Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

po triju menesiu, parukiau vel. suduva. mergos, praskydau.... ai ai ai.
darbe nerukau visai, namie kyla noras baisus vel... ka daryt...
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 04 26, 17:31)

Nekreipti dėmesio, nenusiminti ir daugiau taip nedaryti biggrin.gif

Labas visoms, aš taip pat metu rūkyti. Pagal mano programą - paskutinis parūkymas bus sekmadienį. Bet jau dabar, stipriai sumažinus, esu nervuota, pasimetus ir visokia kitokia cool.gif Tikiuosi, užsukus pas jus pasisemt gerų emocijų. Gal būtų lengviau blush2.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 04 26, 16:31)

eik tu sau, negerai gi unsure.gif Ei, o gal dar iseis susiimti g.gif
Zinodama save, gali pasakyti, kad man viena cigarete jau butu sakes, vel pradeciau doh.gif
QUOTE(Šiurpė @ 2007 04 26, 19:54)
Labas visoms, aš taip pat metu rūkyti. Pagal mano programą - paskutinis parūkymas bus sekmadienį. Bet jau dabar, stipriai sumažinus, esu nervuota, pasimetus ir visokia kitokia  cool.gif Tikiuosi, užsukus pas jus pasisemt gerų emocijų. Gal būtų lengviau  blush2.gif  Sėkmės  4u.gif

Sveika atvykusi hi.gif Kai jau bus labai sunku - sauk, rek, atbegsim moraline pagalba suteikineti biggrin.gif
Atsakyti
Labutis nu aSmija,jūra-rūra, kas čia dabar mergaitės nepasiduokite susimkite į rankas blink.gif doh.gif o naujai prisijungusios taip nedarykit
nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 27 balandžio 2007 - 20:34
Niu va, neberūkau jau parą unsure.gif Turint omeny mano 16 metų stažą cool.gif -visai sėkmingai laikiaus, kol velniava vyrelis alaus stiklinės neįsiūlė cool.gif Ui, kaip ūpas patraukt užėjo blink.gif Gal bandyt valgyt g.gif ale, kaip tyčia ant dietos aš cry.gif
QUOTE(sniurke @ 2007 04 27, 15:21)

Sveika atvykusi hi.gif Kai jau bus labai sunku - sauk, rek, atbegsim moraline pagalba suteikineti biggrin.gif

aciuks.gif Jau sunku unsure.gif Ar negalėtumėt priminti, vardan ko dabar turiu laikytis dantis sukandus? Iš to strioko, man net visa motyvacija išgaravo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2007 04 30, 17:54)
Niu va, neberūkau jau parą  unsure.gif  Turint omeny mano 16 metų stažą  cool.gif  -visai sėkmingai laikiaus, kol velniava vyrelis alaus stiklinės neįsiūlė  cool.gif  Ui,  kaip ūpas patraukt užėjo  blink.gif Gal bandyt valgyt  g.gif  ale, kaip tyčia ant dietos aš  cry.gif

aciuks.gif Jau sunku  unsure.gif Ar negalėtumėt priminti, vardan ko dabar turiu  laikytis dantis sukandus? Iš to strioko, man net visa motyvacija išgaravo  doh.gif

kazin, ar gerai darai vienu metu ir rukyti ir esti mesdama g.gif Taigi organizmui sokas swoon.gif greiciausiai ant kokios vienos savo nuodemes ir patruksi unsure.gif As tai tik menesiui praejus nuo metimo, ryzausi pradeti dietos laikytis, nes ta laika maistas man atstojo rukymo palikta tustuma rolleyes.gif

sakai, motyvacija isgaravo biggrin.gif Nieko nuostabaus, turbu kiekviena tai praejom mirksiukas.gif Niu, pamislyjam g.gif
1.va tuoj, tuoj labai pabrangs cigaretes, nu tipo kainos sueuropes. Taigi, metusi rukyti apturesi finansine nauda.
2.nedvoks is burnos, kaip ir pelenines.
3.bene svarbiausias privalumas, kad pagrazes veido oda. Suprask, kaip kudikis jau nebebusi, ale i paaugle gal ir istempsi biggrin.gif
4.....plaukai nesmirdes.
5.......nereikes i salta lauka, balkona, laiptine lakstyti, bo jau patogus pasirukymai kavinukese baigti.
6..........nu ir dar visokiu privalumu galetume privardinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 05 01, 16:08)
...kazin, ar gerai darai vienu metu ir rukyti ir esti mesdama g.gif

