Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

Sveikos, jungiuosi prie jūsų 4u.gif viskas metu rūkyti, jau kelinta diena taaaip skauda plaučiai (atrodo kad plaučiai) kad nebežinau kas ir daryti, turbūt čia ženklas kad viskas, reikia mest g.gif
Aš ir taip tokia teigiama rūkalė rūkau nedaug, bet .... dabar nusprendžiau kad gana unsure.gif tik kaip reiks darbe atsilaikyti, namuose tai nesunku... va jau antra diena be cigaretės ax.gif , bet kaip darbe būti stipriai doh.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif

Prisijungiu ir as prie jusu, vis paskaitau ka rasot kaip kovojat. Kovo 8 diena bus 3men. kaip metus, rukiau visus 6 metus diena is dienos darbe ir namie zodziu visur. Vis kankindavo mintys , kad jau gal gana vyras neruko o as kaip kvaile viena ziema vasara balkone fui kaip negrazu blush2.gif Prisigalvodavau kad uzpuls vezys, kad plaucius skauda , bet vistiek traukdavau po puse pakelio per diena. tik nezinau kas pasidare istikruju kad staiga viena diena viskas gana, buvau nuklydus kelis kartus, bet po to visada sazine esdavo. Labai nesikankinau kazkaip buvo lengviau negu tykejausi.O dabar tykiuosi, kad niekada nesugrysiu prie cigareciu ir nebus geda pries vaika kaip mama balkone su cigarete dantyse o jis ziuri.

laikykites ir jus smile.gif ir as kaip nors
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAUDER: 04 kovo 2007 - 16:55
Sveikos prisijungusios į mūsų būrį 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi jums pasiseks, ne taip kaip man. Kuo mūsų bus daugiau tuo lengviau bus palaikyt viena kitą.
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 03 04, 16:59)
Vajėėėėzau, blink.gif pasišokinėdama pirmyn į bažnyčę ir krisk ant kelių ir kartok aš kalta aš kalta aškalta... ax.gif Vat vat tau už tokius darbus brunette.gif trijų kibirų klyzmą reik statyti. doh.gif  tongue.gif
Papildyta:

Nu viskas sunervijot ainu aš apsirukysiu iki nukritimo.Vienas lauke ne karys ką aš čia viena kovosiu su tuo rūkimu. unsure.gif

Nu kam taip žiauriai? blink.gif Nežinai, kad bažnyčioj šalta? Sušalsiu, apsirgsiu... pasigailėtum a? blush2.gif
nebereikia klizmųųųų scare.gif
nu nedurniuok motin console.gif užtat nesergi dabar ir į akį gaut grėsmės nebuvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguliukas @ 2007 03 04, 18:27)
Sveikos prisijungusios į mūsų būrį 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Tikiuosi jums pasiseks, ne taip kaip man. Kuo mūsų bus daugiau tuo lengviau bus palaikyt viena kitą.

nu pašnekėjai lyg visai sparnus būtum nuleidus umn.gif kelk nosį į aukštyt, išpūsk bobiškus gražumus ir pirmyn pioneers.gif
Mazooji, LAUDER sveikos prisijungusiuos thumb_yello.gif
Atsakyti
ilindau pasigirti, kad vakar su draugelka pasisedejom alc.gif blush2.gif o as ir nerukiau, nors dar turiu giliai stalciuje ikista pakeli ax.gif Tik tos mintys gyvatiskos vis lenda i galva. Bent jau man rukymas yra psichologine priklausomybe, todel svarbiausia tokias uzklydusias mintis vyti salin gun_bandana.gif
Atsakyti
biggrin.gif kaip smagu tai girdėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 03 04, 18:53)
ilindau pasigirti, kad vakar su draugelka pasisedejom alc.gif  blush2.gif o as ir nerukiau, nors dar turiu giliai stalciuje ikista pakeli ax.gif Tik tos mintys gyvatiskos vis lenda i galva. Bent jau man rukymas yra psichologine priklausomybe, todel svarbiausia tokias uzklydusias mintis vyti salin gun_bandana.gif

Labutis taaaaip viskas aišku arba stalčiu išmetam abu užkalam ir minčių jokių nebeliks na nebent tik apie stalčių. tongue.gif
Papildyta:
[quote=gekoniuke,2007 03 04, 18:27]
Nu kam taip žiauriai? blink.gif Nežinai, kad bažnyčioj šalta? Sušalsiu, apsirgsiu... pasigailėtum a? blush2.gif
nebereikia klizmųųųų scare.gif
nu nedurniuok motin console.gif užtat nesergi dabar ir į akį gaut grėsmės nebuvo g.gif

Na jau gerai gerai gal aš čia biški per žiauriai pavariau

000189.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(LAUDER @ 2007 03 04, 16:54)
Laba visoms smile.gif

