Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

maladec.
Atsakyti
Na padejuoti reikia, juk tokį žygdarbį atlieki....
o drauges taegu varo į balkoną o tu tuo tarpu puoselius suplauk.... smile.gif
Atsakyti
Traukiu tema i pavirsiu tongue.gif Labai nenoreciau, kad ji "numirtu". Nu ka galiu pasakyti, siandien sunki diena, nes be uzsiemimo sedziu namie, tad ir mintys tokios negrazios i galva lenda doh.gif Regis traukti is stalciuko tas nelemtas cigaretes ir suoliuoti i balkona ph34r.gif Nu ka, lieka tiketis, kad as stipri ir tom mintim nepasiduosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 03 10, 15:48)
Traukiu tema i pavirsiu  tongue.gif Labai nenoreciau, kad ji "numirtu". Nu ka galiu pasakyti, siandien sunki diena, nes be uzsiemimo sedziu namie, tad ir mintys tokios negrazios i galva lenda doh.gif Regis traukti is stalciuko tas nelemtas cigaretes ir suoliuoti i balkona ph34r.gif Nu ka, lieka tiketis, kad as stipri ir tom mintim nepasiduosiu ax.gif

Na kas čia dabar girdžiu pesimistines gaideles,jokių stalčių jokių balkonų susiimk į rankas ir ten mažiau dėmesio kreipk kur kas rūko ar ne,pasmane ateidavo draugės ir rūkydavo aš eidavau kartu į balkoną ir bandydavau savo valę ir nieko.Laikykis. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
naaaa, tai kur visos wink.gif Tikiuosi nepesat kur pasislepe svenciu proga biggrin.gif As bunu gera mergaite, nugalejau vakarykste pagunda ir siandien jau gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 03 11, 11:40)
naaaa, tai kur visos wink.gif Tikiuosi nepesat kur pasislepe svenciu proga biggrin.gif As bunu gera mergaite, nugalejau vakarykste pagunda ir siandien jau gerai ax.gif

Labutis nepešu nepešu labai kultūringa, o kaip kitos mergaitės dingo visos neapsidūminkit per šventes. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, eina jau antra savaitė kaip aš mečiau rukyti ir vyrą priverčiau mesti. Dviems nerukyti namuose yra lengviau, nei kad aš nerukau ir vis girdžiu kaip MB į balkoną laksto.
Na ką, sveikata žymiai pagerėjo, nors vis dar baisiai kosau, nes plaučiai valosi. Veido oda labai paskaistėjo ir taip atrodo, kad smulkios raukšlelės pranyko.
Bet kas svarbiausia: pas mane būdavo visada labai mažas spaudimas ir lėta kraujotaka, todėl visada šaldavau tiek žiemą tiek ir vasarą. Miegodavau su pižama ir storiausiom kojinėm. Kai mečiau rukyti, pasidarė baisiai karšta ir naktį miegu beveik pusnuogė. Dieną nebegaliu prisirengti, nes pastoviai muša karštis. Čia manau didžiausias mano nerūkymo pliusas.
Rukyti visai nesinori ir net nebegaliu apie tai pagalvoti. Esu stipri motera ir niekada gyvenime sau neatleisčiau jeigu užsirukyčiau schmoll.gif .

Stiprybės visoms, kam labai sunku mesti tą brūdą iš savo gyvenimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 03 12, 22:16)
Sveikos, eina jau antra savaitė kaip aš mečiau rukyti ir vyrą priverčiau mesti. Dviems nerukyti namuose yra lengviau, nei kad aš nerukau ir vis girdžiu kaip MB į balkoną laksto.
Na ką, sveikata žymiai pagerėjo, nors vis dar baisiai kosau, nes plaučiai valosi. Veido oda labai paskaistėjo ir taip atrodo, kad smulkios raukšlelės pranyko.
Bet kas svarbiausia: pas mane būdavo visada labai mažas spaudimas ir lėta kraujotaka, todėl visada šaldavau tiek žiemą tiek ir vasarą. Miegodavau su pižama ir storiausiom kojinėm. Kai mečiau rukyti, pasidarė baisiai karšta ir naktį miegu beveik pusnuogė. Dieną nebegaliu prisirengti, nes pastoviai muša karštis. Čia manau didžiausias mano nerūkymo pliusas.
Rukyti visai nesinori ir net nebegaliu apie tai pagalvoti. Esu stipri motera ir niekada gyvenime sau neatleisčiau jeigu užsirukyčiau  schmoll.gif .

