Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

QUOTE(sniurke @ 2007 03 21, 20:46)
pirma karta nerukiau puse metu, antra - metus ax.gif Na, zinoma, dar buvo nerukimas per nestuma, bet cia nesiskaito, nes vyko ne mano noru, o todel, kad reikia.
Kodel pradejau g.gif nezinau, tiesiog vis traukdavo aki kitu rukymas pvz. gamtoje prie lauzo, pries egza visi pesa, kavinukeje ir pan., zodziu jausdavau potrauki, jis tunojo giliai manyje verysad.gif Is pradziu surukiau viena per viena baliuka, po kiek laiko antra del kazko, galu gale vel nusiperku pokeli, nes nepatogu kitu rukyti...Va ir dabar, sedziu ir galvoju, gal spjauti i tuos metimus ph34r.gif

Na na, tik nepradėk čia spjaudytis su tais rūkymais . Pasiryžk pagaliau trečią kartą.
Štaiv šiandien važiavau su bendradarbiu, jis man atkišo pakelį "gal rūkysi?" "Ne", sakau, "mečiau". JIS UŽSIRŪKĖ. Bet nieko, visai nenorėjau rūkyt. Įdomiausia tai, kad jis rūkė, aš nenorėjau, šiandien darbe per baliuką rūkė - aš nenoriu, taip pat rūkė prie manęs ir per kovo 8 ir per vasario 23 - aš nenorėjau, bet.....Kartais pradedu sapnuot, kad be proto noriu rūkyt ir aš parūkau, tada būnu tuo pačiu ir laiminga, nes gavau to ko noriu, ir griaužiu save tol kol prabundu. Nesuprantu kodėl
Atsakyti
nepradejau bis.gif tiesiog, matomai, prasta nuotaika buvo, dar nieko neveikimas ta diena ir pradejo visokios mintys i galva lysti...O mano stazas irgi nemenkas, kazkur 12 metu doh.gif Siaip, tai gera dabar, nebevardina pastovus kosuliai, prakaitavimas nakti, nes rukymas labai mano bronchams kenke.
Atsakyti
Kai aš rūkiau (o tai yr nemažai) ir kai mečiau, tai jokių tokių problemų nebuvo (kosimas, prakaitavimas ar pan.). Tačiau vis tiek fainiau yr kai nerūkai: nesmirdi nei burna nei rūbai, išgėrus alkoholio neskauda kitą dieną galvos, susitaupo pinigai (kuriuos išleidžiu skanumynams arba vitaminams). Tai didelis pliusas. Praeito mėnesio sveikatos žurnale perskaičiau, kad nuo rūkymo galima ir apakti, tai dar viena priežastis mesti rūkyti mirksiukas.gif
Sniurke, šaunuole, laikykis ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
buvau užkietejus rukore.net neisivaizdavau,kad kadanor galečiau mesti doh.gif Kaip reikes kava gerti,be cigaretes-nesamone.Ka reikes daryt su draugem susitikus.nu taip viskas nesamoningai.Gi į diena po pakeli supešdavau.Dabar jau dešimt metu kaip nerukau.Ir nieko.Ir kava geriu,ir su draugem susitikus turiu ka veikt thumbup.gif Savijauta puiki.Nors visi juokiasi ir sako,kad nesamone,bet kai mečiau rukyt,kažkaip atmintis susilpnejo g.gif gal tik man taip atrodo,nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2007 03 24, 19:19)
Nors visi juokiasi ir sako,kad nesamone,bet kai mečiau rukyt,kažkaip atmintis susilpnejo g.gif gal tik man taip atrodo,nežinau unsure.gif

nu ir sugalvojai hihihi.gif gal kaip tik sustiprejo, tik ne viska atsiminti norisi biggrin.gif O jei rimtai zaviuosi, kad zmones taip va meta ir suvisam thumbup.gif Nors gal ir i mano kiema ateis svente, gal sis trecias metimas bus lemtingas rolleyes.gif Ai, taip toli geriau nesvajoti, dziaugiuosi, kad siai dienai nerukau ir tai jau didelis pasiekimas...
Atsakyti
na mano stažas 12 metu, tame tarpe buvo neštumas, alia kai tik pagimdžiau..parvažiavau namo ir....oi taip gera paliko. Po to bandžiau mest ilgiausiai - 3 savaitės, o pato užplūsdavo toks jausmas, kad mesti..dieve kaip beprasmiška, atsisėdi prie ežero ir neparūkai- nesąmonė, kavinėj prie alaus- nesąmonė. tada pagalvodavu,kad nebenoriu tokio beprasmio gyvenimo..
na bet visada sau sakiau kad rukysiu tik iki 30 metu arba kad kai pasigimdysiu antra vaika- nepradėsiu..
taigi- kūdikėlis buvo mano vyro dovana 30-čio proga, tad nori nenori mečiau...
Merginos aš jau 17 mėnesių nerūkau...labai lengvai mečiau...nebedomina, nei kainos nei rūpi kai matau, kad rūko, nei atsigėrus alučio- nebesinori, bet kai atsimenu tas mėtines cigaretes tokia nostalgija apima sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilka: 25 kovo 2007 - 16:24
Sveikutes, pagaliau prisijungsiu prie jusu, skaitinejusdi dar kai patraugdavau duma vis pavydejau kaip cia tiek daug meturiu rukyti , pries savaite laiko sugalvojau kad uztenka, visada zinojau apie rukymo zala galu gale ant pakeliu jug didelem raidem parasyta, bet tik praeita savaite rimtai daejo, kad istikruju nejuokas, senei masciau mesti vis nesiryzdavau, kaskaip prisiverciau save skaityti ivairiausius baisiausius straipsnius apie rukymo zala ziurejau nuotraukas kokios rukymo pasekmes buna, ir pries 7dienas pasiskaicius tokiu straipsniu nusprendziau neberukyti, o tada ir prasidejo, momentais atrode kad asmenybe susidvejindavo, doh.gif buna sedziu ir sakau sau mintyse, einu uzsidesiu batus smulkiu pinigu kisenei yra nubegsiu parduotuve arti nusipirksiu ir kad parukysiu ir taip daug kartu per diena kur einu ka darau visur apie tai galvoju, kaskaip nesijauciu labiau nervuota bet nervina tai kad pastovei apie tai galvoju kuriu planus kaip nusipirksiu kaip parukysiu o ta kita puse manes sako , durna ko apie tokia nesamone galvoji, kokia cia mama buciuoja savo vaika smirdancia nuo rukalu burna, koks pavyzdys sunui kaip pasakyti rukymas kenkia sveikatai jaigu pati rukau, jug reikia gerinti gyvenimo kokybe o ne prastinti, vaikams reikia sveiku tevu, taip save ir atkalbu . Dabar septinta diena nerukau, pries tai metusi buvau rukyti dviems metams kol laukiausi ir kol maitinau, seip daugiau niekad nebandziau labai savim didziuojuosi su kiekviena diena lengviau apie tai galvoti aisku dar nedaug laiko praejo bet tokio alkio cigaretems nejauciu, NES PAGALIAU DAEJO.....
SAUKUOLES TOS KURIOS METE>>>>SEKMES TOMS KURIOS NORETU MESTI>>>>IR FUI TOMS KURIOS RUKO IR MESTI NEKETINA>>>> biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilka @ 2007 03 25, 16:22)
Merginos aš jau 17 mėnesių nerūkau...labai lengvai mečiau...nebedomina, nei kainos nei rūpi kai matau, kad rūko, nei atsigėrus alučio- nebesinori, bet kai atsimenu tas mėtines cigaretes tokia nostalgija apima sad.gif