...Niu, pamislyjam g.gif

Ačiū už sugražintą motyvaciją 4u.gif biggrin.gif
...Nu ėst tai as jau pusantų metų kaip metu. Nedaug iki - 30kg. beliko mirksiukas.gif Tiksliau buvo belikę doh.gif To įkvėpta va ir su rūkymu sumaniau užrišt. Dabar mąstau, kad ar tik nebūsiu prisidirbus, nes apetitas kyla, o medžiagų apykaita lėtėja g.gif Garderobą jau teko iš pagrindų keist, o jei dabar vėl prireiks - bankrutuosiu turbūt cool.gif Bet aš nepasiduosiu schmoll.gif Va jau ir 2 paros praėjo biggrin.gif Ir nepamiriau. Beje sutraukdavau po pakelį per dieną. Paskaičiavau, kad apie 3000 lt. per metus su vyru į orą išleisdavom doh.gif Apie sveikatą nė nekalbu. Oda papilkėjus, išsausėjus ir visokia pasenus. Et.. ką čia bekalbėt... Neapsigalvosiu nė už ką rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2007 05 01, 16:47)
Ačiū už sugražintą motyvaciją  4u.gif  biggrin.gif
...Nu ėst tai as jau pusantų metų kaip metu. Nedaug iki - 30kg. beliko  mirksiukas.gif
To įkvėpta va ir su rūkymu sumaniau užrišt.

prasom, svarbu padejo drinks_cheers.gif

Nu, bet tu ir saunuole beveik 30kg. numesti blink.gif thumbup.gif Reiskia valia gelezine turi, taigi ir su rukymo metinu, manau, problemu neturesi.
Atsakyti
Labutis mergaitės kaip smagu pas jus sugrįžti ,kaip jūs čia linksmai bendraujatės 4u.gif .Aš visai prapuoliau remontai namie tai neturiu laiko visai prisėsti prie kompiuterio schmoll.gif .Tik tiek ,linkiu visoms sėkmės metusioms rūkyti,pradedančioms mesti ir katros galbūt čia pas mus paskaitinėja ir vis ketina mesti,kad įmanoma taip padaryti,kad galima ir aš tai padariau ir jau AŠTUONI mėn.kaip aš nerūkau ir nenoriu ir labai džiaugiuosi kad mečiau.Bandykit ir jūs,visoms dydėliausios sėkmės. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aktuali tema man tas nerūkymas,.. kaip sunku kartais,.. tik metančios rūkyti tikriausiai supranta.. aš jau nuo naujų metų "metinėju". Prieš tai keturis metus - beveik nė dienos be cigaretės nesu ištvėrus. Blogas ir gėdingas įprotis, bet toks stiprus, kad net pikta ant savęs,.. O dar prieš MB kaip blush2.gif kviečiam lelių, o aš kai susinervinu, tai visai sąžinę prarandu, kaip narkotikai kokie. Vieną kartą netgi paslapčiom nusipirkau pakelį, surūkiau 1 cigaretę ir išmečiau paskui visas likusias, nes prieš save gėda pasidarė, be to, išsigandau, kad jei pasiliksiu, tai surūkysiu., nu tikrai kaip narkomanė doh.gif
Už tai ir neskuba leliukas pas tokią neatsakingą... Fiziškai jau nebesu tokia priklausoma, nėra cigarečių ir pamirštu, neužsinoriu, svajojiu apie leliuką, tačiau morališkai - kai pagalvoju, kad kokius pora metų nuo dabar rūkyt bus negalima, tai tokia panika apima, ir jei tik sutinku mieste kokią rūkančią draugę, galima sakyt, rankos pradeda drebėt,..

Gerbiu visas, kurios save įveikė 4u.gif

O savęs kol kas negerbiu,..
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(datu @ 2007 05 13, 00:46)
Aktuali tema man tas nerūkymas,.. kaip sunku kartais,.. tik metančios rūkyti tikriausiai supranta.. aš jau nuo naujų metų "metinėju". Prieš tai keturis metus - beveik nė dienos be cigaretės nesu ištvėrus. Blogas ir gėdingas įprotis, bet toks stiprus, kad net pikta ant savęs,.. O dar prieš MB kaip  blush2.gif  kviečiam lelių, o aš kai susinervinu, tai visai sąžinę prarandu, kaip narkotikai kokie. Vieną kartą netgi paslapčiom nusipirkau pakelį, surūkiau 1 cigaretę ir išmečiau paskui visas likusias, nes prieš save gėda pasidarė, be to, išsigandau, kad jei pasiliksiu, tai surūkysiu., nu tikrai kaip narkomanė  doh.gif
Už tai ir neskuba leliukas pas tokią neatsakingą...  Fiziškai jau nebesu tokia priklausoma, nėra cigarečių ir pamirštu, neužsinoriu, svajojiu apie leliuką, tačiau morališkai - kai pagalvoju, kad kokius pora metų nuo dabar rūkyt bus negalima, tai tokia panika apima, ir jei tik sutinku mieste kokią rūkančią draugę, galima sakyt, rankos pradeda drebėt,..

Gerbiu visas, kurios save įveikė  4u.gif

O savęs kol kas negerbiu,..

as jau beveik keturi menesiai kai neberukau thumbup.gif o norejau mesti jau senai bet niekaip nepavykdavo,dabar dziaugiuosi thumbup.gif bet jei nebuciau issigandusi kad mane kazkokia liga uzpuole,tai tikriausiai iki siol buciau traukusi blush2.gif
Atsakyti
nerukiau 2 men,bet pastebejau,kad pradejo augti svoris,tai vel pradejau doh.gif
Atsakyti