Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

Labas vakaras 4u.gif daug psl cia jusu prirasyta,tad deja panagrinet labiau dar neturejau progos. Si savaitgaly pasiuliau MB mesti abiem kartu rukyti. Ir tai ivyko lazinimosi principu,bet stai iki siol lauzom galva kokis prizas gali buti vienam ,ar kitam "paslydus".. cool.gif Maz gal yra cia kas nors is jusu taip pat susilazine is ko nors? smile.gif ar turite kokiu nors minciu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wuzhe @ 2007 04 16, 22:28)
Ir tai ivyko lazinimosi principu,bet stai iki siol lauzom galva kokis prizas gali buti vienam ,ar kitam "paslydus"..  cool.gif

Blokas cigarečių hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 04 16, 17:23)
bent jau as beveik pastoviai, daugau maziau rukydama, kosedavau doh.gif Pas mane silpni bronchai, nes podazniai abstrukciniu bronchitu sergu, taigi rukymas man beveik peilis verysad.gif Nu va...taigi, susirgus bronchitu ir meciau rukyti, be vaistu, be gumesku, ar pan. Viskas butu gal ir saunu, bet sis metimas man jau trecias doh.gif Paskutini karta nerukiau metus laiko...Todel, belieka pasidziaugti kiekviena nerukyta diena, nededant perdem dideliu vilciu i ateiti unsure.gif

nu bet vistiek tu šaunuolė 4u.gif . metus laiko nerūkei.. aš irgi metus laiko nerūkiau,kai nestuke.gif buvau, bet čia nesiskaito, nes buvo kaip ir priverstinis metimas ir kai tik baigiau maitint vėl pradėjau traukt kaip ankščiau doh.gif o šiaip ilgiausiai nerūkyt pavyko gal kokių porą savaičių..

QUOTE(Poli1 @ 2007 04 16, 21:33)
O aš sėdžiu bare su drauge, geriam alutį, diskutuojam kaip būtų gerai turėti savo firmą, svarstom visas galimybes už ir prieš. Diskusija ilga ir įdomi, o dar štai alutis. Išeinam į lauką, ji paduoda man cigaretę ir aš ją be jokios sąžinės graužaties surūkau ir.....Ką aš padariau  doh.gif O gal tai nesiskaito  g.gif Na vieną surūkiau, po 4 mėn., gal apsimesiu, kad ir nerūkiau  blush2.gif Apkaltinau draugę  doh.gif Bet....Prabudau karsta.gif Gerai, kad čia tik sapnas. O toks tikroviškas....Juk iš vakaro viskas taip ir buvo, tik cigaretes ne  biggrin.gif O šiaip dienos metu rūkyt nenoriu, tik kažkodėl vis kartais naktimis parūkau  hihihi.gif

aš irgi panašius sapnus sapnuoju. va vakar naktį sapnavau, kad kažkur einu ir rūkau ir nešuosi rankoj daug cigarečių, kurias turiu visas surūkyti, o aš taip nenoriu, bet vistiek rūkau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aSmija @ 2007 04 17, 08:59)
aš irgi panašius sapnus sapnuoju. va vakar naktį sapnavau, kad kažkur einu ir rūkau ir nešuosi rankoj daug cigarečių, kurias turiu visas surūkyti, o aš taip nenoriu, bet vistiek rūkau blink.gif

Su sese šiandien pakalbėjau, sakau nesąmonė kažkokia, diena apie rūkymą net negalvoju, o naktį kartais tai sapnuoju. O ji: va va, vis dar galvoji apie rūkimą, tik pripažint to nenori. Bet aš juk daug ką sapnuoju ir dar kokių sapnų doh.gif , bet juk tai nereiškia, kad aš to noriu....
Atsakyti
QUOTE(Kasperiukas @ 2007 04 10, 15:50)
Sveikutes. VIskas pasiduodu  doh.gif  sedziu skaitau internete visokius baubus , kad mesti rukyti  blink.gif . Bandysiu nuo sios akimirkos nebesutraukti ne vieno dumo  schmoll.gif  schmoll.gif  o bus sunku, nes dazniausiai nors laseliukas nervu ir as jau dumiju  doh.gif . Taigi siandien prasideda mano bandymas atsisakyti tos slikstynes  unsure.gif . O pinigelius kuriuos skyriau cigaretems mesiu i tam sugalvota taupykle ir gale menesio nusipirksiu kanors grazaus namams  thumbup.gif  arba sau  thumbup.gif

