QUOTE(sniurke @ 2007 04 16, 17:23)
bent jau as beveik pastoviai, daugau maziau rukydama, kosedavau

Pas mane silpni bronchai, nes podazniai abstrukciniu bronchitu sergu, taigi rukymas man beveik peilis

Nu va...taigi, susirgus bronchitu ir meciau rukyti, be vaistu, be gumesku, ar pan. Viskas butu gal ir saunu, bet sis metimas man jau trecias

Paskutini karta nerukiau metus laiko...Todel, belieka pasidziaugti kiekviena nerukyta diena, nededant perdem dideliu vilciu i ateiti
nu bet vistiek tu šaunuolė

. metus laiko nerūkei.. aš irgi metus laiko nerūkiau,kai

buvau, bet čia nesiskaito, nes buvo kaip ir priverstinis metimas ir kai tik baigiau maitint vėl pradėjau traukt kaip ankščiau

o šiaip ilgiausiai nerūkyt pavyko gal kokių porą savaičių..
QUOTE(Poli1 @ 2007 04 16, 21:33)
O aš sėdžiu bare su drauge, geriam alutį, diskutuojam kaip būtų gerai turėti savo firmą, svarstom visas galimybes už ir prieš. Diskusija ilga ir įdomi, o dar štai alutis. Išeinam į lauką, ji paduoda man cigaretę ir aš ją be jokios sąžinės graužaties surūkau ir.....Ką aš padariau

O gal tai nesiskaito

Na vieną surūkiau, po 4 mėn., gal apsimesiu, kad ir nerūkiau

Apkaltinau draugę

Bet....Prabudau

Gerai, kad čia tik sapnas. O toks tikroviškas....Juk iš vakaro viskas taip ir buvo, tik cigaretes ne

O šiaip dienos metu rūkyt nenoriu, tik kažkodėl vis kartais naktimis parūkau
aš irgi panašius sapnus sapnuoju. va vakar naktį sapnavau, kad kažkur einu ir rūkau ir nešuosi rankoj daug cigarečių, kurias turiu visas surūkyti, o aš taip nenoriu, bet vistiek rūkau