skaniai parūkyčiau,bet kažin kaip būtų.Fui kokios čia mintys lenda į galvą doh.gif ,dėsiu visas pastangas kad nepalūžčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 22, 22:54)

Ne nebuvau ir bijau kad nepalūžčiau,o mintis jeigu pabandysiu ir visai man nebus blogai ir norėsiu  vėl rūkyti,tai geriau net nebandysiu kada ir tokia kartais. alc.gif
prieš keles diena grįžtu namo ir panos išeina iš laiptinės o  ka prirūkiusios tai tik įlėkiau į namus ir kokius 4 kartus pasitampiau čiut neatpyliau,tai pagalvojau gerai reiškias šlykščiuosi.Tik tiek kartais pasamonėje tas užeina kad skaniai parūkyčiau,bet kažin kaip būtų.Fui kokios čia mintys lenda į galvą doh.gif ,dėsiu visas pastangas kad nepalūžčiau schmoll.gif

o kad mane taip tampytu blush2.gif Viena laimė kad namuose nerūkoma, o šiaip tai jau yra toks noras namuose užsibarikaduot. Važiavau pas brolio draugę ir jaučiu, kad ne tik širdis bet ir rankos dreba- žino smegeninė, jog draugė cig. turės ir pavaišint neatsisakys doh.gif organizmui trebo, o aš su sveika gyvensena jį prievartauju lotuliukas.gif o gal tokiais momentais sau reikia pasiūlyt altarnatyvą, tarkim sėdi tūse ir mastai kaip rytoj eisi tarkim į SPA centrą palepint savęs jog nerūkei, ar kažką panašaus g.gif
Atsakyti
Oi merginos kaip aš jums baltai pavydžiu 4u.gif Tiek valios turit. Aš vis mastau, kodėl man taip. Kai po naujų mečiau, net bloga buvo užuost tą smarvę, net minties parukyt. Maniau dabar taip pat bus, bet ne, taip skanu, kad net širdis apsąla. Na kodėl aš tokia bevalė cray.gif
Atsakyti
[quote=jurguliukas,2007 01 22, 22:28]Oi merginos kaip aš jums baltai pavydžiu  4u.gif  Tiek valios turit. Aš vis mastau, kodėl man taip. Kai po naujų mečiau, net bloga buvo užuost tą smarvę, net minties parukyt. Maniau dabar taip pat bus, bet ne, taip skanu, kad net širdis apsąla. Na kodėl aš tokia bevalė  cray.gif
[/quote]
vaje vat to aš labiausiai ir bijau,čia pykina pykina o pabandai žiūri vėl patiko ir gerai. verysad.gif
Papildyta:
[. Važiavau pas brolio draugę ir jaučiu, kad ne tik širdis bet ir rankos dreba- žino smegeninė, jog draugė cig. turės ir pavaišint neatsisakys doh.gif organizmui trebo, o aš su sveika gyvensena jį prievartauju lotuliukas.gif o gal tokiais momentais sau reikia pasiūlyt altarnatyvą, tarkim sėdi tūse ir mastai kaip rytoj eisi tarkim į SPA centrą palepint savęs jog nerūkei, ar kažką panašaus g.gif
[/quote]
Ot man kažkaip nekilo tokia mintis ,nuvažiavus pas draugę prašyti cigrečių.Mano viena draugė palūžo verysad.gif bandė mesti ir neišlaikė,o kita dar laikosi. smile.gif Ta kuri pati labai norėjo mesti tai ir laikosi,o kita nenorėjo bet šeip bandė,tai ir palūžo.Vizgi nusiteikimas mesti savo irgi daro. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 22 sausio 2007 - 22:45
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 22, 23:28)
Oi merginos kaip aš jums baltai pavydžiu  4u.gif  Tiek valios turit. Aš vis mastau, kodėl man taip. Kai po naujų mečiau, net bloga buvo užuost tą smarvę, net minties parukyt. Maniau dabar taip pat bus, bet ne, taip skanu, kad net širdis apsąla. Na kodėl aš tokia bevalė  cray.gif

