Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 03 01, 21:23)
Bet tai kur kitos dingo musėk pasislėpusios kur  brunette.gif  wacko.gif  nono.gif

Cia mes lithuania.gif , uzsuku stabiliai pasiskaitynet kaip jums cia sekas, tik laiko nelabai yra parasyt blush2.gif . Laikausi -nerukau -ne taip kaip kurie is musu tarpo -Jurguliuk pomidorai2.gif - juokauju biggrin.gif .Praejo jau 2men, bet apie cigaretes sneku turbut kiekviena diena MB sako, jei sitiek sneki apie rukyma, tai turbut labai ir nori -tai nesikankink daugiau, o rukyk. Bet nerukysiu, nes labai gaila butu prasikankinto laiko, man jau kokias 2dienas iskentejus sazine neleistu rukyt
Atsakyti
Sveikos,
as jau turbut etatine meteja, todel labai idomu paskaityti, kaip kitiems sekasi unsure.gif Isskyrus nestuma, per kuri savaime aisku nerukiau, esu bandziusi mesti jau 2 kartus. Pirma karta nerukiau pusmeti, antra karta metus laiko. Dabar jau 10 dienu nerukau ax.gif Visi mano metimai ivkdavo, kai susirgdavau sunkiu bronchitu, dabar irgi ne isimtis. Sunku sirgti, bet nors tokiu budu pasinaudoju proga eilini karta bandyti mesti. Zodziu uzburtas ratas doh.gif Itariu si priklausomybe pas mane isliks visa gyvenima, taip ir vargsiu - rukysiu, nerukysiu ir vel is pradziu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 03 02, 16:58)
Sveikos,
as jau turbut etatine meteja, todel labai idomu paskaityti, kaip kitiems sekasi unsure.gif Isskyrus nestuma, per kuri savaime aisku nerukiau, esu bandziusi mesti jau 2 kartus. Pirma karta nerukiau pusmeti, antra karta metus laiko. Dabar jau 10 dienu nerukau ax.gif Visi mano metimai ivkdavo, kai susirgdavau sunkiu bronchitu, dabar irgi ne isimtis. Sunku sirgti, bet nors tokiu budu pasinaudoju proga eilini karta bandyti mesti. Zodziu uzburtas ratas doh.gif Itariu si priklausomybe pas mane isliks visa gyvenima, taip ir vargsiu - rukysiu, nerukysiu ir vel is pradziu... verysad.gif

Ne taip jau blogai- organizma isvalai ir vel per nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaismas @ 2007 03 02, 16:10)
Ne taip jau blogai- organizma isvalai ir vel per nauja biggrin.gif

as tuom ir bandau pasiguosti rolleyes.gif reikia gi pateisinti savo bevaliskuma ph34r.gif Nes kai pagalvoji, kokiai veplai reikia buti, kad po cielu metu vel pradeti rukyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 03 02, 16:58)
Sveikos,

ai ne viena tokia esi aš jau net nepamenu kiek metų bandau mest g.gif gal 10, o gal ir daugiau, šian. tai išvis gražu buvo blioviau pasigaikčiodama jog daug svorio priaugau metus rūkyt(apie 5kg), tai manasis mane beguosdamas "leido" dar 10priaugt blink.gif o kad aš noriu mažutės siaurutės suknelės, tai niekam nerūpi ir širdies neskauda cry.gif tarp kitko, kol rūkiau tokie dalykai man nelabai terūpėjo mastau.gif
Atsakyti
Labas metusios 4u.gif

Seniai nebuvau. Raportuoju: Beveik 2 mėnesiai kaip nerūkau. Man, prieš tai etatinei metikei, tai rekordas. Turiu prisipažinti, kad per tą laiką buvo vienas nuklydimas blush2.gif Žodžiu, nuvažiiavom su drauge į parduotuvę, juodai buvo sunkus etapas, prieš tai kokią savaitę net šiurpas kratė nuo noro parūkyti. Vis laikiausi prieš tai. O su drauge praskydau doh.gif Sudarėm mes su ja tokį sandėrį: perku aš cigarilių mega_shok.gif (tipo nesiskaito, nes ne cigaretės doh.gif ), vieną surūkau, kitas jai atiduodu - ana vis dar pypkorka.

Tai vat sugriešijau. Jėėėėzau, kaip buvo skanu, kol rūkiau.Niam niam. Dar galva biški apsisuko, kaip būdavo pradėjus rūkyt. Nu bet paskui nuvežiau draugę namo, važiuoju, sustoju prie sankryžos, pauostau ranką - oi fuuuuu. Nu ir smarvė. Gėda suėmė. Ir pyktis, kad susileidau kaip mazgotė.

