Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

sveikos, as rukiau 8 metus, dabar jau 2 menesiai ir 12 dienu kaip nerukau thumbup.gif
o buvo taip: savo draugui sakiau, baigsiu bakalauro studijas - viskas, mesiu rukyt. studijos jau buvo baigtos, bet rukyt nemeciau. tada prasidejo kazkokie dusinimai, galvoju per daug rukau, o buvo daug rimciau - obstrukcinis bronchitas su dusinimo priepuliais. tai bijodama tu priepuoliu taip ir meciau rukyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2007 09 09, 23:44)
sveikos, as rukiau 8 metus, dabar jau 2 menesiai ir 12 dienu kaip nerukau thumbup.gif
o buvo taip: savo draugui sakiau, baigsiu bakalauro studijas - viskas, mesiu rukyt. studijos jau buvo baigtos, bet rukyt nemeciau. tada prasidejo kazkokie dusinimai, galvoju per daug rukau, o buvo daug rimciau - obstrukcinis bronchitas su dusinimo priepuliais. tai bijodama tu priepuoliu taip ir meciau rukyt.  smile.gif

O man pastaruoju metu labai norisi vel uzsirukyti verysad.gif Nesuprantu kas uzplauke ir kaip istverti unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif jau pusę metų nerukau ,viskas būtų labai gerai ,jei ne tie nervai, anksčiau daug kantresnė buvau, dabar pasidariau kaip degtukas ,dar kolkas galiu valdytis ,bet kartais tokios bangos užeina, kad net bendradarbė jau pastabą davė, sako tu kažkokia nervota pasidarei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 09 10, 10:37)
O man pastaruoju metu labai norisi vel uzsirukyti verysad.gif Nesuprantu kas uzplauke ir kaip istverti unsure.gif

pakentek!!! 4u.gif jei itrauksi viena duma, vel pradesi rukyt
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2007 09 10, 22:49)
pakentek!!!  4u.gif jei itrauksi viena duma, vel pradesi rukyt

Stengiuosi kenteti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 01, 22:16)
Dar beje gali paskaitinėti :

ŠIĄ KNYGĄ

Mano vyras dabar skaito sia knyga. Jau neruko 3 savaites. As juo didziuojuos, nes pati esu bevale , cigaretes sunku atsisakyti. Vyras man patare tik viena, pries metant pasiruosti psichologiskai, nes bus sunku.
Beje, puiki tema ax.gif
Atsakyti
beje, nuo ryt as atsisakau cigareciu thumbup.gif Tikiuosi as iveiksiu ta narkotika kuris mane lydi jau 11 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 09 12, 12:47)
beje, nuo ryt as atsisakau cigareciu  thumbup.gif  Tikiuosi as iveiksiu ta narkotika kuris mane lydi jau 11 metu  smile.gif

Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,mano stažas buvo ilgesnis ,pavargau nuo to rūkymo, sudėjau visus + ir - ,tai jau tų minusų...,neberūkau jau daugiau kaip pusmetį, pasirodo įmanoma o buvau rūkalė doh.gif ,gailiuosi ,kad anksčiau nemečiau, na bet linkiu tau iš visos širdies ,kad mestum 4u.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi ir as kad musu gretos didedja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
jau 8 men kaip nerukau o meciau tik atsitiktinumo deka, kai labai smarkiai susirgau gripu ir savaite laiko net apie maista pagalvot negalejau o apie cigaretes tuo labiau. aisku pasveikus labai norejosi vel prisidegti, tapau nervuota ir svorio 15kg priaugau bandant nervus numalsinti, ir po siaip dienai antsvorio neatsikratau....turbut vieninteliai dalykai kas numalsindavo nervinguma tai budavo saldumynai...o tai yra tamsioji metimo rukyti puse...aisku dabar saldumynu atsisakyti lengviau ir apetitas susinormalizavo bet tam prireike apie puses metu...
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 10 05, 20:51)
jau 8 men kaip nerukau o meciau tik atsitiktinumo deka, kai labai smarkiai susirgau gripu ir savaite laiko net apie maista pagalvot negalejau o apie cigaretes tuo labiau. aisku pasveikus labai norejosi vel prisidegti, tapau nervuota ir svorio 15kg priaugau bandant nervus numalsinti, ir po siaip dienai antsvorio neatsikratau....turbut vieninteliai dalykai kas numalsindavo nervinguma tai budavo saldumynai...o tai yra tamsioji metimo rukyti puse...aisku dabar saldumynu atsisakyti lengviau ir apetitas susinormalizavo bet tam prireike apie puses metu...

esi stipri moteris 4u.gif linkiu tau kuo geriausios sekmės visur 4u.gif

Atsakyti
oi aciu... blush-anim-cl.gif bis.gif tam tikrai prireike daug valios ir pastangu smile.gif na bet kol rukiau, galvojau kiek daug rukanciu, o dabar kai nerukau pastebejau kad nerukunciuju irgi nemazai , ypatingai airijoj kur mano akimis vos ne kas antras zmogus ruko...aisku cia zmones nesislepia ir ruko viesumoj gal del to rukanciuju atrodo daug...
Atsakyti