Nežliumk, o tai ir aš pradėsiu. Še 4u.gif ir rytoj nebrūkyk, visgi moteriška su principais esi. beto tokią fainą pasilaikymo komandą susiorganizavom group.gif kaip čia dabar vėl tą brūdą čiulpt protest.gif
Atsakyti
laba
nu fainos jus biggrin.gif bet zinokit nepadejo man tie pomidorai..
teisinuos: cia sesija kalta, o ne as schmoll.gif kai ji baigsis, baigsis ir cigarai unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 23, 00:52)
Nežliumk, o tai ir aš pradėsiu. Še 4u.gif ir rytoj nebrūkyk, visgi moteriška su principais esi. beto tokią fainą pasilaikymo komandą susiorganizavom group.gif kaip čia dabar vėl tą brūdą čiulpt protest.gif

Nepykit merginos, dar kelias dienas pažaisiu. Dabar ir taip bemiegės naktys, vis bijau kad kitam neparduotų sklypo, o taip pigiai radom. Ryt eisim pas notarą pasirašyt sutartį garantinę, kad niekam neparduotų, tada gal ramiau bus. O komanda tai tikrai superinė, būčiau šią temą suradus po naujų gal nebūčiau pardėjus vėl švampt. Stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, vakar vos nepadariau baisaus grieko ir neuzsirukiau. bet zinokit, jei jau atlaikiau toki stresa kaip vakar ir neuzsirukiau, tikiu, kad neberukysiu tikrai. suemiau save i rankas ir pasakiau: nu ir kas kad parukysi, krisi savo akyse del vieno dumo, ar tu to nori? pasakiau sau ne. ir nebejau..ura!!!!
as manau kad didziausias padejejas mesti rukyti esate jus pacios. tiesiog itikinkite save, kad jums to nereikia ir drasinkite save. kas diena. dovanokite sau dovanas uz kiekviena nerukyta diena. stimuliuokite save ir butinai turekite tiklsa del ko norite mesti rukyma. as tai padariau nes noriu vaiko.
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 01 23, 11:14)
Mergaites, vakar vos nepadariau baisaus grieko ir neuzsirukiau. bet zinokit, jei jau atlaikiau toki stresa kaip vakar ir neuzsirukiau, tikiu, kad neberukysiu tikrai. suemiau save i rankas ir pasakiau: nu ir kas kad parukysi, krisi savo akyse del vieno dumo, ar tu to nori? pasakiau sau ne. ir nebejau..ura!!!!
as manau kad didziausias padejejas mesti rukyti esate jus pacios. tiesiog itikinkite save, kad jums to nereikia ir drasinkite save. kas diena. dovanokite sau dovanas uz kiekviena nerukyta diena. stimuliuokite save ir butinai turekite tiklsa del ko norite mesti rukyma. as tai padariau nes noriu vaiko.

O aš svajonėse matau save su dailia suknele ir [COLOR=red]aukštakulniais bateliais[COLOR=gray]šokančią su savo žmogučiu valsą. Kai tai įvyks tada ir apie nestuke.gif galėsiu drąsiai svajot wub.gif o mest rukyt niekada nėra per vėlu, nu parūkei šiandien, bet gal užteko jėgų apsiribot tik su viena ar net tik puse cig., na prisiminei tą skonį, ir užteks. gal pratempsi tik dieną, gal savaitę ar net mėnesį ir tai bus puikų, tai bus fantastiška, nes per tas 10 dienų per plaučius nepraeis 10pakelių cig., t.y. 200 dvokiančių,nuodingų cigarečių... Per tas 10dienų tau nesmirdės iš burnos, nesmardinsi savo namų, rūbų, mašinos, nereikės eit į lauką(įpač blogu oru), ar į rūkomajį po kurio ne pats biesas tavo rūbų neišvėdins. Tiesiog tas kelias dienas gali pabūt tikra moterim: skaniai kvepianti nenusivaliusiais lūpų dažais ir besididžiuojanti savimi flirt.gif
Atsakyti