Jau praėjo beveik dvi savaitės. Nerūkiau daugiau. Ir vis daugiau žmogučių smirda viešose vietose. Galvos nebeskauda, valgyt nebesinori. Grįžtu į normalias vėžes. Priaugau biskiuką, bet mankštinuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 03 02, 19:21)
ai ne viena tokia esi aš jau net nepamenu kiek metų bandau mest g.gif gal 10
o gal ir daugiau,

blioviau pasigaikčiodama jog daug svorio priaugau metus rūkyt(apie 5kg)

tai jooo, ne viena ax.gif Turbut didesne dalis rukaliu ne karta "meta" Bet kas is to, bent jau man tai priklausomybe muset iki gabo lenteles verysad.gif

svoris mane irgi gasdina. Prasideda pavasaris, reiktu siaip jau kelis kilus numesti, o dabar jei nerukysiu... g.gif
Atsakyti
As meciau po kokiu 7 m rukymo,,,visa ta laika tai rukiau tai ne. O dabar, kai istekejau, vyras atkalbino - pats neruko, draugai irgi, tai mane vis sarmatindavo. Paskutine cigarete surukiau pries kokius 5 men..Labai didziuojuosi savimi...ir pasaliniu pozymiu nebuvo - tereikia psichologiskai nusiteikti ir viskas bus ciki. O jei TIKRAI ir samoningai noresi mesti - viskas bus OK, nes daugeliui is musu tai daugiau psichologine o ne fiziologine priklausomybe. Ir jei supykus kyla noras parukyti - pasiimk siaudeli ir kartok judesi ranka - burna. Gal atrodys kvailai, bet jau geriau atrodyti juokingai nei zudyti save mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis mergaitės smagu kad visos vėl susirinkot 4u.gif ir naujų nemažai 4u.gif su savo istoriojom ir išgyvenimais ir patarimais kaip metėt rūkyti,šaunuolės kad laikotės ir nepasiduodat thumbup.gif na kartais su nuklydimais ,bet ką padarysi svarbu kad visai nepasiduodat schmoll.gif .Mano 2draugės visai metė nesenai, thumbup.gif o dar 2 palūžo doh.gif ir neišėjo joms mesti ir net su vaistais verysad.gif ,na nusistatymas ir pačio noras tai tikrai daug ką reiškia.Na ir manau kad nebepradėsiu,aišku niekada nesakyk niekada,bent jau kiek progų buvo pradėt vėl net nesusimasčiau ,kad ot ai einu ir parūkysiu ot sunervino,neee nebenoriu tikrai. schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutė victory.gif a man šian taip negeeera cry.gif vakar kur ėjom, ten cepelinus rijau, ir išvis naktis durna buvo doh.gif triejose mylimose samagoną gėrėm ir mažne į peštynes įsivėlėm, paskui lukoilo degalinėj bakardi lakėm ir su draugais susitikinėjom. Nu ir užsirūkiau.... o dabar mirštu-ryškiai visko padauginau wacko.gif Ne iš nervo tepalūžau, tiesiog kaip tam multike dūmelį užuodusi susileidau, blyn, kažko apie klizmas ir srandžio plovimą svajojasi tease.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 03 04, 11:28)
Sveikutė victory.gif a man šian taip negeeera cry.gif vakar kur ėjom, ten cepelinus rijau, ir išvis naktis durna buvo doh.gif triejose mylimose samagoną gėrėm ir mažne į peštynes įsivėlėm, paskui lukoilo degalinėj bakardi lakėm ir su draugais susitikinėjom. Nu ir užsirūkiau.... o dabar mirštu-ryškiai visko padauginau wacko.gif Ne iš nervo tepalūžau, tiesiog kaip tam multike dūmelį užuodusi susileidau, blyn, kažko apie klizmas ir srandžio plovimą svajojasi tease.gif

Sveikutės 4u.gif Man savaitgalis irgi buvo su samagonu ir muštynėm. Tik kad su vyru susikaliau ax.gif Taip pat buvo visko perdaug ir rūkymo ir gėrimo. Vakar kaip nesava visą dieną buvau doh.gif Skrandį norėjau irgi plaut, klyzma nepadėtų nes prieš 2 mėn žarnyno valymą dariausi. Šiandien jau galų gale atsigaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 03 04, 11:28)

Vajėėėėzau, blink.gif pasišokinėdama pirmyn į bažnyčę ir krisk ant kelių ir kartok aš kalta aš kalta aškalta... ax.gif Vat vat tau už tokius darbus brunette.gif trijų kibirų klyzmą reik statyti. doh.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguliukas @ 2007 03 04, 11:55)
Sveikutės 4u.gif  Man savaitgalis irgi buvo su samagonu ir muštynėm. Tik kad su vyru susikaliau  ax.gif  Taip pat buvo visko perdaug ir rūkymo ir gėrimo. Vakar kaip nesava visą dieną buvau doh.gif Skrandį norėjau irgi plaut, klyzma nepadėtų nes prieš 2 mėn žarnyno valymą dariausi. Šiandien jau galų gale atsigaunu smile.gif

Vajėėėzau 2 kartus,tą patį siūlau kaip gekoniukui doh.gif tongue.gif
Papildyta:
Nu viskas sunervijot ainu aš apsirukysiu iki nukritimo.Vienas lauke ne karys ką aš čia viena kovosiu su tuo rūkimu. unsure.gif
Atsakyti