Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

Labutis mergaitės visas su artėjančiom Šv.Velykom.Kiaušinukus bėgam dažyti rytoj ridinėjam ir apie brunette.gif visai visai negalvojam,na gal šiek tiek,kad jau tos mintys išdavikės kažkam,na ką jau padarysi.Bet užtat jokiu būdu nepypkiuojam.Gražių margučių visoms.
Papildyta:
O kokosas tikrai gerai jai kam patinka,man tai labai.
Atsakyti
su Sv. Velykom visas, dar rukancias ir jau nebe biggrin.gif

Taigi prisiduodu, kad vis dar nerukau, jau 1,5men. cool.gif Kaip jau minejau, noras sklando ore, ale laikausi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniurke: 08 balandžio 2007 - 10:36
QUOTE(sniurke @ 2007 04 08, 10:35)
su Sv. Velykom visas, dar rukancias ir jau nebe biggrin.gif

Taigi prisiduodu, kad vis dar nerukau, jau 1,5men. cool.gif Kaip jau minejau, noras sklando ore, ale laikausi cool.gif

Na ir šaunuolė ,kad laikaisi o noras tikrai tikrai praeis ir mintys tokios nebekankins. schmoll.gif biggrin.gif
Papildyta:
Na o kaip kitos mergaitės laikosi ar šventės niekam nepagadino planų nerūkyti?
Atsakyti
Sveikute, kaip sekasi musu grupelei metusiu rukyti, galiu pasigirti atlaikiau jau trys savaites nerukiusi, su kasdiena vis langviau ir akyse nesizvaigzdziuoja ir cigaretes nesivaidena alaus pagerus, viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 11 30, 21:41)
na cia geras.as pries nestuma meciau, na ir manau jau nepradesiu, o jau ir noro jokio neber mirksiukas.gif

As taip pat meciau rukyti,kuomet suzinojau,kad laukiuosi smile.gif ir iki siol nesinori thumbup.gif
Atsakyti
noriu pasidziaugti, kad per sventes atsilaikiau cool.gif Atrodo tik akimirkos truko, kai vadinama nenuejau parukyti, nes zinant save man uztektu tik tos vieninteles cigaretes ir as jau rukale doh.gif Zodziu, esu saunuole bis.gif
Atsakyti
Sveikutes. VIskas pasiduodu doh.gif sedziu skaitau internete visokius baubus , kad mesti rukyti blink.gif . Bandysiu nuo sios akimirkos nebesutraukti ne vieno dumo schmoll.gif schmoll.gif o bus sunku, nes dazniausiai nors laseliukas nervu ir as jau dumiju doh.gif . Taigi siandien prasideda mano bandymas atsisakyti tos slikstynes unsure.gif . O pinigelius kuriuos skyriau cigaretems mesiu i tam sugalvota taupykle ir gale menesio nusipirksiu kanors grazaus namams thumbup.gif arba sau thumbup.gif
Atsakyti
kukū, nu ir tylu čia listen.gif
aš tai va vėl mečiau, 3 dienas nerūkau, nes kosau siaubingai ir kolkas apie smoke.gif negaliu net pagalvot..
kaip sekas visoms?
Atsakyti
QUOTE(aSmija @ 2007 04 16, 13:12)
kukū, nu ir tylu čia listen.gif
aš tai va vėl mečiau, 3 dienas nerūkau, nes kosau siaubingai ir kolkas apie smoke.gif negaliu net pagalvot..
kaip sekas visoms?

nugi sekasi, netgi neblogai bigsmile.gif tuoj bus 2men., o as vis dar nerukau.

Idomu, kaip tau seksis nerukyti, kai baigsis kosulys, aaaaa devil.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 04 16, 14:13)
nugi sekasi, netgi neblogai bigsmile.gif tuoj bus 2men., o as vis dar nerukau.

Idomu, kaip tau seksis nerukyti, kai baigsis kosulys, aaaaa devil.gif

nu kaip kaip seksis, kaip visada smoke.gif biggrin.gif
o šiaip, tai man atrodo čia nuo rūkymo ir yra tas kosulys, nos jau kokius 3 mėnesius rūkau tikrai nedaug ir su nerūkymo pertraukom po kokias 3 dienas unsure.gif
o tu su vaistais metei?
Atsakyti
QUOTE(aSmija @ 2007 04 16, 14:45)
nuo rūkymo ir yra tas kosulys

o tu su vaistais metei?

bent jau as beveik pastoviai, daugau maziau rukydama, kosedavau doh.gif Pas mane silpni bronchai, nes podazniai abstrukciniu bronchitu sergu, taigi rukymas man beveik peilis verysad.gif Nu va...taigi, susirgus bronchitu ir meciau rukyti, be vaistu, be gumesku, ar pan. Viskas butu gal ir saunu, bet sis metimas man jau trecias doh.gif Paskutini karta nerukiau metus laiko...Todel, belieka pasidziaugti kiekviena nerukyta diena, nededant perdem dideliu vilciu i ateiti unsure.gif
Atsakyti
O aš sėdžiu bare su drauge, geriam alutį, diskutuojam kaip būtų gerai turėti savo firmą, svarstom visas galimybes už ir prieš. Diskusija ilga ir įdomi, o dar štai alutis. Išeinam į lauką, ji paduoda man cigaretę ir aš ją be jokios sąžinės graužaties surūkau ir.....Ką aš padariau doh.gif O gal tai nesiskaito g.gif Na vieną surūkiau, po 4 mėn., gal apsimesiu, kad ir nerūkiau blush2.gif Apkaltinau draugę doh.gif Bet....Prabudau karsta.gif Gerai, kad čia tik sapnas. O toks tikroviškas....Juk iš vakaro viskas taip ir buvo, tik cigaretes ne biggrin.gif O šiaip dienos metu rūkyt nenoriu, tik kažkodėl vis kartais naktimis parūkau hihihi.gif
Atsakyti