Labutis prisijungusi,na ir kaip sekasi nerūkyti?Ar labai sunku?Pas mus namie remontai tai visai nebeturiu laiko nei pas jus užsukti o jau apie rūkymą galvoti tai tuo labiau,manau kad sunkiausias etapas mano praėjo.
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2007 04 16, 20:33)
O aš sėdžiu bare<...> paduoda man cigaretę ir aš ją be jokios sąžinės graužaties surūkau ir....Prabudau karsta.gif

oi, kaip gerai tu cia mus isdurei biggrin.gif As jau skaitau net issiziojusi baisingo tikejimo apimta, o cia....sapnas thumbup.gif

aSmija, tai jeigu su nestumu skaiciuociau, tai dabar butu jau nebe 3, o 4 bandymas doh.gif Nestumo metu nerukymo net neskaiciuoju, nes jis buvo ne mano valia, zinojau, kad negalima, o tik baigusi maitinti uzsitraukiau. Taigi, as sito net neitraukiu i savo didziaaaaaaasias pastangas mesti rukyti biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, aš versus, aš priklausoma nuo cigarečių ir noriu mesti rūkyti cool.gif biggrin.gif
skaitau jūsų pasiekimus, nerūkymus ir susilaikymus ir taip norisi supešt bent dūmelį.
šian dar tik antra nerūkymo diena, tai visur cigariukus matau doh.gif
bet laikausi kol kas.
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2007 04 19, 09:01)
sveiki, aš versus, aš priklausoma nuo cigarečių ir noriu mesti rūkyti cool.gif  biggrin.gif
skaitau jūsų pasiekimus, nerūkymus ir susilaikymus ir taip norisi supešt bent dūmelį.
šian dar tik antra nerūkymo diena, tai visur cigariukus matau doh.gif
bet laikausi kol kas.

Na šaunuoliukas sveika prisijungusi ,taip užuojauta sunki pradžia ,bet gerus rezultatus duodanti pabaiga. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
versus, sekmes bandymuose, o gal ne tik... bigsmile.gif

Atejau pasidziaugti, kad vakar buvo jau 2 menesiu nerukymo jubiliejus bis.gif Zinoma, tai nera ispudingas laikas, bet man tai jau didelis pasiekimas. Vien jau del to, kad tiek laiko daviau organizmui poilsio, o ir pati pasilsejau nuo dazno kosulio ir prakaitavimo naktimis doh.gif Nu's ir pinigine papilnejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 04 21, 20:21)
versus, sekmes bandymuose, o gal ne tik...  bigsmile.gif 

Atejau pasidziaugti, kad vakar buvo jau 2 menesiu nerukymo jubiliejus  bis.gif Zinoma, tai nera ispudingas laikas, bet man tai jau didelis pasiekimas. Vien jau del to, kad tiek laiko daviau organizmui poilsio, o ir pati pasilsejau nuo dazno kosulio ir prakaitavimo naktimis doh.gif Nu's ir pinigine papilnejo biggrin.gif

nu tai su jubiliejum tave 4u.gif aš vakar irgi švenčiau savaitės nerūkymo jubiliejų biggrin.gif
versus, kaip tau sekas, ar laikaisi dar?
Atsakyti
laikausi mažumėlę smile.gif pastebėjau, kad namie jau be parkių galiu nerūkyt, o va jei esu kažkur bare-klube-kavinėj, kyla nenumaldomas noras unsure.gif
bet dar neturiu jokio jubiliejaus. nes vakar porą surūkiau doh.gif nebeištvėriau. bet db vėl susilaikymas.
bandysiu bandysiu bandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus: 24 balandžio 2007 - 21:28
QUOTE(versus @ 2007 04 24, 22:27)
laikausi mažumėlę  smile.gif pastebėjau, kad namie jau be parkių galiu nerūkyt, o va jei esu kažkur bare-klube-kavinėj, kyla nenumaldomas noras unsure.gif
bet dar neturiu jokio jubiliejaus. nes vakar porą surūkiau doh.gif  nebeištvėriau. bet db vėl susilaikymas.
bandysiu bandysiu bandysiu.

man vat baruose visiškai nekyla noras, nes reik kažkur eit kad patraukt..o pas draugus kokius, kai namuose rūko, t.y. prie manęs rūko, va tada tai iki išprotėjimo noriu..
o šiaip tai gėda man, vakar baisiai daug parkių apturėjau, tai neišlaikiau ir surūkiau pora. žodžiu, užburtas ratas doh.gif
Atsakyti