as irgi, sakyciau, lengvai meciau, tiesiog mesdavau susirgusi stipriu bronchitu, bet ir jam praejus kazkokiu lomkiu ,nebudavo/nera, bet...pagalvojus apie tas megiamas Barclay metines rolleyes.gif

QUOTE(Ketob @ 2007 03 25, 17:27)
kaskaip prisiverciau save skaityti ivairiausius baisiausius straipsnius apie rukymo zala ziurejau nuotraukas kokios rukymo pasekmes buna, ir pries 7dienas pasiskaicius tokiu straipsniu nusprendziau neberukyti

o man panasus straipsniai, ar uzrasai niekada neturedavo jokios itakos schmoll.gif Kazkodel budavo giliai dzin...Meciau tik tada, kai man paciai TO prireike... ax.gif
Atsakyti
Rukiau turbut 10 metu g.gif Na ne po daug, kaip kartais, pakelio uztekdavo kelioms dienosm. Jei cia galima sakyti, kad nedaug tongue.gif
Visada pagalvodavau, kad reikia mesti, reikia, reikia..... Smirdi, negrazu ir kt.
Bet vistiek nepadedavo smile.gif Valios matyt neuztekdavo...
O va kai tapau nestuke.gif savaime tas kalusimas issisprende smile.gif Nerukau ir vargo nematau,nesinori visai, smirdi visi kas ruko aplink, pasiziuriu i merginas su cigarete, taip sleikstu pasidaro..... Nagi negrazu labai doh.gif
Tikiuos, kad ir nebegrisiu prie sio brudo smile.gif

- skaistesne oda
- balti dantukai
- visada gali uzuosti savo kvepalus
- nereikai galvoti "ar as nedvokiu" kai kalbi su zmogumi
- nereikia nervintis ir galvoti is kur gauti dumelio, kai netiketai ju neberandi namie
- lieka laisvu pinigeliu, kuriuos isleidziu moteriskoms silpnybems - kosmetikai, rubams ir pan.
- ir dar nnnnnn galetu vardinti smile.gif

Daug smagiau zvelgti i gyvenima ne pro dumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 03 25, 16:35)
nu ir sugalvojai hihihi.gif gal kaip tik sustiprejo, tik ne viska atsiminti norisi biggrin.gif O jei rimtai zaviuosi, kad zmones taip va meta ir suvisam thumbup.gif Nors gal ir i mano kiema ateis svente, gal sis trecias metimas bus lemtingas rolleyes.gif Ai, taip toli geriau nesvajoti, dziaugiuosi, kad siai dienai nerukau ir tai jau didelis pasiekimas...

Niu va ir tu nepatikejai doh.gif lotuliukas.gif rimtas bajeris.Pasidariau kažkokia išsiblaškiusi,sunkiau isimenu ivairius dalykus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2007 03 26, 10:01)
Niu va ir tu nepatikejai doh.gif  lotuliukas.gif rimtas bajeris.Pasidariau kažkokia išsiblaškiusi,sunkiau isimenu ivairius dalykus. doh.gif

Nu sunku tai susieti su rukymu bet pvz kaip as darydavau, tarkim reikia kanors padaryti tai beeidama rukyti primenu sau mintyse, va parukysiu ir ta padarysiu , arba, kai parukysiu butinai nueisiu, viskas su tais rukalais buvo susija, kad manau labai daugelis taip pamastydavo pries parukant g.gif gal dabar kai neberukai pairo viskas , zodziu suderinti sunku su tuo bet logikos pabandziau paieskoti tongue.gif
Atsakyti
as savaitgali nukrypau ir gamtoje prie lauziuko suplesiau tris cigariukus. bet daugiau net nenoriu ir isvis nesuprantu ko ten as vakar parukiau... biesas zino...
nerukysiu ne ne..
Atsakyti