Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 29, 16:45)
http://lib.aldebaran...b_brosit_kurit/

Prasom 4u.gif  Siaip turiu ir anglu kalba sia knygute, jei kas pageidaujat, rasykit AZ mirksiukas.gif

Perskaiciau sia knygute po savaites nerukymo, tai nelabai ji man itakos turejo. Nebent truputi susilaikyti nuo velniuko 4u.gif bigsmile.gif Kai rasiau bakalaurini, tai labai norejosi dumelio, bet principai neleidzia paluzti thumbup.gif Tikiuosi ir jus laikotes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 29, 13:43)
Na man tai psichiatrė išrašė tokių antidepresantų wellbutrin, kad energijos turėčiau ir kartu jie padeda mest rūkyt, tai žinokit po kelių dienų kažkaip nesinori fiziškai, atrodo apsivemsiu jei parūkysiu, bet tas judesys ranka-burna vis dar patraukia retkarčiais, bet va surūkau jau po 2 cigaretes per dieną, o būdavo surūkydavau visą pokelį. ir rūkau jau 18 metų.
anksčiau tik atsikeldavau: puodelis kavos ir cigaretė rankoje, kitaip "neatsikeldavau", dabar iki pietų net nesigalvoja apie rūkymą, tik į vakarą kažkaip..

nu bet amzinai vaistu negersi, o kas tada g.gif Nes, bent jau mano atveju, islieka psichologine trauka ir kaip bebutu keista ji su laiku vis stipreja doh.gif Tad tokiu atveju, zinoma, jokiu budu tau to nelinkiu, ka daryti, ko griebtis.... unsure.gif
Mano galva aplamai mesti, tai labai lengva, bet va, kaip nepradeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 06 03, 19:49)
nu bet amzinai vaistu negersi, o kas tada g.gif Nes, bent jau mano atveju, islieka psichologine trauka ir kaip bebutu keista ji su laiku vis stipreja doh.gif Tad tokiu atveju, zinoma, jokiu budu tau to nelinkiu, ka daryti, ko griebtis.... unsure.gif
Mano galva aplamai mesti, tai labai lengva, bet va, kaip nepradeti verysad.gif

tu teisi. dabar sumažinau vaistų dozę, nes reikia vaistus nutraukt, tai jau potraukis po truputį grįžta doh.gif
bet kad aš pati nežinau ar aš labai jau noriu mest g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 06 03, 19:32)
bet kad aš pati nežinau ar aš labai jau noriu mest g.gif

mano mintis issakei ax.gif Nelabai as ir bandyciau mesti, jei ne mano silpni bronchai. Dabar jau esu "metusi" 3-ia karta, isskyrus kai buvau nescia, nes tada reikejo...Siai dienai nerukau jau 3,5 men., per tiek laiko uzsimirsta visi bronchitai ir sumazeja/dingsta motyvacija nerukymui verysad.gif
Atsakyti
BUVAU METUSI RUKYTI IR ISTVERIAU 3 MENESIUS, kol manes neuzgriuvo bedos.. tada ir vel pradejau traukti po viena kita ciza... dabar jau nebegaliu sustoti, bet bent jau nerukau darbe, tik namo grizusi. noriu neberukyti, nes jauciu kaip sveikatai hujova, nebenoriu vakarais jaustis tokia pvargusi ir isseksui, neturinti jegu traukti dumo ir vistiek ji traukiu... ir sakau sau, viskas metu, ale susivilioju vel ir vel.. nu kaip cia vel save priversti mesti, nebezinau net...
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 06 03, 21:40)
mano mintis issakei ax.gif Nelabai as ir bandyciau mesti, jei ne mano silpni bronchai. Dabar jau esu "metusi" 3-ia karta, isskyrus kai buvau nescia, nes tada reikejo...Siai dienai nerukau jau 3,5 men., per tiek laiko uzsimirsta visi bronchitai ir sumazeja/dingsta motyvacija nerukymui verysad.gif

mano irgi silpni bronchai nuo vaikystės, beveik ištisai pakosėju. neseniai nustatė astmą. bet ir tai aš motyvacijos neturiu, nors žinau kad su tokiom ligom tikrai nereiktų rūkyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 06 04, 14:15)
mano irgi silpni bronchai nuo vaikystės, beveik ištisai pakosėju. neseniai nustatė astmą.

joooo, tokiem kaip mes rukyti grieztai negalima g.gif Tai stai ir man ta motyvacija atsiranda, arba dingsta priklausomai nuo sveikatos bukles. Kai susergu, tada atrodo viskas, daugiau niekada gyvenime nei vienos cigaretes, o praeina kazkiek laiko, kaip sakoma, viskas kas bloga pasimirsta, ir vel mintys klaidzioja ten kur nereiketu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 06 04, 19:47)
joooo, tokiem kaip mes rukyti grieztai negalima g.gif Tai stai ir man ta motyvacija atsiranda, arba dingsta priklausomai nuo sveikatos bukles. Kai susergu, tada atrodo viskas, daugiau niekada gyvenime nei vienos cigaretes, o praeina kazkiek laiko, kaip sakoma, viskas kas bloga pasimirsta, ir vel mintys klaidzioja ten kur nereiketu doh.gif

ir man tas pats blush2.gif
bet kaip užsinorėt mest, va čia svarbiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 06 05, 10:31)
bet kaip užsinorėt mest, va čia svarbiausia g.gif

cia jau turbut be abru-kadabru nelabai biggrin.gif O jei rimtai, tai net neisivaizduoju. Pati metineju todel, kad reikia, o ne todel, kad noriu...
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2007 06 05, 21:07)
cia jau turbut be abru-kadabru nelabai biggrin.gif O jei rimtai, tai net neisivaizduoju. Pati metineju todel, kad reikia, o ne todel, kad noriu...

na man tas kad reikia irgi nepadeda schmoll.gif nerūkau tada, kai nepajėgiu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
nors ir labai nemalonu, bet jauciu pareiga jums "prisiduoti" blush2.gif Siandien, pries egza, surukiau 3 cigaretes, po beveik 4 men. nerukymo...Itariu, kad jau uzsikabinau ilgam verysad.gif
Atsakyti
tikrai tikrai neuzsikabinai 4u.gif jei pati tik nenoresi...su tuo nerukymu,kaip su dieta,sugriesinai viena diena,bet toliau taip nedaryk ir psio thumbup.gif nu kas ta viena dienele pries NET 4METUS,VIENA diena tikrai neverta tokiu pastangu,kurias dejai visus tuos metus doh.gif o jei jau egzas tai tikrai ne priezastis ruyt schmoll.gif
Atsakyti