Stiprybės visoms, kam labai sunku mesti tą brūdą iš savo gyvenimo  4u.gif

Labutis.Aina sau kokę mintį pasakiai dėl šalimo,tiksliai man lygiai tas pats buvo aš iš įpratimo ir dabar su kojinėm atsigulu o naktį nusitaškau tas kojines,tai va dėl ko o man visai nedaėjo,vyrą žiemą klykindavau kojas į klyną sukišusi o šią žiemą tai ir neklykinau,tai bent tavo atradimas o man vištai tai ir nedašuto. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 13 kovo 2007 - 11:10
QUOTE(babouziuke @ 2007 03 12, 22:16)
Rukyti visai nesinori ir net nebegaliu apie tai pagalvoti. Esu stipri motera ir niekada gyvenime sau neatleisčiau jeigu užsirukyčiau  schmoll.gif .

Stiprybės visoms, kam labai sunku mesti tą brūdą iš savo gyvenimo  4u.gif

Ale tikrai, man tas pats su šalimu, net nebūčiau pagalvojus, kad nuo rūkymo.

Buvau Plungėj per šias šventes, ten interneto nėr, tai nieko nerašiau. Rūkiau ten su uošviu blush2.gif Na nieko, greit praeis mėnesiukas ir vėl vaistukus gersiu (šį kart sažiningai)biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 03 13, 14:58)

as kazkur skaiciau ir ne karta, kad rukymas letina kraujo apytaka doh.gif Zodziu yra totalus brudas, o kur dar kenkimas moteriskam groziui flirt.gif
Siandien lygiai 3 savaites,kai nerukau cool.gif stengsiuosi taip ir toliau. Svarbiausia is ankstesniu kartu zinau, kad negalima nei vienos cigaretes surukyti,nes tada jau anksciau ar veliau vel uzsikabinsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 03 13, 14:58)

Buvau Plungėj per šias šventes, ten interneto nėr, tai nieko nerašiau. Rūkiau ten su uošviu  blush2.gif  Na nieko, greit praeis mėnesiukas ir vėl vaistukus gersiu  (šį kart sažiningai)biggrin.gif

Na tik baik po Plunges trankytis tongue.gif ,o geriau pas mumis dažniau užeik,pradėk kauptis morališkai ruoškis,apsirukyk iki atpylimo biggrin.gif ir junkis prie mūsų kuo greičiau. ax.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sniurke @ 2007 03 13, 15:53)
as kazkur skaiciau ir ne karta, kad rukymas letina kraujo apytaka doh.gif Zodziu yra totalus brudas, o kur dar kenkimas moteriskam groziui flirt.gif
Siandien lygiai 3 savaites,kai nerukau cool.gif stengsiuosi taip ir toliau. Svarbiausia is ankstesniu kartu zinau, kad negalima nei vienos cigaretes surukyti,nes tada jau anksciau ar veliau vel uzsikabinsiu doh.gif

Na mano apytaka kraujo visai buvo pamirusi tiksliai blink.gif ,dabar nusispardau kaldrą,o anksčiau tai ir vasarą su kojinikėm miegodavau doh.gif
Atsakyti
Jeigu aš anksčiau būčiau žinojusi, kad man pasidarys karšta jeigu aš mesiu rukyti, tai būčiau jau seniausiai metusi. Bet tą pastebėjau tik tada, kai mečiau.
Dėl kraujo apytakos, tai žinau, kad nuo rūkymo kalkėja kraujagyslių sienelės ir taip siaurėja, todėl kraujas lėčiau pradeda vaikščioti. Tikriausiai čia ir yra visa esmė.

Aš kai neberukau, tai matau, kad man net paakių ir kaktos raukšlės išsilygino, veidas pasidarė labai skaistus ir net pudros jokios teptis nebesinori. Vienu žodžiu vieni pliusai, tik kartais biški nervuota būnu. ax.gif

Merginos, o jūs kai metėte rukyti, nebuvo po kelių dienų bjauraus kosėjimo?
Atsakyti