Prisijungiu ir as prie jusu, vis paskaitau ka rasot kaip kovojat. Kovo 8 diena bus 3men. kaip metus,  rukiau visus 6 metus diena is dienos darbe ir namie zodziu visur. Vis kankindavo mintys , kad jau gal gana vyras neruko o as kaip kvaile viena ziema vasara balkone fui kaip negrazu blush2.gif  Prisigalvodavau kad uzpuls vezys, kad plaucius skauda , bet vistiek traukdavau po puse pakelio per diena. tik nezinau kas pasidare istikruju kad staiga viena diena viskas gana, buvau nuklydus kelis kartus, bet po to visada sazine esdavo. Labai nesikankinau  kazkaip buvo lengviau negu tykejausi.O dabar tykiuosi, kad niekada nesugrysiu prie cigareciu ir nebus geda pries vaika kaip mama balkone su cigarete dantyse o jis ziuri.

laikykites ir jus  smile.gif  ir as kaip nors

Labutis sveika prisijungusi 4u.gif kuo mūsų daugiau tuo geriau ir smagiau group.gif .Mano vyras jau 7met.kaip nerūko o aš kada tik rįžausi blush2.gif aš jau puse metų kaip nerukau ir labai džiaugiuosi.
Papildyta:
QUOTE(jurguliukas @ 2007 03 04, 17:27)
Sveikos prisijungusios į mūsų būrį 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Tikiuosi jums pasiseks, ne taip kaip man. Kuo mūsų bus daugiau tuo lengviau bus palaikyt viena kitą.

Na tik nenukabink nosiuko mirksiukas.gif ,bandyk iš naujo o jeigu dar neišeis ir dar bandyk,kad tik noro nepristigtų..Laikykis ar tau vaistai visai nepadėjo?
Papildyta:
QUOTE(mazooji @ 2007 03 04, 16:36)
Sveikos, jungiuosi prie jūsų  4u.gif  viskas metu rūkyti, jau kelinta diena taaaip skauda plaučiai (atrodo kad plaučiai) kad nebežinau kas ir daryti, turbūt čia ženklas kad viskas, reikia mest  g.gif
Aš ir taip tokia teigiama rūkalė rūkau nedaug, bet .... dabar nusprendžiau kad gana unsure.gif  tik kaip reiks darbe atsilaikyti, namuose tai nesunku... va jau antra diena be cigaretės ax.gif , bet kaip darbe būti stipriai  doh.gif

Sveikutė prisijngusi 4u.gif na tikrai smagu kai mūsų daugėja ir yra norinčiu atsikratyti to žalingo įpročio.Svarbiausia siekti ką užsibrėžiai ir laba labai norėti na ir tikėti kad tu gali tai padaryti. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vaistukai padėjo kol gėriau, o gėriau tik 3 dienas blush2.gif Maniau jau suvisai užteks. O dabar vis nukeldinėju gėrimą iš naujo, vis rytoj ir ritoj doh.gif
Atsakyti
dabar va skaitau ir galvoju, kad su tuo metimu gal ir nebutu taip sunku, na bent jau imanoma g.gif bet ka su apetitu daryti unsure.gif Pavasaris kaip ir atejo, vietoj to, kad kilus mesti, as is saldytuvo neisledu verysad.gif mol rukymo veiksma reikia kazkuo kompensuoti. Bliamba, ka daryti verysad.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,

Taip pavasaris jau atejo, bet ir man cigareciu atsisakymas dadejo 4kg. nervas ima bet nors vienos blogybes atsikratysiu o po to ir su svoriu kovosiu smile.gif .
Viena diena save stebejau ir ka manot? taigi visa diena kazka kramciau (aisku ne guma, o saldumynus) verysad.gif .

Tai ka laikomes toliau, nenuklyskime smile.gif
Atsakyti
svekutes,
Smadu,kad metet rukyt!
As jungiuos,nes taip pat noriu mes.daug kartu bandziau,bet vis susigundau,arba per daug streso su vaikuciu.
noreciau gauti jusu kokiu pasiulymu.bet ne tokiu kad pasirasy,ta ir ta ,pasikabint,MAN tai nepades!ar bande jus kokius pleistrus ar vaistus nuo rukymo???#parasykit viska ka zinot!!!!!
SOS SOS
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(jurguliukas @ 2007 03 05, 20:32)
Vaistukai padėjo kol gėriau, o gėriau tik 3 dienas  blush2.gif  Maniau jau suvisai užteks. O dabar vis nukeldinėju gėrimą iš naujo, vis rytoj ir ritoj doh.gif

Kursa reikia kartoti po menesio. Man atrodo, kad kokias 5d. reikia gert tabletes pagal instrukcija tai butinai, tuo labiau, kad jos ir apetita mazina, bent jau man smile.gif O kaip vyras ar mete?
Atsakyti