QUOTE(gicikami @ 2007 03 05, 22:50)
svekutes,
Smadu,kad metet rukyt!
As jungiuos,nes taip pat noriu mes.daug kartu bandziau,bet vis susigundau,arba per daug streso su vaikuciu.
noreciau gauti jusu kokiu pasiulymu.bet ne tokiu kad pasirasy,ta ir ta ,pasikabint,MAN tai nepades!ar bande jus kokius pleistrus ar vaistus nuo rukymo???#parasykit viska ka zinot!!!!!
SOS SOS
Sveika prisijungusi.Na tau kaip tik turi būti stimulas mesti

Vokietijoje juk labai brangu,aš mečiau su vaistais Tabeks

gal turi kas iš Lietuvos atsiųstu rusiškų vaistų,man jie labai padėjo nerūkau jau pusė metų ir nebenoriu

,o tų stresų visą gyvenimą bus daugiau ar mažiau, ar vaikelis ar dar kas nors.
Papildyta:
QUOTE(aSmija @ 2007 03 06, 10:28)
sveikutes
aš neturiu kuo pasigirti, į dieną bent vieną sutraukiu

šiaip jaučiu, kad dar nepribrendau metimui. nu bet toliau bandysiu, mažu pavyks..
kaip visoms sekas?
Labutis

gerai kad nors užsuki ir bent po biški morališkai bent kaupiesi mesti ,žiūrėk ir išauš ta diena,kai labai norėsi,jei nenorėsi ir nesi pasirengusi tai ir nebandyk ir nepavyks.Iš tikro valios tai tikrai reikia.
Papildyta:
Aplamai tai aš save raminu kad daugiau ar mažiau žmonės per žiemą šiek tiek pasitaiso ir nepriklausomai nuo to ar rūko ar ne ir manau ,kad su laiku viskas savaime susitvarkys ir aš jau tikrai pstebėjau kad šaldytuvą taip dažnai kaip buvo nebedarinėju.Laikykimės mergaitės ir visoms sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(jura-rura @ 2007 03 06, 12:58)
eina trecias menuo kaip nerukau. ir visai nenoriu. labai tuo dizuagiuosi, nors svoris matyt pakito, bet dabar jau pastebiu, kad saldytuvo taip nebevarstau kaip pradzioje. beje, nuklydimas buvo per viena baliu. susrukaiu viena cigaretka ir pastebauj kad jau traukti nebemoku, ir jokio kaifo nepajutau. absoliuciai!!! ura. ir zinau kad daugiau to brudo neimsiu i burna...
Labutis vėl užsukusi ,kas nieko nedaro tas ir neklysta.Šaunuolė esi ir toliau taip laikykis.